• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Ekle Ekle bizi böyle bir güzellikden mahrum etme...

Deniz iyi çok şükür yaramazlık hat saffada...kesinlikle onsuz yemek yiyemiyoruz
aslında oda yemiyor oynuyor ama çok hoşuna gidiyor çatalla ağzına yemek götürmek...ilk iftarımız
deniz hn yüzünden rötarlı oldu önce o oynadı sonra ben yedim..almayıcada ağlıyor kıyamıyorum..
artık kendi karyolasına tırmanıyor..ilk defa pazar günü yaptı önce çekmeceye basıyor..sonra korkuluk
yerine sonrada tepe taklak atıyor kendini içine bir mutlu oluyor ki sorma çığlık atıyor çıktıp oley dercesine inanılmaz dikkat istiyor gün geçtikçe...

Böyle cnm sizde ne var ne yok prenses nasıl..?

kimbilir ne şekerdir cnm benim
ısırırım ben o yamalaz kızı, tatlım benim, neşe kaynağuımız bunlar ya
bi gülüşlerine can feda

berra pek bi huzursuz bugün parka gidip geldik kesmedi
ben bi kaç gündür unutuyorum elma sirkesini içmeyi
iyi hatırlattınız
bugün başlıyayım tekrar

edacım sevindim cnm, çantanın cüzdanın bulunmasına
sen nasılsın, asya fıstığı nasıl cnm
sebze çorbasını severek yiyomu
başka neler yediriyosun
kızlar değişik güzel tarifi olan var mı

edacım sevindim cnm, çantanın cüzdanın bulunmasına
sen nasılsın, asya fıstığı nasıl cnm
sebze çorbasını severek yiyomu
başka neler yediriyosun
kızlar değişik güzel tarifi olan var mı

evet kızlar ya tarif bilen varmı
zehracım zeynebim katı gıdaya geçtimi biz meyveler hariç daha püre yiyoruz (meyvede her zaman kabul etmiyor)

Saol Zehracım gerçekten neşe kaynağı bu veletler...haftasonu dış dünya ile bütün ilişkimi kesiyorum
denebilir kuzumun yanında kendimi kaybediyorum...
Allahım bütün savunmasız bebelere sağlık sıhhat afiyet uzun ömür mutluluk huzur bol kazanç karıyer versin
melekleri onları korusun...
(bu aralar çok dua etmeye başladım..sanırım korularım başladı)

bn biz ne yiyorsak veriyorum artık tuzu az atıyorum kendimiz sonra ilave ediyoruz
hafta sonu makarnayı eliyle bile hüpletti birkaç sefer

bu çocukların hepsi aynı benim kuzucumda makrnayı eli ile yemeğe bayılıyor...
nede olsa aynı modeller dimi benzemese olmaz :)

son yarım saat sıkıldım artık şirkette oturmakdan biraz yürüyüş yapıyım..markete uğrıyım öyle geçiyim eve nasıl olsa geç okunuyor

ya benim oğlum pek bişey yemiyo varsa yoksa meme ama onuda zor emiyo çünkü galiba biberona alıştı. bazen az yiyiyo diye üzülüyorum.

evet kızlar ya tarif bilen varmı
zehracım zeynebim katı gıdaya geçtimi biz meyveler hariç daha püre yiyoruz (meyvede her zaman kabul etmiyor)

cnm ben kıymalı biber dolması içinden, bize yaptığımız hemen hemen tüm çorbalardan az tuzlu ve salçasız olanlardan özellikle yediriyorum

zeynebe kıyma, kemik suyu, patates, havuç, pirinç, mercimek başta olmak üzere kabak, taze fasülye, kırmızı biber katıp düdüklüde pişirip çatalla biraz ezip yediriyoruum
sen neler veriyosun başka

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım benim nasılsınız nasıl ozledim sizleri burnumda tüttünüz hepınız ama artık burduyım evime yerlestim internetide bağlattık hersey yolunda

iftar sofrası hazırlayacağım hemen giip bakayım dedim tatlıslar opuldunuzzzzzzzz

hoşgeldin esma, yeni evinde sağlıkla sıhatle oturursun inşallah. Arda nasıl, iyi misiniz?

zehra'cım Asya sebze çorbasını pek sevmiyor ya, bu ay tavuğa başlayacağız belki onu sever. Bu akşam ilk defa hepimiz aynı yemeği yiyeceğiz, ekşili köfte yapıyorum. Yumurta beyazlarını koymadım, tuz ve karabiberde (zaten yağsız pişiriyorum). Pirinçli köfte, havuç, patates misler gibi inşallah beğenir. Değişiklik arayanlara tavsiye olunur. Bende değişik tarifler bakıyorum bulursak yazalım

kızlarr nabıyımızzzzzzzzz ben baygınlık geçiriyorumm
çok fenayımm çok susadımm başım ağırıyorrrr

esmacım hoşgeldin canım.demek evine yerleştin güle güle otur
ardanasıl sen nasılsınnn canımm

Back