Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

Merhabalar , bebişim yok ama konuyu çok faydalı buldum hem abone olmak hem de teşekkür etmek için yazmak istedim..
sevgiler

elif hayırlı olsun beşiğiniz bizimki de bu

bu da bahsettiğin tüm özellikleri taşıyor, yalnız 15 yaşına kadar kullanmaz yaa, 7-8 uygun

elif hayırlı olsun beşiğiniz bizimki de bu

bu da bahsettiğin tüm özellikleri taşıyor, yalnız 15 yaşına kadar kullanmaz yaa, 7-8 uygun

canım sizinkide çok hoşmuş güle güle eskitsin inşallah.
benimki bu şekilde 6-7 ye kadar kullanırmış
ondan sonra parçalanıp genç odası haline geliyor kaydirigubbakcemile3

B&

benim beşiğin açılmış hali buymuş kızlar kaydirigubbakcemile3

biizmki de böyle elif genç odası olabiliyor, ama ben kullanmam yaa, çilek te çok güzel genç odaları var, her girdiğimde içim eriyoo kesin kızıma öyle bir oda alcamm

senin beşikte çok güzel yalnız.. bu arada örnek halı da benim halının aynısıı, benimki pembe yalnız::))

biizmki de böyle elif genç odası olabiliyor, ama ben kullanmam yaa, çilek te çok güzel genç odaları var, her girdiğimde içim eriyoo kesin kızıma öyle bir oda alcamm

senin beşikte çok güzel yalnız.. bu arada örnek halı da benim halının aynısıı, benimki pembe yalnız::))

evet ki açılınca 10-12 yaşına kadar kullanır diye tahmin ediyorum
çünki normal genç odası yatağı boyunda olmuyormuş
hatta yatağını bile özel yaptırman gerekiyormuş.
ben 10 yaşına kadar kullansın sonra alırım güzel bişey diye düşünüyorum şimdilik :)
ve dediğin gibi çilekte harika oda takımları var hayran kaldım
hatta beşiğide ordan alcaktım bi modeli çok beğendim ama 1.200 diyince sadece beşiğe gereksiz buldum kaydirigubbakcemile3

kızlar beşikler çok güzel biz park yatak kullanıyoruz çok heves ettim mobilya beşiğe ama yerim yok :KK43:(

birde bakım cantasınıda alayım diyorrum chıccomu nıveamı kızlar??hangisini alayım?bu hedıye canta yetermı yoksa ekstradan gene canta almam lazımmı?

bende cihicconunki var bize yetiyor bakım ürünlerindende çok memnun kaldık halada kullanıyoruz
niveanın ürünlerine çok güzel ama çantası biraz kailtesizmiş ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım öyle diyor

ev shop sadece ankarada varmış ben türkiye genelinde zannediyordu pardon..
ev shop tan olmasa bile net üzerinden rahatlıkla bulabilirsin canm düşünüyorsan..

merhaba kızlar a.s. a.s.
engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

bebek arabası için henüz karar vermedim
hangi marka ve modeli tavsit,ye edersinizz
birde ana kucağımı-oto koltuğumu karar veremedim
ana kucağı arabada 1 yasına kadar kullanıllıyor dedi satıcı doğrumu

beyaz bulut teşekkür ederım içimden chıcco gecıyor galıba onu alacagım istda cantalı set 55 ytl idi 45 verrdı herhalde nıveada 50 ytl idi.bende niveanın cantasını begnmedım sırt cantası sevmıyorum.erken dıyede almadım ama eve geldım keşke alsaydım dıye heves ettım.
elif saol cnm dun bir arkadasla konsutum biz tayıncıyız ya o park almış galıba park yatak alıcam:KK43:( esımde acaba o saglıklımıdır dıyor.off kafam karıstı .içine ortopeedık kalıtelı yatak alsam olur demı.zaten gecıcı alacagım bunu bebişle ankaraya gitmemız gerekecek belli sürelı egıtımlerım olacak 1,5 yasına gelınce benım ankara olayı bityor ozmaan güzel besık alsam olurmu kızlar nolur bır akıl verın park yatak saglıklımı

X