Bebeklerimiz bugn ne yedi?

Ben dün yoğurt çorbası ege için, kendimiz içinde kabak patates yemeği yapmıştmı.Ama egeyede yediririm diye tuz koymamaıştım.Dün bir kase ondan, akşam yatmadan önce de bir kase yoğurt çorbası yedirdim.Tabii kalan yoğurt çorbasını dökmek istemediğim için, bugünde aynı yemekleri kullanacağım farklı öğünlerde.
sabah mısır ununu suyla pişirdim, içine süt ve peynir koydum.Domates rendesi filan da koyacaktım, ama ben yukardayken annem hazır sanıp yedirmiş.Neyse bir öğünü öyle atlattık.10 gibi uyurken emdi.1 gibi kabak patates yemeğini çatalla ezip yedirdim.4-5 kaşık anca yedi.Yanına yoğurt yedirmedim, iyice yoğurtla yemeye alıştı çünkü herşeyitabii yoğurt olmayınca o da fazla yemedi ama olsun.Alışsın:)))Uyurken yine emdi.
evde meyva kalmamış, akşam üstü pazara çıkacağım.Ama bu arada 3 gibi filan yoğurt yediririm.Akşam yatmadan önceye kadar 1 öğünümüz daha var, eğer o öğüne kadar üşenmezde pazara gidersem o öğünde meyva olur.Yatmadan önce de yoğurt çorbası veririm.

Sabah saat 9:00 gibi hazir mamanin icine peynir koydum verdim. cogunu yedi
oglen 1:30 da balkabagi corbasi yaptim irmikli onu yedirdim.
saat 5:00 gibi yogurt verdim 1 kup kadar ama yetmedi diye dusundum ki hakliymisim
yarim saat sonra irmikle balkabagini sade pisirip icine pekmez katip yedirdim
Aksam disari ciktik 2-3 kere emzirdim.
Saat aksam 10:00 gibi su muhallebisi yaptim icine yarim muz ekledim
yaptiklarimin hepsini bitiremiyor ama cogunu yiyor Allaha sukur istahi acildi elini
uzatip kendi istiyor agzini aciyor boylelikl ehem yemek saatleri kisa suruyor
hemde bana fenalik gelmemis oluyor. Agzini kitlemeye baslayinca kesiyorum ermeyi. cokacimcoook cokacimcoook

Yarinda Kerevizli mercimek yemegi yapmayi dusunuyorum.
Sabahleyin ne verecegime hala karar veremedim. Yumurtamizda bitmis (
BU evden 2- 3 gun sonra gdecegiz diye ne firin ogrendim ne bulasik mak. calistirmayi
varlik icinde yokluk cekiyorum esim diyor zaten gidicez ordaki firini ogrenirsin
bende fazla karistirmak istemiyorum bozarim diye.
yoksa organik bugday unu buldum pogaca kek yapmayi dusunuyorum Defne ye
guzel bir cesit olurdu.

saat 10 : sütlü ballı irmikli kahvaltı mamasına pekmez peynir ceviz rendeledim bir kase yedi

saat 13,30 şeftali ve muz püresi içine 2 tane beb bisküvisi
normalde bu saat çorba saatimizdir ama dışarda olduğumuz için meyve yedirdim..

saat 16,30 tavuklu şehriye çorbası..

saat 19,30 kayısı ve bisküvili yoğurt yedi normalde yoğurdu pek sevmiyor ama bu gün yedi..

saat 21,30 sütlü pirinçli tahıılı mamasından yedi ve günü bitirip uyuduk..
uyuyacağı zamanda hep emdi..

afiyet bal kaymak olsun bütün yavrularımıza.

sabah kahvaltı mamasının içine ceviz pekmez labne yarım bebe ekmeği ile yedi
biz kahvaltı ederkende yarım yumurta sarısı ekmek içiyle yedi
öğlen dünden kalan semizotlu pirinçli sebze püresi
ikindi yoğurt
akşam kıymalı kabak pirinç havuç püresi yedi
en sonda karpuz 1 dilime yakın

hemşom burdan görürsen şu somonu bi daha anlatsana nasıl yaptın bende aldım bugun

oh afiyet olsun tüm yavrularımıza ya biz kahvaltı olayını yapamıyoz çağana bakalım bu hfata kontrole gidelim dr ne dicekte ona göre başlim diyorum bende
somonları yıkayıp dilimledim canım üzerine domates rendeleyip soğan dilimleyip fırına attım istersen papates falanbda dilimle ama ben yemesse diye patates havuç haşlıyordum son bir kaç dakika pişen palıkları ordada kaynattım ama yedsi somonu çağan patets lere gerek kalmadı normal fırında balık yapr gibi yap berrağın yediği ne varsa koyabilirsin maydonoz falan

