Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar

sıcaktan bezmiş durumda bilgisayarın başına bile oturmuyorum, bir yaramazlık yok sanırım

Deno'nun yeni dişleri rahat gelir inşallah annesi
Mavili ruze'de emeklemeye başlamış, bundan sonra kayınvaliden yandı. Ben bir aydır paspas gibi hep yerlerden topluyorum kızımı, tabi yeni hedefide yürümek. Televizyon sehpası, koltuklar bacaklarımız her yere tutunup kalkıyor, sallanıyor, yandan yandan tutunarak ilerliyor ve çoook şeker.

uyandıııı

slm kızlar
boya badana işleri beni çok yordu, işler gözümde büyüdükçe büyüdü ama çok şükür kolaylaştı şimdi
saolsun dün arkadaşım aradı gelip zeynebi aldı, banyo yaptırmış, uyutmuş, yemeğini yedirmiş, oynamışlar falan akşam üzeri getirdi de bende evle ilgilendim
bi ara resim çekip koycam emirin odasını ama sanki biraz boğucu oldu rengi
bakalım siz nasıl bulacaksınız

bebişlerimiz nasıllar, hasta bebek varmı, umarım herkes iyidir

slm kızlar
boya badana işleri beni çok yordu, işler gözümde büyüdükçe büyüdü ama çok şükür kolaylaştı şimdi
saolsun dün arkadaşım aradı gelip zeynebi aldı, banyo yaptırmış, uyutmuş, yemeğini yedirmiş, oynamışlar falan akşam üzeri getirdi de bende evle ilgilendim

kolay gelsinn bebeğümmmhihoyyyt
çok yoruldun ya canım neyseki arkadaşın zeynebi almış
çocukla boya işi zor oluyor
bekliyoz fotoyu canımmm

sevilcim naber canımm iremciğimiz nasıll sen nasılsınn
sıcaklar iyice bunalttı pc başında oturmak bile istemiyor insan zati naz hanımda rahat vermiyor
az önce uyuttum şimdi sesi geliyor uyanmış cadıı[/QUOTE]

Saol canım benim çok şükür iyiyiz.
İremim de iyi üstden 2 dişi gelecek 1 aydır yerleri belli ama bir türlü çıkamadı. Deliriyor yaprucak eller sürekli ağzında hayırlısı ile bir patlasaydı. Acayip dillendi bu aralar vadur vudur ağzı 1 dk. durmuyor. Tutunup kalkmalarada başladık ama emeklemeye niyeti yok poposunun üstünde zıplayarak gidiyor. Öyle bir tatlı oluyorki tam ısırmalık.
Ablan nasıl oldu? Daha iyidir inşallah...

slm kızlar

Allah kolaylık versin canım 15-20 gün öncede biz yaptık. Yorucu oluyor ama bittiğinde geçip karşısına bakmak çok keyifli...
Oh ne güzel Allah böyle arkadaşları başımızdan eksik etmesin.

slm kızlar umarım herkes iyidir.
benim yaramaz oğlum heryere tutunup kalkmaya
çalışıyor dün yine sehpaya tutunup kalkayım derken
kaydı burnu çarptı çok korktu yavrum içini çeke çeke ağladı senağlama
şimdi burnunun üstünde morluk var Allah tan gözüne gelmedi:Saruboceq::Saruboceq:

Zeynepcim Edacım teşekkür ederim canlarım saolun.
Dreamcim kolaylıklar dileri çoğu bitti azı kaldı sonra sefasını sürüceksin şekerim.
Zeynoya birinin bakması senind işine gelmiş süper olmuş.
Esinti sizede geçmiş olsun
Şimdi hepimizin bebişleri hareketlendi artık herbirimizin bir hikayesi oluyor hergün
Allah beterlerinden saklasın düşe kalka büyücekler tabi..benim kızın backalarını alnını görseniz
dayak yemiş gibi mor heryeri poposu bile mor nereye vurduysa..:)

selam kızlar
hepinize iyi bir güzel gün diliyorummma.s.

kızlar hiç özlemediniz beni dimi sizden uzak bir boyun ağrısı geçirdim sonuçları dün aldık boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı dedi doktor son zamanlarda yaptığım hareketlerden olabilirmiş ve bu hastalıkla uğraşırken bayağıdır buradan taşınmayı düşünüyorduk 3 gün önce ev tuttuk şimdi boyacı çalışıyor ve bende yavaş yavaş toparlanıyorum 1 haftaya kadar taşınıcaz anlayacağınız çok yoğun bir haldeyim

talucum 6.ayın kutlu olsun daha nice yaşlara inşallah:Saruboceq:

soytarı demek denomuz diş çıkarıyor :nazar:hayırlı olsun bizimkinde tık yok o halidemi bana çekti acaba ben 1. buçuk yaşına doğru çıkarmışım canlarrım hayırlısı ile dişlerinide tamamlayıp acıdan kurtulsalardı:çok üzgünüm:

mavili canım ruzem emekliyor ne güzel :nazar:benimkide komando gibi sürünerek ilerliyor ne zaman tam anlamıyla emekleyecek acaba bu şekilde istediği yere gidiyor ama zor oluyor kolu felen acıyor annem sende böyle emekledin tekrarda hemen yürüdün diyor hayırlısı bakalım

dreamcim sanada ALLAHIM kolaylık versin güç versin kolaylamışsın dır biraz ama ne güzel mis gibin tertemiz oturucaksın inşallah :Saruboceq:

berfinsena çok geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşirsin
benim yaramazda sürünüyordu ama memlekete gittiğimizde annem
onu karnının altından tuturak emekletmeye çalıştı ve artık çok güzel emekliyor.
yakında oda emekler ama biraz yardıma ihtiyaçları oluyor.
bizde de daha diş yok sabırla bekliyoruz bakalım...

