Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

ben daha mama san. almadım. ama şu masaya direk monte olanlar var onlardan alıcam. bebek masaya direk dahil oluyor. kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.

ben kraftın park yatağını değiştireceğim hiç memnun kalmadım.
kraft-504-benetton.jpg

bunun aynısından.. fakat hiç hoşuma gitmemeye başladı
sallanırken gıcırdıyor çocuk hafif hareket edince sallanıyor çocuk uyanıyor
filesini indirdim aşşağıya yatırdım bebeği alıp koymakta güçleştim sallanınca etkisi olmadı
çarşamba karyola alcam

Bende krafttın park yatağını kullanıyorum, hakkatten çok gıcırdıyor.

Sunny babynin tek yönlü arabasını almıştık, hiç memnun kalmadık. Onu başkasına hediye ettik. Şimdi baby 2 go nun arabasını aldık kullanımı daha rahat geldi.

Anakucağı- otokoltuğu, mama sandalyesi, oyun halısı karftın ve bunlardan memnunum...

Chicconun pişik kreminden menun kalmadım, şuan nivea kullanıyoruz onuda henüz beğenmedim.. Chicconun tırnak makası güzel. eczaneden bebily markalı ıslak havlu alıyoruz. bir o pişik yapmıyor kızımı.

Tekstil olarakta bebetto, albimini ve bebbek'ten çok memnunum. Ne şekilleri bozuldu nede renkleri attı okadar sıcakta yıkadığım halde... En kötüsü zıbın takımının battaniyesini kaybettik...

bende tekstil olarak en çok idil baby den memnun kaldım
chiccodan gecelik almıştım 30derece kısa programda bile deforme oldu.
chicco polly mama sandalyesi aldım kızım sevmediğinden süs gibi duruyo köşede :))
arabamız kraftın ama 12Kg olduğundan tek başıma bi yere götüremiyorum çok ağır ve kaba :KK43:
çift yönlü olması güzel ama çok ağır bebekte rahat ama içine yatırmadan sünger tarzı bişey koymazsam kayıyor sizlerdemi sünger vs koyuyorsunuz? sadece çarşaf örtüp çocuğu koyuyorum hemen kayıyor :KK43:(
süngeri koyuncada bu sıcakta çok terliyo süngerden kastım sandalye oturma kılıfı

slmlar ben de park yatak almak istiyorum ama onu hem gece hem de gündüz kullanamazmıyım?yani gece için ayrı karyola almasam olmaz mı?bi de hepsi mi gıcırdıyo bunların gıcırdamıyanı yok mu?kaç yaşına kadar kullanabiliriz park yatakları?bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar?

Ben kraft jenny park yatak aldım, turuncu- siyah renkli.Gıcırdama yapmıyor, hem gece hem de gündüz kullanıyorum.Bir sorun yaşamadım.

Elif ben chicconun arabasını kullanıyorum, kayma olayımız yok.Altına sadece bir çarşaf seriyorum bende, bazen hiç bir şey koymuıyorum.Sorun yaşamadım şimdilik.daha küçükken kayıyordu, ama şimdi öyle bir sorun yaşamıyoruz.

slmlar ben de park yatak almak istiyorum ama onu hem gece hem de gündüz kullanamazmıyım?yani gece için ayrı karyola almasam olmaz mı?bi de hepsi mi gıcırdıyo bunların gıcırdamıyanı yok mu?kaç yaşına kadar kullanabiliriz park yatakları?bu sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar?

ben 7 ay gece - gündüz kullandım cnm. benim şikayetim gıcırdaması. gıcırdamasından çocuk uyumuyor. ama sallanmakta istiyor.. 3-4 yaşına kadar kullanılır denildi ama benim kızım 7 aylık ve 70 cm olmasına rağmen şimdi tam oluyor boyu.

Ben kraft jenny park yatak aldım, turuncu- siyah renkli.Gıcırdama yapmıyor, hem gece hem de gündüz kullanıyorum.Bir sorun yaşamadım.

Elif ben chicconun arabasını kullanıyorum, kayma olayımız yok.Altına sadece bir çarşaf seriyorum bende, bazen hiç bir şey koymuıyorum.Sorun yaşamadım şimdilik.daha küçükken kayıyordu, ama şimdi öyle bir sorun yaşamıyoruz.

demekki senin araba o yönden daha ideal.
1543_buyuk.jpg

benimki bu modelin aynısı 12 kg.
yalnız burdaki gibi minder yok acaba diyorum minderi varda banamı vermediler benneyaptımki

selam ben kasım annesiyim ama konunuzu görünce bende yazmak istedim ,

pierre cardin enigma travel set bebek arabası kullanıyorum araba 6.5 kg ana kucağı 3 kg ,hem bebekken rahat taşıdım hemde şimdi sadece arabayı kullanıyorum ve onuda rahat taşıyorum ,
mama sandalyemiz kraft jeny modeli çok memnunuz
giyim tarzı şeylerde de lwc ,chicco,ve sevi baby nin ürünlerinden çok memnunum ,hatta bazı pazar malı şeylerde var inanın markalılardan daha iyi çıktı ..
yürüteçe bir ara koydum o da boşa çıktı markası chicco nun ufo modeli
salıncağımız var memnunuz ,balkonda duruyor ..

