Yalelcim, ben oda yapmadım, park yatak almıştım, onda yatıyor sürekli.6 aylık olduk ama hala bizim oda da.Ben 4-5 yaşına gelinceye kadar oda tk almayı düşünmüyorum.Zaten 4-5 yaşına geldiğinde yeni bir takım istiyorlar.:roflol:
Ben de ilk hareketlerini 16 haftalıkken filan duymuştum.Ondan sonra da hiç durmadı zaten.
İlk alışverişimi 7 aylıkken yapmaya başladım o da arada sırada hem hoşuma giden hem de kullanabileceği şeyler aldım.
Bebeğim usgde hep 1-2 hafta önde gidiyordu, o yüzden alacağım bebek eşyalarını çoğunlukla 0-3 aylık ya da 3-6 aylık aldım.Yenidoğan takımı olarak sadece hastanedeyken giydirebileceğim zıbın tk almıştım.İyi ki hep büyük almışım, doğumda zıbın takımını giydirdiler ama küçük geldi.Odamıza geçikten sonra başka bir takım giydirdim oğluşumakaydirigubbakcemile3
Maşallah biraz iri doğdu bizim tosun-tatlicadiarzu-
Kraftın oto koltuğu aynı zamanda ana kucağı, kraftın Jenny park yatağı, kraftın ana dizi ya da sallanır beşik tarzı yatağını almıştım.Salona beşiği koymuşgtum ama pek kullanmadım.Kalabalıkta yatmayı, sesin olduğu ortamda uyumayı hiç beceremedi bizim oğlan.Mecburen benim odada ya benim yatağımda ya da park yatağında yattı.
Park yataktan ve ana kucağı oto koltuğundan çok emmnunum.Hala arabada oto koltuğunu kullanıyorum.Uzun yolculuklarda filan çok rahat ettim.
Arkadaşlarım, chicco c1 araba, chicconun daha küçük baston tarzı arabası, chicconun oto koltuğunu verdiler.daha oto koltuğunu kullanmadım ama diğerlerinden de çok memnunum.Çok rahat ettim.Şİmdi eksik olarak mama sandalyem var, onu alacağım.Araştırmalarım devam ediyor.
2009 ocak annelerinin çoğu gibi bende clever t112 ateş ölçer aldım, o da çok güzel ve kullanışlı.