Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese....
dün kaynanam kızımı düşürmüş...
yüzüstü...
çok ağlamış bebeğim alnı kızarmıştı..geçmiş şükür ama içim gitti valla...badisini sırtından tutmuş yürütüyomuş..
elinden kaymış yüzüstü yapışmış kızım...
saçma sapan şeyler yaptırıyo çocuğa zaten...öfff

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalarrrr

mavilim canım ruzemize geçmiş olsun
bundan sonra çok dikkat etmek lazım üzme kendini canım
kayınvalidende çok alem ya sanki ne acelesi var zamanı gelince yürür
insanı zorla sinir ediyor bu büyüklerrrr

kızlarr bugün benim doğum günümmm iyiki doğdummmmmmmmmmmmm
saat 11 30 da dünyay gelmişim kara ve kuru çirkin bir kız olarak

a.s.a.s.a.s.
İYKİ DOĞDUN ZEYNEP İYKİ DOĞDUN İYKİ DOĞKUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TÜM SEVDİKLERİNLE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI NİCE YILLARA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM

Herkese hayırlı cumalar..
Jege cim sana iyi yolculuklar
Monpetit cnm kolaylıklar dilerim sana
Mavili günaydın cnm çocuklar düşe kalka büyüyecek ama birazda k.walidenin dikkat etmesi gerekiyor
bencede daha yürümenin hiç vakti değil daha kasları kuvvetlenmedi ruzeciği..
Zeynepcim doğum günün kutlu olsun cnm nice yıllara ailenle uzun sağlık bir ömür dilerim.

Sabah deniz hn ın altını değiştirdim yeni kaka yaptığı içinde bezlemedim hava alsın diye
2 dk sonra baktım ıkınıyor hemen çıkardım şortunu lavoboya koştum ama yetişemedik maalesef
bütün banyo paspaslar wc heryer kaka oldu sabah sabah onları temizledim..paspasları attım makineye çıktım.
Alıştırmaya çalışıyoruz ama biraz zahmetli olacak sanırım...:)

Günaydın güzel anneler.
Hepinize hayırlı cumalar...
Geçmiş olsun mavilim kıyamam ben ona:teselli:
Nedir bu acele anlamıyorumki elbet zamanı geldiğinde yürüyecek bu çocuklar bırakın azcık bebeklilklerini yaşasınlar. Yok dişi gelmedi yok emeklemedi yok yürümedi.
Çok kızdım çokklava::mymeka: ya şidetli düşüp bırnunu falan kanatsaydı hoş mu olacaktı.
Rabbim hepsini yazmışdır alnına elbet hepsi olacak zamanı geldiğinde...

günaydın kızlar

Jege cim iyi yolculuklari çok selam söyle bende de
Ekinnaz seninde doğum günün kutlu olsun, kuzunla, eşinle, sevdiklerinle sağlıklı bir ömür
Ruze'ye de geçmiş olsun yazık yavruya, ayaklandı diye hemen yürüyecek değil ya. Sağlıklı olsunlarda nasılsa 2 ay önce 3 ay sonra nasılsa yürüyecekler
zehra hanımında işi bitmedi herhalde bu sıcakta allah kolaylık versin canım, ama ramazanda misler gibi oturursun
Monopetit hoşgeldin, kolay gelsin.
Herkese hayırlı cumalar, iyi haftasonları ve kolaylıklar

Bende iş güç yapamaz oldum kızım heryere yetiişiyor, hele birde yürüyünce iş güç hakgetire. İki gün güzel uyusa 1 gün uyumuyor uykusuzlukta beni epey zorluyor hep yorgunum. Ama maşallah keyfi yerinde gülüp duruyor ya kalanı önemli değil.

EKİNİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...

iyi ki doğdun zeynep tüm sevdiklerinle nice yıllara :1hug:

cnm ne zor olmuştur sabah sabah bide bu işler üfff
yaa yeliz daha çok erken değil mi cnm yanliş anlamadim değil mi
tuvalet eğitimine mi aliştirmaya çalişiyosunuz?

