- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.241
günaydın kıslar. herkese huzurlu günler (biraz huzura ihtiyacım var sanırım) içimde bir sıkıntı var sokağın tavanı kadar... bebişlerin keyfi yerindedir inşallah. benim böcek sabah hareketliydi yine. ama benim çok uykum vardı doğru dürüst konuşamadım. oysa her sabah 1 saat konuşurduk. iş yerindeyim ve üzgünüm...
Evet mavilim yeni evli çiftlerimiz gelecekler
kardeşim daha yeni geldiği için alamadım ama haftasonu geldiklerinde alırım makineyi..
Ne güzel canım dostluğunuz daim olsun
Drydenis hayırdır inş. içindeki sıkıntı..cnm senin bebeğin daha küçük nasıl neden kime bırakıyorsun kim bakıyor...?
Sevilcim seninde ağır misafirlerin carmış cnm :) saat kaçda geleceklerine bağlı ne ikram edeceğin cnm
Yemek saatine denk gelirlerse çay vermek olmaz bence..
Jege cim Teşekkür ederim bezdende oldu büyük ihtimalle molfixler prima kadar hava aldırmıyor
hemen değiştirdim o sebeple zaten zorda kaldığım için almıştım.şimdi daha iyi poposu..
Benim kızım bazı zamanlar bezlenmiyor artık uykudan önce ve sonra k.walidem tuvalete götürmüş
ihtiyacını görmüş uyku sırasındada yapmamış..maşallah kuzuma tütütütü 41,5kere
Jege cim Teşekkür ederim bezdende oldu büyük ihtimalle molfixler prima kadar hava aldırmıyor
hemen değiştirdim o sebeple zaten zorda kaldığım için almıştım.şimdi daha iyi poposu..
Benim kızım bazı zamanlar bezlenmiyor artık uykudan önce ve sonra k.walidem tuvalete götürmüş
ihtiyacını görmüş uyku sırasındada yapmamış..maşallah kuzuma tütütütü 41,5kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?