Bebeklerimiz ve Biz

www.kadinlarkulubu.com/kirki-cikan-...zle-birlikte-oluyormusunuz-t204589/index.html

bu kadar rahat nasıl olabiliyorlar anlamadım..önce mesaj yazdım sonra banane banamı kaldı onları uyarmak yazdım ben bir kadın olarak bunlardan rahatsızlık duyuyorsam gerisini siz düşünün

Kesinlikle canım sana sonuna kadar katılıyorum. İnsanlar nasıl olurda böyle rahatlıkla herkesin problemsizce girebileceği bir sitede yatak odalarını bu şekilde göz önüne serebiliyor anlamıyorum.
Birde erkeklere kızarlar yatıp kalktıklarını anlatıyorlar diye...
Arasındaki fark nedir??

slm kızlar nasılsınız?
oğlumu zor uyuttum bugün sıcaklardan heralde
uyumak istemedi

Selam canım
Dakka sayıyorum çıkmak için kızımı bugün çokkkkk özledim.
Sıcaklardandır canım kuzular rahat edip uyuyamıyorlarmışki. Bende öğlen konuştum kayınvalidenle İremde öyleymiş. Uykudan gözleri kapanıyormuş ama bir türlü uyuyamıyormuş.

Bence daha doğrusu benim bildiğimce erkekler aralarında ne sevgililerini( eğer ciddi giden bir ilişkisi var ise)
nede eşlerini konuşmazlar konuşturmazlar..kadınlar bu konuda daha açıklar..
herkes birileriyle bişeylerini paylaşmak ister ama insan en güvendiğiyle paylaşır bunları hiç tanımadığı ismini dahi bilmediği birine nasıl bu kadar rahat oluyorlar anlamıyorum.. böyle ulu orta herkesin rahat girip çıktığı bir sitede olması çok garibime gitti kaldıki yarın öbür gün eltisine görümcesine kuzenine vs bir akrabasına bu siteyi önerdiğinde bu mesajlarını gayet rahat bulabilir ondan sonrada üyeliğimi iptal et e geliyor olay...böyle uzayıp gidiyor..Bana ters..!

doğru canım rahat edip uyuyamıyo çocuklar
tam daldı uyur artık diyorum yine ağlayarak uyanıyo
masai 6 da bitiyor canım öyleyse az kalmış....

Gece kalkmayan benim kızım dün sabaha karşı 5 gibi kalktı bende yanımıza aldım
ama çok delice yatıyor normalde şekilde yatıyoruz biz bizimki ayaklar babada kafa bende eller saçımda
böyle deli yatıyor benim kızım

günaydın kızlar a.s.
umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir
kızım 6 aylık oldu :sm_cool:
ek gıdalara basladık
veee ben artık rejim yapıyoruum :lepi:
simdiden bıraz verdım ama daha coook yolum var inşallah verebilirim

günadın kızlar.....
herkese güzel gün bir diliyorum yine..çok yorgunum....
gözümü açamıyorum..
az bi işim var..halledip yatmayı düşünüyorum valla...
soytarıcım ruzede çok deli yatıyo bi görsen...
kafası bi tarafta ayakları bi tarafta kaç tekme yediğimi bilmiyorum..
ruze yatağında yatıyo aslında...ama aprk yatağı en üst katta olduğu halde uzanmak çok zor geliyo gece.bende yanıma alıp doyuruyorum tabi bu iş sabaha karşı 4 de falan oluyo...
böyle yarım yamalak uyuyorum işte

Günaydın Güzel Anneler
Güzel bir gün diliyorum herkeslere
Bizim gecemiz epeyce uzundu herzamanki gibi saat 21,00 da deniz hanım ı yatırdım bende tv seyrettim
23,00 gibi yatmadan önce kuzuma bakayım dedim burnuma pis bir koku geldi altına baktım kaka yapmış
(hiç huyu değildir).Altını değiştirirken vücudunun çok sıcak olduğunu farkettim ateş düşürücü şurup verdim
hemen mızmızlandığı için yanımıza aldık sabaha kadar inleyip durdu,yeni dişler geliyor bütün sorunumuz
bu.bir tanede değil köpek dişler kök dişler geldimi hepsi bir geliyor.

günaydın canım
canım geçmiş olsun denoma..inşallah çabucak kolayca çıkartır da rahat edersiniz....
ne kadar zordur kimbilir...
bizim hala diş yok...diş yokken geceleri huzursuz bide diş çıkınca ne yaparım bilmiyorum valla

