Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

kancicegim bende aldim dönengecten bilmiorum aynisimi müzikli odayi kendiliginden isik saciyor cok güzel ben memnunum

evet birgul benimki de isikli olanindan ama nasil oluyor bilmiyorum valla...iki kere degistirdik.toysrusa bir daha goturursek bize kiizicaklar vallamafoldumben

evet, bebek odası, sepet falan gibi çok luzumlu şeyleri almak lazım doğum öncesi tabi...
ana kucağı ilk 5 ay içinse luzumsuzmuş bizim için :) anneannemiz var, o bizde kalacakmış öyle diyor... anneanne kucağı kullanıcaz biz uzun bi süre sanırım :)

ben gizli gizli izleyeceğim artık sizin topiği :)

gizlenmedende izle canm :))
özel olarak merak ettiğinde olursa nickimi hafızanda tut dilediğin gibi özeldende sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum. kıdemli olaraktan :roflol:

sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle a.s.

ben chicconun ana kucağını aldım önünde ayıcıklar var sallanıyor müzikli titreşimli , ana kucağının konforu güzel rahat ama o müzikli oyuncaklar tak çıkar çok zor çıkarmadan çocuğu sallayamıyorsun oyuncaklar şangur şungur sallanıyor takıp çıkarması çok sıkıntılı bir tek o yüzden memnun değilim

valla fisher prise dan kelebek rüyası mı neydi dönence(kumandası var yanına gitmeden tekrar başlatabiliorum)
kraft oto koltuğu(ana kucağı olarak da kullanıorum)
maclaren xt puset kesinlikle çok çok rahat..
kraft kanguru : çok keyifliydi ama çok az kullandım..
babyhope park yatak,2 ay yanımda yattı kızım şimdi de oyun parkı olarak kullanıorum.(markayı bilmiodum ama sağlam çıktı)
çıngırak ve titreyen oyuncaklarını çok sevio ama biçok aynı türden oyuncağa gerek yok bence..benim de bi sürü oyuncağım var onları da veriorum:))zaten hepsiyle dişini kaşıo:)))
biberon,emzik avent ..ama uzunca bi dönem nuk biberonu sevdi.
başka bişi gelmio şimdilik aklımaopuyorumnanaktan

ben oto koltuğu mama sandalyesi ana kucağı almadım saolsun arkadaşlar verdi:)oyuncak olarak kraft cookie köpek var onu çok seviyo benim oğluşum görür görmez gülmeye başlıyo her yerinden ayrı ses çıkıyo ondan olabilir:)

gizlenmedende izle canm :))
özel olarak merak ettiğinde olursa nickimi hafızanda tut dilediğin gibi özeldende sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum. kıdemli olaraktan :roflol:

sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle a.s.

özellikle aklımda tutmam gerekmeyecek, ben de elif :)
teşekkürler..

biz de 8. haftamızı bitirdik bugün... 9. haftamıza giriyoruz ...
büyük merakla 10. haftadaki kontrolümü bekliyorum şu anda. :) anlatıyorlar burda.. taklalar atıyormuşlar karnımızın içinde.. merakla bekliyorum...

7. aydan önce alış-veriş yapmamaya karar verdim. iyi mi kötü mü emin edilim bu kararım :) ama, o vakte kadar iyice bi okuyacağım tecrübelileri.. boşa alış-veriş yapmayacağım inşallah.

mesela, bebek odası almak çok luzumlu mudur? o bebek odası kısa bir süre sonra kullanılamaz hale gelmeyecek midir? çocuk-genç odası falan lazım olmayacak mıdır?

ilk aylarda bizim odada yatabilmesi için, sepet tarzı minik yataklar sizce nasıldır? süslesek püslesek.. olur mu? sakıncası olur mu?

ben sormaya başlarsam... susmak bilmem :)

özellikle aklımda tutmam gerekmeyecek, ben de elif :)
teşekkürler..

biz de 8. haftamızı bitirdik bugün... 9. haftamıza giriyoruz ...
büyük merakla 10. haftadaki kontrolümü bekliyorum şu anda. :) anlatıyorlar burda.. taklalar atıyormuşlar karnımızın içinde.. merakla bekliyorum...

