Bebeklerimiz bugn ne yedi?

ben yiyordum kepek ekmeği azıcık verdim,yoksa yedirmiyorum tabiki,demir eksikliği yapıyor biliyorum..
bizlerde bile uzun süre yiyince kansızlık yapıyormuş..
sağol sepetçi..

canım böyle şeyleri yazarken çekiniyorum yanlış anlaşılır diye ama yazıyorum yinede. belki bilmeyen vardır diye. kusura bakma emi..

valla maşallah bebeklere çağan sabah uyanduğından beri sadece 100 cc mamayı zor içti burayı okuyorumya acaip imreniyorum ne güzel yiyolar ay geçtim artık kase yemesinden tadına baksın bari yaptıklarımın ne mümkün kilitliyor ağzını remsen

sepetçi nedemek kusura bakma, söyliyeceğiz tabii birbirimize,bilmediğimiz şeyler olabilir..
sağolasın :)

deniz başka şey verip kandırırım ben onu :))

ay incim inşallah çağanında yediği günleri görürüz bizde :)

ceylin sabah bakıcısında kahvaltı karışımını yemiş (yumurta da vardı sevindim yemesine) 1 kavonoz muzlu muhallebi yemiş
öğlen ben aldım 3 çeşit meyveyle arı mama pişirip yedirdim(1 büyük kase yedi)
şimdi mercimekli pirinçli et sulu sebze çorbası pişiyor 4 gibi onu veririm umarım yer
akşama balık var 6 gibi biraz balık veririm 9 da da kaşık maması aptamil büsküvili onu da yerse süper
dün hiçbirsey yemedi kuzum hastalıktan

AFıYET OLSUNNN LÖP LÖP ET OLSUN BEBıŞLERıMıZE ....
Ahhh canım ya ne olacak bu Çocukların yememe derdı bılmıyorum walla
bızımkı bugun daha ıyıydı ama bır gÜnlerı bır gÜnlerını tutmuyo kı anacım...

benım kız ıkı gun gundur yıne yememye basladı bugun daha sabhtan berı sadece kahvaltı yaptı baskada bısı yedıremedım gerı tukuruyor uykuda mam vereyım dedım onu bıle yemedı cok uzgunum yıne

kıslar buarada dişçıkaran bebeklere ne çok soğuk nede çok sıcak vermemek gerekiyormuş mamaları bilginiz lsun onlarda rahatsız edebiliyomuş

çok azda olsa eymen bir kaç gündür yemeye başladı...tabi buraya yazarsam yedikleri listesi değil diyet listesi gibi olur vallahikaydirigubbakcemile3herşeyden 2-3 tatlı kaşığı yiyor

canım olsun yesinde okadar yesin boşver düzeliyo bak zamanla artar yemeside merak etme...

Benim kızımın çok şükür yeme sorunu pek yok, ama yağsız tuzsuz şeyleri sevmiyo, kendimize yaptığım çorbalara bayılıyo ama ona yaptıklarımı isteksiz yiyo, o yüzden bende tuz katmaya başladım çorbalarına.
Bugünkü menüde
ıhlamur, ekmek, bisküvi, peynir, reçel, cevizden oluşan kahvaltı
meyveli yoğurt, biberon maması ve mercimek, kabak, havuç ve karnıbahardan oluşan çorbası vardı, aralarda da beni emdi.

ya kızlar aralık annelerındeydı galı peynırle yumurtayı bıarada yermeyın yazmıslar ama sebebı yok bır kıtapta yazıyomus ben sureklı verıyordum hatta peynırlı omlet yapıyorum kızma zaten sevdıgı bıkac sey var onuda vermesem napacam sız ne yapıyorsunuz peynırle yumurtayı

X