berfinsena çok geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşirsin
benim yaramazda sürünüyordu ama memlekete gittiğimizde annem
onu karnının altından tuturak emekletmeye çalıştı ve artık çok güzel emekliyor.
yakında oda emekler ama biraz yardıma ihtiyaçları oluyor.
bizde de daha diş yok sabırla bekliyoruz bakalım...

canım çok sağol :nazar:
benim zilli ile sürekli ilgileniyoruz annen gibi bende aynısını yapıyorum bırakır bırakmaz hemen yüzü koyun yerde habire sürünüyor :emir_bebek:
diş ne gezer bacım hayırlısı bakalım

kızlar mrblar.
gerilere bakamadım. umarım herkes iyidir.
biz dün dündük evimize..çok güzel geçti tatilimiz..
Albina da sağolsun fazla üzmedi beni..
ilk günlerde denizden korktu ama sonraki günler alıştı....
Resimleride en kısa zamanda ekliyecemm..
öpüldünüz canlar..

zeynep cim resimleri eklede bakalım canım..
berfincim sende hoş geldin canım...diyet nasıl gidiyor..valla ben bu aralar çok boşladım..sorma berfe hanımda da hiç emekleme gayreti yok..yere yatırıyorum basıyor ağıdı..sanırım emeklemeyecek..dişte çıkar sabırlı ol...

aaaaaaaa benim kuzu bugün 9 aylık oldu..saate bi baktım da..9 ay önce bu saatte halen ıkınıyordum:)) zaman nasıl geçip gidiyor...

Kuzuların yeni ayları kutlu olsun
Berfisena sanada geçmiş olsun dikkat et kendine.
Mev.can bizde gece uyumadık diyebilirim bende çok uykusuzum

berfincim sende hoş geldin canım...diyet nasıl gidiyor..valla ben bu aralar çok boşladım..sorma berfe hanımda da hiç emekleme gayreti yok..yere yatırıyorum basıyor ağıdı..sanırım emeklemeyecek..dişte çıkar sabırlı ol...

sağol canım gel öpeyimŞeniz diyete devam sadece yürüyüş yok 10 gündür hemen hemen rahatsızlıktan dolayı aerobikte yapamıyorum ama sanırım ev taşıma maratonu beni bayağı etkileyecek-tatlicadiarzu- bu arada eşim pazara yada pazartesiye taşınabiliriz dedi:1shok: yani buraya çok uğrayamam evi toparlıyorum
berfemin 9 . ayını kutlarım daha nice yaşlara a.s.

bizimki şimdi uyudu biraz uğraştım zilli ile yoruldu canım obenim tek hastalanmasınlarda geç yürüsünler farketmez:nazar:

Son düzenleme:
Albinanın annesi hoşgeldin şekerim
nasılsın..ne güzel tatil yaptınız ooh sefanız olsun
kuzunda seni üzmemiş bundan daha iyisimi olur
resimleri ekle cnm bakarız..öpüyorum seni ve meleğini

herkese iyi geceler sonunda evime geldim ama temizlikten vakit bulup bakamıyorum izmirde sularda kesiliyor hepsini yetiştireceğim diye iyice yoruldum
Ebrar memlketeten dönünce evimi yadırgadı dişi çıktığı için mi bilmiyorum çok huzursuz hiç yalnız kalmak istemiyorum iyice yormaya başladı yaramaz
ütü yapıyorum ütü masasınıa tırmanıyor ne ütülüyorsam çekiştirip duruyor azıcık kızsan dudak büküp ağlıyor iyice nazlı oldu yaaa
çamaşır makinesi çalışırken tuşlarına basıp duruyor kafayı yicek makinee
gece uykularıda düzensizleşti bir türlü düzene girmedi zaten
herkes iyidir umarım
haftasonu görümcem oğluna sünnet yapıyor yarın memleketten kayınvalidemler görümcemler geliyor yine buraya uğrayamam heralde herkese iyi haftasonları

Mavilim merak etme cnm haftasonu geleçek kardeşim ozaman getirecek denizin sitesinden bir bölüm
yapıp koyucam hazır olduğunda sizede haber veririm..
Bende geç çıkarması iyi diye duymuştum.ben 3,5 aylıkken patlatmışım ilk dişimi...:) ama çok şükür
halen kendi dişlerim bişey olmadı..:nazar:

Sevilcim merhaba canım teşekkür ederim saol.Alinin annesini bende görmüyorum ne zamandır cnm merak ettim şimdi?
Drean girmiyor boya bitmedi sanırım Jege,Ms.Eda ,Tatarım,Zeybennep,Nimo,Mü zaten tatilde,
Çokocum,Nazın annesi , Anneyim ben, Vs vs yaza sebep kimse giremiyor sanırım topiğe..!
ewet pek girmiyor kimse
neden ki :p
bende dahil

Back