Saol canım bitmek bilmiyor gerçekten umarım bütün bebişler kolaylıkla çıkartır bütün dişlerini
İsiliği halen geçmediği için k.walidem altı açık yatırmış bir akşam yemeği yerken uyandı bende
öylede kucağıma aldım karpuz yedirdim..pis pis gülüyor bir baktım üstüme işiyor birde gülüyor:)

vay sıpa vay...ruzede aynı..altının açıldığını görmesin valla..
anında işiyor...
seninki suçunu biliyormuş..benimki daha anlamıyor..az kaldı canım bizde sekiz aylık olacağız.salı günü kontrolü var minişimöin...
ayrıca talucum yeni ayınız kutlu olsun...yolu yarılaşmışsınız.yaşına ne kaldı ki şurda

Aynen mavilim biliyor tabi suçunu pis pis gülüyor:)
Evet cnm az kalmış.. deniz ilk dişini 8.ayını bitirdiğinde çıkarmıştı belki ruze de onu bekliyordur..
Ben bir türk kahvesi yapayım kendime açılmıyor gözlerim

Günaydın Güzel Anneler
Güzel bir gün diliyorum herkeslere
Bizim gecemiz epeyce uzundu herzamanki gibi saat 21,00 da deniz hanım ı yatırdım bende tv seyrettim
23,00 gibi yatmadan önce kuzuma bakayım dedim burnuma pis bir koku geldi altına baktım kaka yapmış
(hiç huyu değildir).Altını değiştirirken vücudunun çok sıcak olduğunu farkettim ateş düşürücü şurup verdim
hemen mızmızlandığı için yanımıza aldık sabaha kadar inleyip durdu,yeni dişler geliyor bütün sorunumuz
bu.bir tanede değil köpek dişler kök dişler geldimi hepsi bir geliyor.

gecmıs olsun canım umarım kolayca cıkarır butun dıslerını kuzucuk

vay sıpa vay...ruzede aynı..altının açıldığını görmesin valla..
anında işiyor...
seninki suçunu biliyormuş..benimki daha anlamıyor..az kaldı canım bizde sekiz aylık olacağız.salı günü kontrolü var minişimöin...
ayrıca talucum yeni ayınız kutlu olsun...yolu yarılaşmışsınız.yaşına ne kaldı ki şurda

saol canım
sızınde az kalmıs ,hayırlısıyla saglıkla buyuturuz ınşallah hepimiz yavrularımızı

Aynen mavilim biliyor tabi suçunu pis pis gülüyor:)
Evet cnm az kalmış.. deniz ilk dişini 8.ayını bitirdiğinde çıkarmıştı belki ruze de onu bekliyordur..
Ben bir türk kahvesi yapayım kendime açılmıyor gözlerim

o yerim ben o fıstığı ya....
düğündeki resimlerini falan göremedim zaten çatladım burda...
bilmiyorum ki belki dediğin gibi olur canım..gerçi eşimde bende yaşımızda çıkartmışız ama bakalım..acelemiz yok valla...
geç olduğuna seviniyorum ben...
afiyet olsun canım benim yerime de iç...bende bi nescafe içeyim bari..canım çekti...:içelim:

Günaydın kızlarrr
Yelizcim geçmiş olsun denoma inşallah kolayca çıkartır dişlerini.
Talucum sizinde yeni ayınız kutlu olsun...
Mavilim sanada Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede uyku düzeni oturur.
Ya bu arada kızlar alinin anasından haberi olan varmı?? Bayadır girmiyor merak ettim. En son kendide oğluşuda hastaydı...

Mavilim merak etme cnm haftasonu geleçek kardeşim ozaman getirecek denizin sitesinden bir bölüm
yapıp koyucam hazır olduğunda sizede haber veririm..
Bende geç çıkarması iyi diye duymuştum.ben 3,5 aylıkken patlatmışım ilk dişimi...:) ama çok şükür
halen kendi dişlerim bişey olmadı..:nazar:

Sevilcim merhaba canım teşekkür ederim saol.Alinin annesini bende görmüyorum ne zamandır cnm merak ettim şimdi?
Drean girmiyor boya bitmedi sanırım Jege,Ms.Eda ,Tatarım,Zeybennep,Nimo,Mü zaten tatilde,
Çokocum,Nazın annesi , Anneyim ben, Vs vs yaza sebep kimse giremiyor sanırım topiğe..!

selam kızlarrrrrrrrrr
hepinize iyi bir gün diliyorummm
soytarı demek denoda diş çıkarıyor nazda üstten azı dişleri ççıktı 2 tane
şimdii altlardan çıkıyor gerçekten geldimi hepsi birden geliyor
mahfoluyor yavrularrr

talucum 6.aynın kutlu olsun canım.

mavili canım ruzemiz nasıll emeklemeye devam dimi maşallah yavruma ya
erkenci çıktıı yürüdüğü günüde görürsün inşallahh canımm

sevilcim naber canımm iremciğimiz nasıll sen nasılsınn
sıcaklar iyice bunalttı pc başında oturmak bile istemiyor insan zati naz hanımda rahat vermiyor
az önce uyuttum şimdi sesi geliyor uyanmış cadıı

Back