Mavilim ruzeme kiyamam, geçmiş olsun cnm benim, allah beterinden saklasin tüm kuzulari, neyseki bişey olmamiş

sen nasilsin edacim, ne zamandir görüşemiyoruz, asya nasil cnm,

iyiyiz canım ya, asya hanımda iyi şimdi kahvaltısını yaptırıyorum, birazdan da dışarı çıkacağız hem alış-veriş hemde hava alalım. zeynep nasıl, biraz rahat edebiliyor musun geceleri gerçi bu ara asya'da gece sürekli uyanıyor uzun uzun emmek istiyor. Temizlik bitti mi

CNM NE ZEYNEBİ SOR, NE TEMİZLİĞİ, NE DE EMİRİ
SIRAYLA YAZAYIM

ev işi çok nankör valla
her gün yap her gün aynı, her gün siliyorum, her yer kırıntı, döküntü, toz içinde

emir kıyafetlerini hiç toplamıyo, üstünden çıkardığı gibi yere bırakıyo
bide bugün emiri dr a götürcem, boğazı acıyomuş
her gün gran tuvalet giyinmek istiyo ama her gün mutlaka bi pantalonunun dizini yırtıyoo, üst de beğenmiyo, bu t- shirt bu pantalonla uymadı diye bide 2 saat laf söylüyoo

zeynep desen gene sabaha kadar beraberiz, yatağımda kocamla yatmayı özledim resmen
dün gece bütün yatağına kustu zeynep, banyo ettirdim, yanıma yatırdım mecburen
şimdi uyuyo cadım
birazdan kalkar
bende onun çorbasını yapayım barii

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar a.s.

malivim canım çok üzüldüm:çok üzgünüm: bence sen bebişi yalnız bırakma şimdi çocuk senin davranışına alışkın yavrum daha hiç birşey anlayamaz ALLLAHım hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq: sizede geçmiş olsun tatlım

ekinnazım iyiki doğdun a.s.daha nice yıllara mutlulukla yani dakika itibariyle birkaç dakika oldu sen doğalı

soytarım sanada kolay gelsin deniz hanım koşturuyor ne güzel hayırlısıyla alışır annesi eeeeeeeeeee bu aralar biraz üzücek sana kolay gelsin tatlıma.s.

edacığım hareketlenmeleri hiç sorma ben şu an zaten evi toparlıyorumda normalde bizim kız evi alt üst ediyordu yürütecinde salondan başlayıp mutfaktan çıkıyor sürekli arkasından toprlıyoruz :roflol:sehpa örtüleri hakgetire hepsini çekiyor masa örtüsünü çekmiş iyiki yetişmişim başına düşerdi üzerindekiler artık ortaya bir küçük örtü seriyorum hele mutfakta yemek yaparken yanıma geldiği an bitiyorum çekmeceleri çekiyor perdeyi çekiyor anlayacağın koşuşturuyoruz tatlı koşuşturmalar bunlar dimi canım

dreamcim işi kolayladın sanırım biraz sen canım mis gibi olmuştur şimdi güle güle güzel günlerde otur tatlıma.s.a.s.

arkadaşlar bi bakıp çıkayım dedim hem biraz dinlendim paketleme işine döneyim tekrar hepinize kolay gelsin bebişlerinizi ve sizi öptüm Şeniz

Sorma canım ya bizde 15-20 gündür aynı durumdayız. İrem hanım ya kucağımda olacak yada yanımda. Hiç yanlız kalmaya tahammülü yok. Benim evde pislik içinde hafta sonu yapmayı düşünüyorum ama nasıl?? İnşallah babamız evde olurda oyalar kuzuyu. Çünkü zilli babasını gördümü gözü başkasını görmiyor.

Naber zehracım Nasıl hafiflettinmi biraz işlerini?
Zeyno nasıl düzenide bozulmuştur şimdi kuzunun...

cnm edaya da yazdığım gibi çocuklar çok yoruyo beniii
hele ki emir
çok inatçısenağlama
hep benim dediğim olsun istiyo-tatlicadiarzu-
bide hiç sabretmesini bilmiyo, hemen o anda istediğini yapıcaksın yanii
bazen emirin bebekliğini özlüyorum, resimlerine bakıp iç çekiyorum
neydin ne oldun diyee
sonrada ya zeynep te böyle olursa ne yaparım diyorum

Canım kıyamam ben sana işin çok zor Allah yardımcın olsun:teselli::Saruboceq:
Yazdıklarını okurken Ablamla konuşur gibi hissettim kendimi oda senin durumunda. Hemde onda 2 erkek
İnşallah zeynepcik ona benzemez büyüyünce anneciğine bol bol yardım eder.

Dreamcim merhaba canım allah kolaylık versin öncelikle
denizin wc olayına gelince kendisinden öyle bir istek görmeseydik başlamıcaktım zaten bende erken olduğunu düşünüyordum
ama yatmadan önce kalktıkdan sonra çişini wcye yapmaya başladı uyurkende ıslatmadı...ondan sonra
yavaş yavaş başladı k.walidem de bende birde cisssssss demeye başladı
ama öyle sıkmıyor yaparsa yapar yapmazsa yapmaz
neticede bişeyi kaçırmış değiliz.

Saol berfin cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…