7. aydan önce alış-veriş yapmamaya karar verdim. iyi mi kötü mü emin edilim bu kararım :) ama, o vakte kadar iyice bi okuyacağım tecrübelileri.. boşa alış-veriş yapmayacağım inşallah.

mesela, bebek odası almak çok luzumlu mudur? o bebek odası kısa bir süre sonra kullanılamaz hale gelmeyecek midir? çocuk-genç odası falan lazım olmayacak mıdır?

ilk aylarda bizim odada yatabilmesi için, sepet tarzı minik yataklar sizce nasıldır? süslesek püslesek.. olur mu? sakıncası olur mu?

ben sormaya başlarsam... susmak bilmem :)

ben 19. haftada ilk tekmesini duymuştum son aylara doğru taklalar attı sanırım
bende 6 aydan önce alışveriş yapmadım
bebek odası yapmadım uzun bir sürede düşünmüyorum dediğin gibi sepet tarzı ufak bir beşiğimiz vardı daha yeni park yatağa geçtik hala bizim odada çünkü

ben 19. haftada ilk tekmesini duymuştum son aylara doğru taklalar attı sanırım
bende 6 aydan önce alışveriş yapmadım
bebek odası yapmadım uzun bir sürede düşünmüyorum dediğin gibi sepet tarzı ufak bir beşiğimiz vardı daha yeni park yatağa geçtik hala bizim odada çünkü

19. hafta :) daha benim için çok var demektir.

ah şu sosyal baskılar olmasa... görmeye geenler olacak, mevlüt olacak.. bisürü insan gelip bebek tebriği yapacak nasipse..
ev müsait... odamız var...
bebek odası hazırlamak zorunda gibi hissediyorum kendimi. ama çok luzumsuz olduğunu da tahmin ediyorum. çünkü zaten kendi odasında değil, benim yanımda yatacak beşikte :)
bilemiyorum valla...
sanırım ben de yapmıcam oda falan..

alla alla teyzoşlar, nerdesiniz? niye yazmamışsınız hiç? geliyim bi bakıyım dedim size...

19. hafta :) daha benim için çok var demektir.

ah şu sosyal baskılar olmasa... görmeye geenler olacak, mevlüt olacak.. bisürü insan gelip bebek tebriği yapacak nasipse..
ev müsait... odamız var...
bebek odası hazırlamak zorunda gibi hissediyorum kendimi. ama çok luzumsuz olduğunu da tahmin ediyorum. çünkü zaten kendi odasında değil, benim yanımda yatacak beşikte :)
bilemiyorum valla...
sanırım ben de yapmıcam oda falan..

ben eğer imkanınız varsa oda yapılması gerektiğini düşünüorum.tabi ilk zamanlar geceleri kızım da bizim odada yattı ama 2 aylıkken kendi odasına geçti.o da memnun,biz de:teytey::teytey:

bu arada küçük bi bebek odası takımı tabi ilerde tekrar alma zorunluluğu doğurur.ben büyük bi takım aldım gerekirse ekleme de yapılır ,evden gidene kadar kullanır:))ah hep yanımda kalsa keşkee...

biz de öyle bişey düşünmeye başladık.. bebek odası değil de, daha uzun vadeli kullanılacak bişey olsun diyoruz...
ama o zaan da çocuk iyice bıkar o takımdan be :)

Yalelcim, ben oda yapmadım, park yatak almıştım, onda yatıyor sürekli.6 aylık olduk ama hala bizim oda da.Ben 4-5 yaşına gelinceye kadar oda tk almayı düşünmüyorum.Zaten 4-5 yaşına geldiğinde yeni bir takım istiyorlar.:roflol:
Ben de ilk hareketlerini 16 haftalıkken filan duymuştum.Ondan sonra da hiç durmadı zaten.
İlk alışverişimi 7 aylıkken yapmaya başladım o da arada sırada hem hoşuma giden hem de kullanabileceği şeyler aldım.
Bebeğim usgde hep 1-2 hafta önde gidiyordu, o yüzden alacağım bebek eşyalarını çoğunlukla 0-3 aylık ya da 3-6 aylık aldım.Yenidoğan takımı olarak sadece hastanedeyken giydirebileceğim zıbın tk almıştım.İyi ki hep büyük almışım, doğumda zıbın takımını giydirdiler ama küçük geldi.Odamıza geçikten sonra başka bir takım giydirdim oğluşumakaydirigubbakcemile3
Maşallah biraz iri doğdu bizim tosun-tatlicadiarzu-
Kraftın oto koltuğu aynı zamanda ana kucağı, kraftın Jenny park yatağı, kraftın ana dizi ya da sallanır beşik tarzı yatağını almıştım.Salona beşiği koymuşgtum ama pek kullanmadım.Kalabalıkta yatmayı, sesin olduğu ortamda uyumayı hiç beceremedi bizim oğlan.Mecburen benim odada ya benim yatağımda ya da park yatağında yattı.
Park yataktan ve ana kucağı oto koltuğundan çok emmnunum.Hala arabada oto koltuğunu kullanıyorum.Uzun yolculuklarda filan çok rahat ettim.
Arkadaşlarım, chicco c1 araba, chicconun daha küçük baston tarzı arabası, chicconun oto koltuğunu verdiler.daha oto koltuğunu kullanmadım ama diğerlerinden de çok memnunum.Çok rahat ettim.Şİmdi eksik olarak mama sandalyem var, onu alacağım.Araştırmalarım devam ediyor.
2009 ocak annelerinin çoğu gibi bende clever t112 ateş ölçer aldım, o da çok güzel ve kullanışlı.

