Bebeklerimiz bugn ne yedi?

İncicim üzülme yalnız değilsin:KK43:((Yemek konusunda bizimkide bişeyi bir gün yerse ertesi gün yemiyor.
Bazen çok güzel yiyor, 2 gün öyle gidiyor, arkasından tekrar başlıyor yememeye.Sanırım birazda dişlerden huysuzluğu var.Ama bana aşırı derecede düşkün oldu, beni gördüğü anda kimseyi istemiyor ağlayarak bana gelmek istiyor.Hemen meme istiyor, yakamı açtırıp.Ne yapacağım ben bununla yaaaaa:KK43:(((((

bizim kizda cok yabani oldu ya
yabanci birini goeunce bakip bakip agliyor :KK43:
helede sevmeye filan calisirlarsa iyice cosuyor
ne olucak boyle duzelir insallah sizdede boylemi biraz kafaya takiyorum ben
bu isi :nazar:

bu arada kizim sabah
misirunlu kahvaltisindan yedi
saat 11 gibi 4 yemek kasigi yogurt yedi
saat 12:30 da tavuksuyuna sehriye corbasi yaptim onu yedi
saat 4:00 dede aynisindan yedi

saat 8 gibi de dun yaptigim kurabiyeyi kusburnu cayinda islatip yedirmeyi dusunyorum

afiyet olsun tum bebislere

bizim kizda cok yabani oldu ya
yabanci birini goeunce bakip bakip agliyor :KK43:
helede sevmeye filan calisirlarsa iyice cosuyor
ne olucak boyle duzelir insallah sizdede boylemi biraz kafaya takiyorum ben
bu isi :nazar:

bu arada kizim sabah
misirunlu kahvaltisindan yedi
saat 11 gibi 4 yemek kasigi yogurt yedi
saat 12:30 da tavuksuyuna sehriye corbasi yaptim onu yedi
saat 4:00 dede aynisindan yedi

saat 8 gibi de dun yaptigim kurabiyeyi kusburnu cayinda islatip yedirmeyi dusunyorum

afiyet olsun tum bebislere
canım bı ara benım kızda oyle oldu ama sımdı ıyı genelde herkese gıdıyor masallah carsıya felan cıkdıgımızda ınsanlara karsı hemen tepkı verıyor gulerek ama bana pek duskun degıl babacı bızımkı

kizlar valla kusura bakmayin
giremedim yeni goruyorum yazilari
tarif serpilden bu arada belirteyim , calinti olmasin:)

Bebe kurabiyesi
10 tepeleme yemek kaşığı un
1 ç.brd. pekmez
1 yumurta (bebek 1 yaşından büyükse 1 yumurta küçükse yumurtanın beyazı alerji yapacağından 2 yumurta sarısı koyalım)
100 gr tereyağ
vanilya
pürüzsüz bi hamur olunca kalıplarla kestim
kestikten sonra tepsiye dizip 170 derecede 15 dakika pişirdim bu tarifle 1 tepsi doldu
bu arada bisküvileri derin dondurucuya attım

kizlar bu dedigim gibi serpilin tarifi
yalniz ben tek yumurta sarisi koydum agir gelmsin diye bekli 2 tanede gelmiyordur
ama pimpirikliyim ben biraz suan dondurucudalar
ve cok pratik oluyor , rondodan gecirip kullaniyorum

Son düzenleme:
benguzar ins duzelir ya
eve misafir cagirmaya korkuyorum
istiyorki gelenleri ben inceleyim ama benimle ilgilenmesinler
azcik bir sey deseler bizimkine dudaklar asagi dogru buzuluyor
ay cok ta sirin oluyor da ben dayanamiyorum :)))

yesim83 sagol canım tarif için kurabıye dıyınce ben daha farklı bısı beklıyordum ben bu tarıfı 4. cu ayından berı yapıyorum benım kız cok sevıyor hatta bı kere cıcıbebe aldım cok tatlı geldı yemedı ben buskıvılerın hepsını rondodan gecırıp kavonozda saklıyorum hem boylece kullanırken hazır oluyor bu ara bunları cubuk gıbı uzun yapıyorum arasıra elıne verıyorum hanı dıslerınıde kasır dıye ınsallah sevmıstır bebısın elıne saglık

bu aralar benım kızın en favorı yemeklerınden bı tanesı mücver ıcıne her turlu sebzeyı katıyorum boylece sebze ıhtıyacını karsılıyor teflonda kızartıyorum sonra havlu peceteyle yagını alıyorum ıstersenız fırındada yapabılırsınız yogurtla beraber bır ogun yıyıyor

ay yeşim yaptım cıvık oldu ya acaba unumda yoktu ilave edemedim ha birde içine az yoğurt koydum ben ondan olmuş olabilirmi çağan iyice iştahsızlaştıya hiç bişey yemiyr doğru düzgün napıcam bilmiyorum

nil e krep veriorum 2 gündür elleriyle oynaya oynaya yio..
bize yaptığımızdan yani özel diil..

kızlar geçen gün 2 tane yeni çorba denedim berrak ve bizim için hepimiz bayıldık
belki siz yapıosunuzdur ama yinede paylaşayım
havuç çorbası
2 kaşık un tereyağ ile kavrulur 1 bardak süt eklenir sonrasında 3 bardak su ile havuç rendesi konur,kaynayıp koyulaşıncaya kadar karıştırılır,bebişin kasesini ayırdıktan sonra tuz ve arzuya göre karabiber eklenir

aynısını havuç yerine patates rendesi ile yaptım sonrasında nane yakıp yağda ekledim süperr oldu

ya ben eline bişey vermiorum berrağın hem daha dişi yok hemde az cadalozum ben batıracak üstünü başını die:kedi:

ya ben eline bişey vermiorum berrağın hem daha dişi yok hemde az cadalozum ben batıracak üstünü başını die:kedi:

bu arada 3 gündür geceleri 6-12 ay kutu sütlerinden verıorum uyandığında 200 cc yi ara vermeden lıkır lıkır içio böylece 3 -4 saat kadar falan aralıksız uyuyo,tabi benden 200 cc çıkmıodur gecelerı saat başı falan uyanıodu,baktım kadir tuğcu önermiş bu sütleri gece uykusu için memnun kaldım bende

oh maşallah berrağa afiyet olsun
nilede afiyet olsun krepler yermiş
ay bende eline bişey vermiyorum valla zaten dişi yok birde pütürlü yiyemiyor ama çok heves ediyorum bu eline veripte yedirenlere işallah yakın zamanda çağanda yer

arkadaşlar bende ocak annesiyim ama uzun bir ara verdim nete,çalışan anne için ne zormuş çocuk yetiştirmekkafamçokkarıştıbende bugün kuzucuma zeytinyağda kıyma kavudum içine de kabak rendeleyip birzaz pişirip nane kattım tadı harika oldu bir kase yedi ki herşeyi yemeyen bir sıpa benimki

şu kurabiyeden ben de yaptım taş gibi oldu bende rondodan geçirdim meyve suyu ve yoğurtla verdim ama yemedi

bu arada 3 gündür geceleri 6-12 ay kutu sütlerinden verıorum uyandığında 200 cc yi ara vermeden lıkır lıkır içio böylece 3 -4 saat kadar falan aralıksız uyuyo,tabi benden 200 cc çıkmıodur gecelerı saat başı falan uyanıodu,baktım kadir tuğcu önermiş bu sütleri gece uykusu için memnun kaldım bende

ben hıç duymadım gece sutu gercı benımkı zaten mama yıyor ama merak ettım:uhm:

X