Bebeklerimiz bugn ne yedi?

sutlacını yemedı hanımefendı sevmıyo tatlıyı pekmezle ıdera edıyo sımdılık bakalım oda zorla

ya bısı sorcam bu yaptıgınız kıymalı yemeklerı blenderdan gecırıyormusunuz yaoksa oyle yıyebılıyorlar mı ben gecen gun kıymalı kabak yaptım yemedı blenderdan gecırdım gene yemedı ama normalde kabagı yıyor anlamadım
bugun kızım sabah peynırlı yumurta3 zeytın az domates 2-3 kasıkta pekmaz yedı
13:00 erıstelı yogurt corbasını ıctı
16:00 kayısılı yogurt yedı
aksama allah kerım bılmıyom sımdılık belkı tahıllı mamasını yer gun bıter

köfteyi küçük parçalar halinde verıorum
ama kıymalı sebzelerı blendırdan geçiriıorum daha çok yemiş oluo öyle
bizimkinin dişi yok ondan et sert gelir yemez die düşünüorum

ceylin bugün kahvaltıda 1 danino sütle ezilmiş 3 cicibebe yedi
12 de tavuk sulu sebze çorbası içinde mercimek ve pirinç de vardı 1 kase yedi
2 de bir büyümix yedi
4 de 1 kavonoz karışık meyve yedi
7 de somon balığı ve yarım patetes yedi
gece arı mama verecektim ama uyudu memeye dayanacaz artık sabaha kadar
bugün ceylinin iştahlı olduğu nadir günlerden biriydi:))

ben bugün kahvaltıda şu mısır unlu kahvaltıyı deneyım dedim,ama 2-3 kaşık yedi sewmedi bizim hatun pekmez koymama rağmen tatsız dı tadı,benımki annesi gibi tatlıcı,arkasından herzamanki kahvaltıyı verdım yedi

Ceyline de berrağada afiyet olsun.
Ben blenderdan geçirmiyorum, ama kıymaların topak olmaması için sürekli karıştırıyorum.

Bugün sabah kahvaltısında, 1 kuru kayısıyı haşladım, içine mısır unu koydum, pişirdim. 4 bebe bisküvisi ezdim içine.Bir yumurta sarısını da ayrı olarak yanında verdim.

Öğlen 1 gibi 1 kaşık unu kavurdum, içine 1 havuç, 1 domates rendeledim.ege için ayırdığım kıyma parçasını su kaynarken attım içine , onunda pişmesinden sonra afiyetle yesin diye egeye verdim.ıçine ekmek doğrayarak tabii.Çünkü biraz sulu olmuştu.
2,30 gibi eline kavun verdik, 3 dilim kavunu yedi.3. dilimi ağzından çok saçları, mama sandalyesi, üstü başı yedi ama olsun:))))))

Uyandıktan sonra yoğurt vereceğim, akşam yemeği olarakta ya ona yaptığım çorbadan, ya da kendimize yaptığımız yeşil mercimek yemeğinden vereceğim.Hangisini isterse artık.

O saatten sonra da gece emmelerimiz başlayacak.Gündüzleri çok huysuzlanmadıkça meme vermemeye çalışıyorum.Gece başka hiçbirşey almadığı için memeyle doyuruyoruz karnımızı.

sağol meral egeyede afiyet olsun
biz bu sabah tahıllı mamanın içine 1 yumurta sarısı.3 cicibebe,1 kaşık labne,2 kasık devam maması ve 1 kasık ceviz fındık karışımı yedi
12 de 1 danino yedi
2 de somon balıklı un çorbası içti 1 kase
4 buçukta yarım muz 3 cicibebe 1 büyümix yoğurt karışımını yedi
8-9 arası ne vereceğime karar vermedim
sebze yemedi diye çorbamı yapayım yoksa meyveli paluzemi yapayım karar veremedim
bu aralar şükür iştahımız iyi

sağol canım.
Ben gündüz emmelerini bıraktırdım, yoksa hiç birşey yemiyordu.Gece sabaha kadar emiyor zaten, sabah karşı 6 gibi emiyor en son, 8,30-9 gibi kahvaltı yapıyoruz.
Hergün meyve, yoğurt, yumurta, peynir, et , sebze yedirmeye çalışıyorum.Ama her zaman saatlerimiz ya da öğünlerimiz aynı olmuyor.sırası değişebiliyor.

bende gündüz emzirmiyorum emince hiç yemiyor hem de geceye süt biriksin de daha az kalkalım istiyorum

eymen hergün olduğu gibi bugünde birşey yemedi...emme işinide iyice abarttı emzik oldum resmen..iyice sıkıldım bu halinden artık

benimki azda emse çota emse saat başı kalıyo emmek için. 2 gecedirde 15 dk.da bi kalkıyo. çok yorgunuuummm..

aman allaha sukur ben kurtardim pacayi
oyle cokta duskun degil
cok daraliyor insan memedeyken
ins duzelirler
cocuk bakmasi ne zormus ya valla

gerçektende haklısın çocuk bakmak ço9k zor yaaa
yeşimcim nerelerdesin günlerdir merak ettikk kıs senii??

kızlar öyle demeyin ya, ben emsin diye gözünün içine bakıyorum..ihtiyaç duydukları herşey var annesütünde, ilaç niyetine valla..bağışıklığı güçlendirip hastalıklara karşı daha dirençli olmalarını sağlıyo..bana sorarsanız işi gücü bırakın emzirin hem kuzular hasta olmaz, hem de bunlar çok özel anlar büyüyünce uğramazlar yanımıza doyasıya yaşayın :)

bu konuda ayça'ya katılıyorum,doğru söylüyor..bir daha yaşayamıyacağımız güzel şeyler bunlar sağlığın dışında..
dün akşam bol soğanlı biberli menemen yedi kepek ekmeği ile birlikte :) arkasından çok az bulgur pilavı yedi,yanında yoğurtta vardı :))
afiyet olsun yavrulara..

sabah bir yumurta sarısı biraz kaşar yarım çocuk ekmeği bisküvili muhallebi yedi, öğlen erişteli yoğurt çorbası arada salatalık yedi biraz, armut vericem birazdan..naz yiyo ama hepsi harekete gidiyo sanırım hep ayakta ya da dizlerinin üstünde ayakta gece yatana kadar böle..

7,30 da kalktık 250 cc süt hazırladım 9 a kadar ara ara onu içti
11 de benimle birlikta güzelce kahvaltı yaptı. zeytin ezmesi peynir patates kızartması bile yedirdim valla
vs...
13:30 da yani az önce 130 cc cicibebeli sütünü içti...
15:00 gibi yoğurtlu pirinçli çorba yapıyorum şimdi onu yiyecek.. 17.18 yemek yaparım taze fasulye ondanvericem...20: 21 gibi de muhallebi yer 22 gibi yatar inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…