Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar ben de park yatak almak istiyorum ama onu hem gece hem de gündüz kullanamazmıyım?yani gece için ayrı karyola almasam olmaz mı?bi de hepsi mi gıcırdıyo bunların gıcırdamıyanı yok mu?kaç yaşına kadar kullanabiliriz park yatakları?bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar?
Ben kraft jenny park yatak aldım, turuncu- siyah renkli.Gıcırdama yapmıyor, hem gece hem de gündüz kullanıyorum.Bir sorun yaşamadım.
Elif ben chicconun arabasını kullanıyorum, kayma olayımız yok.Altına sadece bir çarşaf seriyorum bende, bazen hiç bir şey koymuıyorum.Sorun yaşamadım şimdilik.daha küçükken kayıyordu, ama şimdi öyle bir sorun yaşamıyoruz.
cnm biz ilk 3ay sleeper da bizim odamızda, 3.aydan beri odasındaki karyolada yatırıoruz, bi hevesle gündüz içinde oynar die park yatak aldım hiçbi işe yaramadı kaldırdım boşuna almışım, gündüz koltukta yatıodu ilk zamanlar, şimdi odasına alıştırıorum gündüzdeslmlar ben de park yatak almak istiyorum ama onu hem gece hem de gündüz kullanamazmıyım?yani gece için ayrı karyola almasam olmaz mı?bi de hepsi mi gıcırdıyo bunların gıcırdamıyanı yok mu?kaç yaşına kadar kullanabiliriz park yatakları?bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar?
ben daha mama san. almadım. ama şu masaya direk monte olanlar var onlardan alıcam. bebek masaya direk dahil oluyor. kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.