Afiyet olsun yarasın bebişlere.
Bizimki bugün doğru dürüst birşey yemedi , huysuzluğu üstünde.Diş mi gelecek acaba_?

eymen bugün milupanın kahvaltılık mamasını yedi

az önce uyuturken devam maması yaptım onu içirdim.

ya kizlar Defne cook huzursun birde kulagina goturuyor elini uykusu geldigi icinmi
yapiyor yoksa agriyormu anlayamadim.
yalniz kalmak istemiyor asla hep dise yoruyorum ama baska birsey olabilir mi?
Gerci burda okuyorum bebekler bu aralar huzursuz ama ne biliyim?
normalde canli bakiyor oyle oksuruk filanda yok yanima alinca keyiflide oluyor cozemedim
olayi yani

bu arada kizim sabah hazir mamadan kahvaltisini yapti
oglen kereviz yemegi
aksam su muhallebisi muzlu
gece yatarken yogurt verdim
aralarda emdi tabi
bide bazen ayagimda sallarken karnindan ses geliyor sizdede oluyor mu?
yediklerini sindiremiyor herhalde

berrağında eli sürekli ağzında kulağında,diş kulağa vururmuş,belirtiler arasında war canım,beklioruz bakalım ne gelmez dişmiş:)))

hehe ben bugün domates,tavuk şehriyeden çorba yapıodum,ocakta unutmuşum yemek oldu:))))
ama kızım afiyetle yedi:))

haha aynı çorbadan izdede vardı çağanın en sevdiği çorba zaten tavuklu domatesli şehriye çorbası

öğlen dünden kalan brokoli çorbası vardı pek sewerek içmedi zaten
akşama daha bilemiom napcam

Ben bugün 2 kuru kayısı, 1 kaşık irmik suda kaynattım.İçine yarım bardak kadar süt, 1 ceviz rendesi koydum.Mama kıvamında oldu.Sabah kahvaltımızda onun yarısını yedi.

Dün, 4-5 parça et, 2 kaşık mısır unu, patates ve domates rendesinden çorba yapmıştım.Bir kısmını akşam yemişti.Bu gün öğlen bir kısmını yedirdim.Ben dışardayken annem 3 gibi yoğurt ekmek içi ile birlikte yedirmiş.Uyuturken ben geldim, emdi, uyudu.Şimdi uyuyor, uyandığında 1 şeftali vereceğim.Birde şimdi semiz otlu çorba yapacağım.Akşamda onu yer, yatar.

Aslında bir gün önceden kalanları vermek istemiyorum, ama dökmek te istemiyorum.O yüzden akşam üstü yapıyorum, hem akşam öğünü, hemde ertesi öğlen öğünü çıkmış oluyor böylelikle.

domatesli,patatesli,havuçlu tavuklu semizotu yaptım
yedi bir kaseye yakın,
meyveli yoğurt gece de muhallebi veririm..

Meralcim bende vermek istemiyorum ama yazık dökülüyor
hem çok beklemiş sayılmaz birgünden birşey olmaz..

Afiyet olsunnnn, eguşa.:)))

evet aylincim, bende öyle düşünüyorum.24 saat bile değil bekleme süresi.
Bugün eguşların ikisininde menüsü aynıymış desene:)))) Ben tavuk suyuna yapmadım, düşündüm ama sabah et yedi tavuk olmasın dedim.İçine patates, domates ve bulgur koydum.Bakalım yiyecek mi_?
Semiz otunu ilk deneyeceğiz.blenderdan geçirdim, yaprakları boğazına takılmasın diye.

canım bende akşam yapıorum ertesi gün öğlenede verıorum,zaten 1 kasecik pişmioki,1 tane hazır mama kavanozuna koyup kaldıorum hemen

bende kalan olduğu zaman ertesi güne veriyrm bişicik olmaz bence 2 günden...

bizimki sabah kahvaltı,sonra kırmızı biber patates havuç kabak ve piriçten oluşan çorba,yoğurt ve meyve ben yemek yerkende barbunya patates verdim ağzına bi kaç lokmacık..şimdide uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…