Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

bugn bu buhar makinasını
aldık kızlar

weewll_whc720.jpg

Weewell WHC-720 Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama - Ionizer)

arkadaşlar park yatak alacam önümüzdeki günlerde bayb 2 go almayı düşünüyorum kumaşı daha bi yumuşak ve kaliteli geldi bana tecrübeli arkadaşlar bu marka hakkında bilgileri varsa lütfen yazsınlar.

Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Oğlum 7,5 aylık oldu. 2 yaşına kadar yatar herhalde çok geniş içi. Biraz monte ederken zorlandık ama

bugn bu buhar makinasını
aldık kızlar

weewll_whc720.jpg

Weewell WHC-720 Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama - Ionizer)

ben bu konuya da takıldım kızlar..
buhar makinesi için.. ılık buhar mı soğuk buhar mı almak lazım?
ılık buhar vereni var, soğuk buhar vereni var.. nedir bunların olayı sizce?

buhar makinası yerine geleneksel su kabları koymak en sağlıklısı kızlar
bizim doktor demişti ama biz almışken kullanalım demiştik bi hafta kullandık
bebeğm hasta oldu 2.5 aylıkken hemde
o gün kaldırdım dahada hiç kullanmadım ve tüketim kandırmacası olduğuna karar verdim
kaplara su koyup petek altlarına koltuk altlarına saklıyorm daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum

mağazalarda elle sıkılan versiyonunu görüyorum bu burun aspiratörünün.

eşim de böyle annenin emdiği versiyonunu almış.. kullanışlı mı yani şimdi bu model?

Ötekini hiç denemedim bilemiyorum.Ama bu inanılmaz rahat.Şiddetle aspiratörü ve bu modeli tavsiye ediyorum ben

ılık buhar vereni alsanız daha iyi gibi sanki..soğuk veren içeriyide soğutuyor gibi geliyor bana..
bence makina almayın arkadaşımında dediği gibi kaplara su doldurun en güzeli..
buhar verdikçe su damlaları yerleri ıslatıyor hep..

buhar makinesini kızım doğmadan önce almıstık.kraftın.baya kullandık.sonra bozuldu.kaldırdık.ama bu kıs kalorifer öyle kuruttu ki evi kızım öksrükten bopaz tahrişinden kurtulamadı.doktoruyla görüştük.kendisi tefalin nemlendiricisiini önerdi.dün aldık darty den.cok rahat ettt kuzum.iiki almısız tekrardan :lepi:

Odanın kapısı zaten açık olacak..
Mutfak kapısını açarsın sabahtan yarım saat kadar.Evi temizler o hava.Bilemiyorum biz kullanmadık benimle birlikte bir çok anne de..
İnan kızım 9 aylık o kadar hevesle almışımki gereksiz şeyler.Zaten çok fazla hediye geldi bize.Kullanmadığım beğenmediğim çok şey oldu onlarıda kaldırdım..Herşeyinide saklarım kızımın.
Burun aspiratörü çok gerekli ve bir mucize.
Biz şunu kullanıyoruz.

aksesuar_burun_soluma.jpg

kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün.biz bun eczanede satılanından kullanıyoruz."otri bebe"
önce okyanus suyu sıkıp bununla cekiyoruz eğer cok tıkalıysa pediatrik sprey kullanıyoruz.o elle sıkılanların hepsi fasafiso kızlar.tavsiyem ağız yoluyla cekilenler buyrunnnnnnnnn

ılık buhar vereni alsanız daha iyi gibi sanki..soğuk veren içeriyide soğutuyor gibi geliyor bana..
bence makina almayın arkadaşımında dediği gibi kaplara su doldurun en güzeli..
buhar verdikçe su damlaları yerleri ıslatıyor hep..

ben bunuda sordum doktora ama yetmiyceni söyledi.e soğuk buhardan alın dedi.
eskiden yani bizim cocukluumuzda kömür sobaları yakılırdı :1rolleyes: gürül gürül yanardı o soba :asigim: üstünde fokurdayan güğüm veya caydanlık olurdu :asigim: hiç böyle kötü hasta olmazdık.sıkmalık portakal getirirlerdi oadaya.elle sıkılırdı o portakal ve odanın içi misss gibi portakal kokardı :çok üzgünüm:
özür dilerim konuyla alakası olmadı ama nostalji oldum birden :nazar:

Ötekini hiç denemedim bilemiyorum.Ama bu inanılmaz rahat.Şiddetle aspiratörü ve bu modeli tavsiye ediyorum ben

bende de bu vardı zaten... sağolasın.

ben bunuda sordum doktora ama yetmiyceni söyledi.e soğuk buhardan alın dedi.
eskiden yani bizim cocukluumuzda kömür sobaları yakılırdı :1rolleyes: gürül gürül yanardı o soba :asigim: üstünde fokurdayan güğüm veya caydanlık olurdu :asigim: hiç böyle kötü hasta olmazdık.sıkmalık portakal getirirlerdi oadaya.elle sıkılırdı o portakal ve odanın içi misss gibi portakal kokardı :çok üzgünüm:
özür dilerim konuyla alakası olmadı ama nostalji oldum birden :nazar:

:roflol:

X