• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Ozaman ekin diyelim olmazmı eylül meyra çok güzel ismi maşallah adıyla yaşasın

benim kızın ikinci ismide eylül (yezda eylül diyoruz) adın ne dediğimiz zaman oda adın ne diyor sonrada elüll diyor

iki isminide söylüyormusunuz herzaman

şuan 25 aylık canım 2 yaşını 1 ay önce doldurdu 8 ekim 2007 doğumlu
eylül meyra nekadarlık yezdadan büyük sanırım

kızlar 2 ısmınıde söylüyormusunuz bız çınarın söylenmesını çok ıstıyoruz fakat çogu efe dıyınce bızde efe dıyoruz ben ıstıyorumkı çınar efe densın ama olmuyor

kızlar bu arada dun esım bırden tekrar bebek konusunu actı eger kızım olursa çınar efeye uygun ısım bulup koycam dedı bende efe artık 2 yasını doldurdu ben hazırım dedım esımde efede çok yorulduk yıne aynı şeylerı yasamak zor dedı bende her çocuk efe gıbı olcak dıye bışı yok dedım baya bır konuştuk sanırım ızmırden döndukten sonra korunmayı bırakcaz
Hesap yaptık efe 3 buçuk yasındayken dogum yapsam burdan gıderkende bebek 6 aykık olsa fılen dedık

ızmire tayınımız çıkarsa annem yanımızda çocuklara bakar buyuturuz beraber dedık Hayırlısı artık

Günaydın fıstıklar....
Ay dün çok yorulmuşum gece her tarafım ağrıdı. Bugünde çekyatları yıkayıp salonu bitirisem değecek yorgunluğuma....

ooo maaşalllah berekete bak senn.
sabah 11:05 te doğdu eylül.
Allah kuzularımıza sağlık huzurlu mutlu ömürler versin.

amin canım amin hepimizin kuzularına sizinki erkenciymiş baksana normalmi sezeryanmı doğumun

ayrıca uzun değil eylül meyra bence ikiside uyumlu olmuş eşim sölemiyorda ben yezda eylül beraber kullanıyorum herzaman olmasada ama benim tarafımdan eylül diyen çokkk

kızlar bu arada dun esım bırden tekrar bebek konusunu actı eger kızım olursa çınar efeye uygun ısım bulup koycam dedı bende efe artık 2 yasını doldurdu ben hazırım dedım esımde efede çok yorulduk yıne aynı şeylerı yasamak zor dedı bende her çocuk efe gıbı olcak dıye bışı yok dedım baya bır konuştuk sanırım ızmırden döndukten sonra korunmayı bırakcaz
Hesap yaptık efe 3 buçuk yasındayken dogum yapsam burdan gıderkende bebek 6 aykık olsa fılen dedık

ızmire tayınımız çıkarsa annem yanımızda çocuklara bakar buyuturuz beraber dedık Hayırlısı artık

sibelcim 2 çocuk planları var galiba hayırlısı olsun canım ama benim hiç cesaretim yok ikinciye şuan için zaten küçükte büyüsün acelesi yokk buna doyayım iyice sevilme çağı geçsinde düşünürüz

Günaydın sevilim anacım yavaş yavaş yapp yorma kendini ben evde olsam bukadar yormazdım kendimi
desemde inanma :)

ama ciddi söylüyorum daha var 15 gün yapılır dinlenerek yap insan bitkin düşüyor ben hafta sonunda yüklendim kol bacak felç durumda her yer ağrıyor senin gibi sanki dövmüşler benii öle yanii

dünde dantelleri mutfak dolap örtülerini attım yıkandı asıp yattım biraz ağrılarm geçsin mutfak dolaplarını silicem birde yatak odasının dolaplarını falan temizliycem bakalım bayrama kadar artık ve tabi birde hiç sevmediğim ütüüüü işi varrr ev temizliğinide hiç saymıyorum ozaten yapılacak

allah gönlünüze göre versin sibel...
darısı bize olsun diyelim..
biz ne zaman konuşacağız acaba bu konuyu

Back
X