nasıl büyük?
genç odası mı aldın?

genç odası diil,ama karyolası 90 a 190 şimdilik yanında kormaları var ama büyüo yatak,gardrobu bebek odalarına göre çok geniş,ayrıca bi dolabı ve şifonyeri var.düz beyaz aldık biz sıkıldıkça boyasın:))
http://www.biber10.net/incibebek.JPG bak burdan aldık zaten buna benzio,ağacı da çok kaliteli kırılma derdi de yok:):teytey:

slm bayanlar

yürüteç kullanan varmı aranızda, ben çok üistiyorum ama zamanı geldimi gelmedimi onu bilemiyorum ayın 22 sinde 6.ayımızı doldurucaz

yürüteçe ben sıcak bakmıorum canım doktorlar da önermio..ama kullananlar var,onlar sana daha çok yardımcı olur:)

bende yurutec var kardeseım aldı
kaan cok sevıyor sesler cıkarıyor ıskarı ynıyor gun ıcınde evde sıkıldıgında koyuyorum ıcıne oynuyor

Yalelcim, ben oda yapmadım, park yatak almıştım, onda yatıyor sürekli.6 aylık olduk ama hala bizim oda da.Ben 4-5 yaşına gelinceye kadar oda tk almayı düşünmüyorum.Zaten 4-5 yaşına geldiğinde yeni bir takım istiyorlar.:roflol:
Ben de ilk hareketlerini 16 haftalıkken filan duymuştum.Ondan sonra da hiç durmadı zaten.
İlk alışverişimi 7 aylıkken yapmaya başladım o da arada sırada hem hoşuma giden hem de kullanabileceği şeyler aldım.
Bebeğim usgde hep 1-2 hafta önde gidiyordu, o yüzden alacağım bebek eşyalarını çoğunlukla 0-3 aylık ya da 3-6 aylık aldım.Yenidoğan takımı olarak sadece hastanedeyken giydirebileceğim zıbın tk almıştım.İyi ki hep büyük almışım, doğumda zıbın takımını giydirdiler ama küçük geldi.Odamıza geçikten sonra başka bir takım giydirdim oğluşumakaydirigubbakcemile3
Maşallah biraz iri doğdu bizim tosun-tatlicadiarzu-
Kraftın oto koltuğu aynı zamanda ana kucağı, kraftın Jenny park yatağı, kraftın ana dizi ya da sallanır beşik tarzı yatağını almıştım.Salona beşiği koymuşgtum ama pek kullanmadım.Kalabalıkta yatmayı, sesin olduğu ortamda uyumayı hiç beceremedi bizim oğlan.Mecburen benim odada ya benim yatağımda ya da park yatağında yattı.
Park yataktan ve ana kucağı oto koltuğundan çok emmnunum.Hala arabada oto koltuğunu kullanıyorum.Uzun yolculuklarda filan çok rahat ettim.
Arkadaşlarım, chicco c1 araba, chicconun daha küçük baston tarzı arabası, chicconun oto koltuğunu verdiler.daha oto koltuğunu kullanmadım ama diğerlerinden de çok memnunum.Çok rahat ettim.Şİmdi eksik olarak mama sandalyem var, onu alacağım.Araştırmalarım devam ediyor.
2009 ocak annelerinin çoğu gibi bende clever t112 ateş ölçer aldım, o da çok güzel ve kullanışlı.

waterfull, çok teşekkürler. gayet net anlatmışsın...
ben de hepsini attım word olarak klasörüme.. vakti gelince tekrar okuyacağım :)

genç odası diil,ama karyolası 90 a 190 şimdilik yanında kormaları var ama büyüo yatak,gardrobu bebek odalarına göre çok geniş,ayrıca bi dolabı ve şifonyeri var.düz beyaz aldık biz sıkıldıkça boyasın:))
http://www.biber10.net/incibebek.JPG bak burdan aldık zaten buna benzio,ağacı da çok kaliteli kırılma derdi de yok:):teytey:

beyaz fikri de iyiymiş :) bu resimdeki oda da süper...
güle güle kullanın inşallah.. sağlıkla..

darısı başımıza :) :Saruboceq:

Merhaba Ocak Anneleri ben Ekim Annelerinden geliyorum :)
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorumm çok faydalı olmuş
ellerinize sağlık

X