Bebeklerimiz ve Biz

aman cnm ihmal etme,ilerlemeden taoparlanırsın inşallah
bende korkuyorum artık, emir okula başladıya, hemen hasta olup zeynebe de geçirecek diye
hastalık mevsimide geldi

grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusunuz kızlar bebklerinize
ben kararsızım da

zehra merhaba canım
emir heyecanlımıydı
neler yaptı okulda

merhaba semihacım, geç gördüm cnm yazını

valla dün değilde bugün daha bi heyecanlıydı
bende aynı şekilde, bakalım nasıl geçecek 2. okul günü
dün yarım saat durup geldik
bugün iyice tanışır artık diğer arkadaşlarıyla da ana sınıfından 10 tane arkaşı var zaten sınıfındahihoyyyt

herkese merhaba, kızım sağolsun bütün zamanımı aldığı için uğrayamıyorum bu ara. En son çantam çalındı demiştim ya, 4 gün sonra bulundu. Hsbc'den aradılar, çantanız maltepe karakolunda dediler ( capitol'de çalınmıştı) neyse gittik almaya, sadece telefon ve parayı almışlar onun dışında herşey duruyordu. Çok sevindim bulunduğuna

Geçmişe fazla bakamadım herkes iyidir umarım, Allah oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin, sofralarınızdan bereketi eksik etmesin

monopetit doğum günün kutlu olsun, sağlıklı nice yıllara
zehra'cım Emir'e de eskilerin dediği gibi Allah zihin açıklığı versin diyorum, böyüük adam olduğu günleride görürsün inş. darısı tüm kuzuların başına
Jege'cim tekrar geçmiş olsun iyimisiniz

Ms.Eda merhaba cnm çok sevindim bulunduğuna çocukla birde resmi evrak peşinde koşucaktın
çok iyi olmuş cnm...para ile telefonda başınızın gözünüzün sadakası olsun..

Bu arada pembeli periyi gördüm dünya güzeli allah nazarlardan saklayın 41,5 kere maşallah

Evet ya, uğraşması dertti gidenlerde dediğin gibi başımızın gözümüzün sadakası olsun.
Teşekkür ederiz teyzsesi, bende ekleyeceğim resim oradan da bakarsın. Deniz hanım nasıllar, sağlığı sıhati, keyfi yerindedir inşallah

Son düzenleme:
Ekle Ekle bizi böyle bir güzellikden mahrum etme...

Deniz iyi çok şükür yaramazlık hat saffada...kesinlikle onsuz yemek yiyemiyoruz
aslında oda yemiyor oynuyor ama çok hoşuna gidiyor çatalla ağzına yemek götürmek...ilk iftarımız
deniz hn yüzünden rötarlı oldu önce o oynadı sonra ben yedim..almayıcada ağlıyor kıyamıyorum..
artık kendi karyolasına tırmanıyor..ilk defa pazar günü yaptı önce çekmeceye basıyor..sonra korkuluk
yerine sonrada tepe taklak atıyor kendini içine bir mutlu oluyor ki sorma çığlık atıyor çıktıp oley dercesine inanılmaz dikkat istiyor gün geçtikçe...

Böyle cnm sizde ne var ne yok prenses nasıl..?

ms eada senin adına sevindim canım arkadaşarın dediği gibi resmi evraklarla uğraşmıcaksın rmzanda en azından
semiha sen hala kilo vermeyimi düşünüyorsun fıstık gibi görünüyorsun
zehracım okulun yakın olması ne kadar güzel
benim kızı boş bırakmaya gelmiyorya çekmece açmayıda öğrendi

soytarı peki yatağından düşmüyormu deno
ben çok panik halindeyim uyanır uyanmaz kalkıyor parmaklıklara tutunuyor yatakta ne varsa atıyor(suluk,oyuncak)arkasından bakıyor sonrada kendiside denermi acaba diye
siz nasıl çözüm buldunuz

o da ablalarının izinde gidiyor kaydirigubbakcemile2hihoyyyt , çok yaramaz sağolsun. Pazar günü dışarı çıktık, alış-verişte yapalım dedik. Topuklu ayakkabı giymiştim ve o gün kızım 5 yaşına gelene kadar topuklu giymemeye karar verdim, hanımefendi durmaz kucak ister, birde benim kucağımı ister canım çıktı kaydirigubbakcemile kendimi nasıl eve attım bilmiyorum, düz terliklerim ayakkabılarım en iyisi.

Sürekli gözüm üzerinde sengözlerimebaksanabYeliz'cim, tv.sehpası, çiçekler, vitrin camları nerede yaramazlık meleğim orada. Her akşam onu uyuturken hooop bende uyuyakalıyorum. Allah iyilik sağlık versin, zor ama hoşumada gidiyor böyle olması. Gülümseyerek onu izliyorum (ama her zaman değil).

canım versem fena olmaz hani:teytey:

Monpetit cnm deniz bir kere düştü sonra baktı canı acıyor birdaha öyle bir eylemde bulunmadı ama
çıkmak çok hoşuna gitti sürekli çıkıyor...İnmek isteyincede Babaaaaaaa Nineeeee ( anne) diye bağırıp
yanına çağırıp indirtiyor kendini... :) çok fena çoooookkk annesinin yaramaz kuzusu..

Eda cım bencede giyinmemek lazım cnm..Bende çoğu zaman denizle uyuyorum..artık eşim soruyor
uyuduğun zaman kaldırıyımmı diye :) işim varsa evet işim yoksa hayır kaldırma diyorum.. çokda tatlı oluyor onunla uyumak...

ms eda bebeğin kucakta taşınması konusunda ben şanslıyım kızım genelde babasını stiyor

Ne güzel darısı başıma, gerçi babasıda hem alış-veriş arabasını hem bebek arabasını taşıyordu ben ikisini birden taşıyamayacağım için. Bebek arabasında oturmuyor yaa, helak oluyoruz

Sonradan çok sevecek cnm arabasini merak etme denizde kendi aşağiya kaydirirdi
allah dan kemeri var yoksa çocuk kayip gidecekti...şimdi kapinin önünde görsün
hemen ona biniyor kemerini tutuyor almayayim diye...

kızlar merhaba. umarım hepiniz iyisinizdir.
bu aralar pek giremiyorum malum bizim oğlan huysuz onunla uğraşmaktan zor vakit buluyorum. benimkide kendi kendine oyalanmak istemiyor hep beni istiyor napıcaz bilmiyorum. şimdi emekleme girişiminde heryere erişiyor.
yelizcim, evet şuanda evdeyim ama 2009 başı işe başlamayı düşünüyorum. dün sormuşsun anca cevap yazıyorum canım benim.
mirrorwoman canım çok geçiş olsun. umarım hemen atlatırsın.
canım dünürüm, ebrarımın anası, geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım benim.
dreamcim canım, emirinde okula başlamış, bizde o günleri görürüz İNŞALLAH...
Hepinizin oruçları kabul olsun. ben geçen sene hamileydim,bu senede emziriyorum tutamadım malesef. artık seneye inşallah Allah nasip ederse.

Bu arada şu elma sirkesi olayı nasıl oluyo kızlar ?? ben her sabah aç karnıma içiyorum 1 yemek kaşığı. günde kaç kez içmek lazım? benimde 3-4 kilo vermem lazım yaaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…