Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar park yatak alacam önümüzdeki günlerde bayb 2 go almayı düşünüyorum kumaşı daha bi yumuşak ve kaliteli geldi bana tecrübeli arkadaşlar bu marka hakkında bilgileri varsa lütfen yazsınlar.
bugn bu buhar makinasını
aldık kızlar
Weewell WHC-720 Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama - Ionizer)
mağazalarda elle sıkılan versiyonunu görüyorum bu burun aspiratörünün.
eşim de böyle annenin emdiği versiyonunu almış.. kullanışlı mı yani şimdi bu model?
Odanın kapısı zaten açık olacak..
Mutfak kapısını açarsın sabahtan yarım saat kadar.Evi temizler o hava.Bilemiyorum biz kullanmadık benimle birlikte bir çok anne de..
İnan kızım 9 aylık o kadar hevesle almışımki gereksiz şeyler.Zaten çok fazla hediye geldi bize.Kullanmadığım beğenmediğim çok şey oldu onlarıda kaldırdım..Herşeyinide saklarım kızımın.
Burun aspiratörü çok gerekli ve bir mucize.
Biz şunu kullanıyoruz.
ılık buhar vereni alsanız daha iyi gibi sanki..soğuk veren içeriyide soğutuyor gibi geliyor bana..
bence makina almayın arkadaşımında dediği gibi kaplara su doldurun en güzeli..
buhar verdikçe su damlaları yerleri ıslatıyor hep..
Ötekini hiç denemedim bilemiyorum.Ama bu inanılmaz rahat.Şiddetle aspiratörü ve bu modeli tavsiye ediyorum ben
ben bunuda sordum doktora ama yetmiyceni söyledi.e soğuk buhardan alın dedi.
eskiden yani bizim cocukluumuzda kömür sobaları yakılırdı :1rolleyes: gürül gürül yanardı o soba :asigim: üstünde fokurdayan güğüm veya caydanlık olurdu :asigim: hiç böyle kötü hasta olmazdık.sıkmalık portakal getirirlerdi oadaya.elle sıkılırdı o portakal ve odanın içi misss gibi portakal kokardı :çok üzgünüm:
özür dilerim konuyla alakası olmadı ama nostalji oldum birden