Bebeklerimiz bugn ne yedi?

arkadaşlar bende ocak annesiyim ama uzun bir ara verdim nete,çalışan anne için ne zormuş çocuk yetiştirmekkafamçokkarıştıbende bugün kuzucuma zeytinyağda kıyma kavudum içine de kabak rendeleyip birzaz pişirip nane kattım tadı harika oldu bir kase yedi ki herşeyi yemeyen bir sıpa benimki

MERHABA CANIM:)
bi öneride bulunmak istedim.zeytinyağ yerine tereyağda kavurabilirsin ama zeytinyağını pişirirsen %70 ii yönü gidiomuş..yani çiğden kullanmak gerekio..

ya ben eline bişey vermiorum berrağın hem daha dişi yok hemde az cadalozum ben batıracak üstünü başını die:kedi:

ver canım ver,bi örtü ser halını üstüne berrak kızımı da koy üstüne yesin,zaten dişe gerek yok nil elma yiodu dişsiz düşün damak gücünü:))
bi de bana şu biberonla yedirme hakkında bilgi verin artık sinirlerim çok zayıfladı,nuh dio peygamber demio:eek:klava:

ya ben eline bişey vermiorum berrağın hem daha dişi yok hemde az cadalozum ben batıracak üstünü başını die:kedi:

canım kızım da dısı yok 9 aylık ama bende once ustunu kırletecek dıye elıne hıcbısı vermıyordum sımdı herseyı verıyorum hem oyalanıyo hemde azda olsa bıseyler yemıs oluyo ama kendı ustu ve etraf savas alanına donuyor gecen gunmuz verdım ogrensın dıye coraplarına kadar muz yapı heryerı dusun yanı

ben hıç duymadım gece sutu gercı benımkı zaten mama yıyor ama merak ettım:uhm:

pınarın 6-12 ay sütleri var gece sütü die geçmio,dr gece emerken anneyı az gelirse verebilirsiniz demiş,biz mama yı 6. aydan beri bıraktık

ver canım ver,bi örtü ser halını üstüne berrak kızımı da koy üstüne yesin,zaten dişe gerek yok nil elma yiodu dişsiz düşün damak gücünü:))
bi de bana şu biberonla yedirme hakkında bilgi verin artık sinirlerim çok zayıfladı,nuh dio peygamber demio:eek:klava:

canım biz biberonu sadece su için bikaç gündürde süt için kullanıoruz,6. aydan beri mama kullanmıorum,sadece sabahları kahvaltı kaşık maması kullanıoruz

hala nie mama veriosunuz ,vermek mi gerekiomuş??

berrak herşeyı yiyo damağıyla ısırarak ben hiç ezmıorum,lokmalarıda epey büyük alıo,öle ufaltmıorumda,ama işte eline verincede direk banyoya girmek lazımkaydirigubbakcemile2

bisküvi falan versek güzel kemirir bencede,çocuk öğrensin dimi ya kendi kendine yemeyi

berrak herşeyı yiyo damağıyla ısırarak ben hiç ezmıorum,lokmalarıda epey büyük alıo,öle ufaltmıorumda,ama işte eline verincede direk banyoya girmek lazımkaydirigubbakcemile2

bisküvi falan versek güzel kemirir bencede,çocuk öğrensin dimi ya kendi kendine yemeyi

canım büsküvi verince de banyoluk oluo:emir_bebek:
mama vermiorum ben zaten almıo ama gece emerek uyuo nil ve emmek için kalkıo çok,o yüzden meme yerine mama içsin yada senin verdiğin gibi süt içsin istiorum.siz nası verdiniz sütü kabul etti m hemen,nil yaygaracıkötükedihüso

canım sütü önce gece uyanıkken verdım almadı önce su sandı bi fırt aldı bıdahada ittirdi,sonra aynı gece emmek için kalktığında gözu kapalı uyrken verdım aldı,gece verıorum içio uyanıkken denemedım bi daha,muzlu sunu almıştım bırde vanılyalı var zaten sades yok ,sende uykuda dene bakalım emmek için kalktığında

inci canım ne güzel etiketlemişsin öyle; çağan da yesin,gülsemmi ağlasammı canım yaa :))

esra sütün mü yetmiyor neden süt vermeye başladın sen
ben hala emziriyorum süte geçmek mi lazım acaba..

aylincim çağan yesin etiketini ben koydum hemşom için:kedi:

canım hala emıo ama çok sık uyanınca yetmediğini düşünüorum artık
200 ccyı içiı bızımkı bı dıkışte,artık sağmıorum ama o kadar gece çıkacağını sanmam .zaten gündüz emıo bitiodur süt,bu sütü verınce daha tok tutuo

bende 2dir süt veriyrm mamayı içmeyen çocuk sütü içti normal pastörize sütü yarı sulandırarak verdim ben

bugun oğluma sabah 9 da 1 kase dolu cicibebe li kahvaltılı devamsütlü bi karışım yedi...
12 de 150cc kadar devam sütü içirdim...
saat 17:30 18:00 gibi yoğurt yiyecek
saat 20 21 gibi muhallebiyle günümüz sonlanacak... pek yediremiyorum ancak bu kadar yiyo
zayıflıcak diye çok korkuyorum...

benım kız sabah 9:30 mısır unlu kahvaltısını yedı elıne paynır verdım ondan bır ıkı kopardı,1-2 zeytın verdım agzına onu yedı öglen 1 de yogurt corbası yedı saat 16 da 75 cc devam maması ıctı uykuda uyanıkkken ıcmıyo azdan kalkar tavuk ve sebze hasladım onu yedırmeyı dusunuyorum gece yatarkende tahıllı mamasını yerse onu verıcem yemezse uykuda mama yer artık

maşşallh kıslar sizinkinin yarısı kadarını zorla yediriyorum sıpaya :)

kıymalı karnıbaharı pek sewdı benımkı koca kaseyı yedi walla
içine hav uçta koydum,tadı tatlı geldi

X