ben d ekizim dogmadan Hauck un anakucagi+araba setini almistim anakucagi hic kullanisli degilmis araba da idare eder ama ben degistirmeyi düsünüyorum.

ilk başlarda kanzdan yada ceylandan alıyordum kıyafetlerini aa iki yıkamaya kıslaıyor çocuk 1 ay ya giyiyor ya giyemiyordu buarada hepte bir büyüğünü aldığım halde şimdi neyi beğenirsem onu alıyorum hiç marka aramıyorum valla wee diye bir marka buldum aldğım tişörtler ve şortlarla oğlum yazı çıkardı hemde tanesin i 5 ytl ye almıştım iki günde bir yıkaıyolar ne renkleri soldu ne kısaldı kanza falan boşa para saçmışım zamanında

evet mantıklısıda bu bencede.
bende normal mağazadan flexi diye kıyafet aldım günlük giydiriyorum hala taş gibi

cnm biz ilk 3ay sleeper da bizim odamızda, 3.aydan beri odasındaki karyolada yatırıoruz, bi hevesle gündüz içinde oynar die park yatak aldım hiçbi işe yaramadı kaldırdım boşuna almışım, gündüz koltukta yatıodu ilk zamanlar, şimdi odasına alıştırıorum gündüzde
ben daha mama san. almadım. ama şu masaya direk monte olanlar var onlardan alıcam. bebek masaya direk dahil oluyor. kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.

ben ikeadan aldım, öle kocaman değil az yer kaplıo pratik hafif bişey ona da bi bakabilirsin temizliği falan çok kolay

elif flex markasını ben d ekullandım çıtçıtlı badi almıştım,çok şık, herkes bayılıyoo, büütn yazı çıkardık taş gibi maşallah

bizim bebek arabası bu iyiki de almışız çok memnunuz.. herkese tavsiye ederim, sürüşü inanılmaz rahat, sağa sola sapması yok, her yolda kullan kumda bile gidiyor

vee bugüün kızıma salıncak aldık teyzeleri, sırf uyutmak için, inşallah işe yarar

bu : yatadabiliyor, bebek 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş, gerçi 4 yaşındaki binmez buna sıkılır ama, taşır anlamında konuştu sanırım

Son düzenleme:
salıncğanız hayırlı olsun güle güle üstünde tepine tepine eskitsin inşallah kaydirigubbakcemile3

bende bugün park yatağı boşayıp bundan aldım
adı büyüyen beşikmiş. biraz büyüdüğünde parçalara ayrılıp çalışma masası yatak ve baş ucu şifonyer olarak kullanılıyor. 15 -16 yaşına kadar rahatım tabi bundanda sıkılmazsam kaydirigubbakcemile3
amaçok yüksek asansörlü olmasına rağmen harketlenmeye başlayınca uçabilir ondada dikkat etcem artık alkisalkisalkis

sallamali-buyuyen-besik-kargo-ucretsiz-mb20789_213142_r1.jpg

yan yatma yastığını hiç kullanmadım,, terleten bişeymiş,
kutu kutu göğüs pedi almıştım aynen duruyolar sütüm olmadı :)
ayaklı bady ler 2-3 giymede küçüldü
arabası lite way memenumum, hafif kola taşınıyor, ama basit duruyo çok havalı değil :)
oto koltuğı chiccco autofix çok ağırmış bileydim hafifinden alırdım.
kıyafetleri geneli çikko depo satısından depolamıştım. kalıpları çok güzel oluyor. şimdi dışarı kıyafetlerinide cikko alıyorum kalıpları benim oğlana yakışıyor.
hagiis bez almıştım kullanamadık. bi paket zorla bitti. mofiks pişik yaptı bi paket zorla bitti. primayla devam ediyoruz.
oyuncak olarakta en çok tiger ı dikkatini çekiyor.kuyruğunu emip duruyo sıçana döndürüyor.. diğer dişlikler mişlikler sesli oyuncaklar dikkatini çok çekmiyor.

emzzik biberon nuk kullandım memnun kaldım.
biberon mamaları aptamildi şimdi kaşığa geçtik hipp veriyorum. bende yiyorum arada hippin mamaları çok güzel..

yıkamak için sünger almıştım onuhiç kullanmadım. yıkama kovasını hiç kullanmadım. direk duşta yıkadık.

hediye olarak yazlık askılı pantolon geldi biiir sürü hiç birini giydirmedim. kalın geliyor. kışın belki giyer.
bu kadar geldi aklıma..

bende mamalarından çok yiyorum pek güzel oluyo eşimde ne çabuk bitiyor bu kadar yiyorsa niye kilo almıyor diyor kaydirigubbakcemile3

X