Bebeklere doum gnnde ne aldnz/Alacaksnz?

darkcım güle güle giysşysin cerencik :)) artık BES'i de önümüzdeki ay yaptırırsın
Teşekkürler canım.İnşallah başlatırım.Bu ay baya sıkışcam :pP:gitme:

darkçım ceren güle güle kullansın hediyelerini
Teşekkürler

Dilekcim güle güle kullansın miniğin aktivite masasını.

Krikos saat saklanır canım ileriye,iyi olur

kızlar bende dün bi saat gördüm her aya 1 fotoraf 12 adet biri o şekilde davitiye hazırlamıştı lelal sanırım 70 tl di acaba onu ilerde saklar mı?sizne nasıl olur odasına asarım diede düşündüm aktivite masası bişekilde alınır doğum günü hediyesinin yanında ek hediye manalı saklanacak bişey olsun istiyom ama bişeyde gelmedi aklıma

evet canım ben yapmıştım öle davetiyeyi
bence çok hoş bir anı olarak kalacak bişey
yani sonuçta kendisinin 1 yıllık gelişimini görebileceği bir şey
bu davetiyedeki resmi büyütüp çerçeveletip odasına asıcam bende

sağolun kızlar fikirleriniz için ben gidiyim o çerçeveyi alayım canım pembesi vardı mavisini sipariş ediyim doğum gününe kadar gelir inşallah

benim bir arkadaşım saat almış piraye ye d.günü hediyesi çok komik bişey bayıldım ben, saatin üstünde böyle güzel elbiseli bir bebiş var kafası piroşun kafası::)) tik tak piroşun kafası sallanıyo:)
andiş gördü çok komik

ay piroşcum teşekkür ederim tatlım benim için üşenmedin koydun ama iyi de yaptın
çok şeker bişey bu ya

piroşun saati çok şeker ya güle güle kullansın bende kızıma şuan daha çok küçük doğum günü için özel bişey düşünmüyorum açıkçası zaten bir sürü şey alıyorum valla yağmur doğduğu günden beri ona çalışıyorummmm:)

piroşun saati çok güzel olmuşş..
bende içinde cfourun bulunduğu pendikteki neomarin avmye gittiğimde ilk girişte bir saatçi var orada gördüm bu saatlerden hatta bunların minik yuvarlak içine resim konulanlarıda var benimde aklıma gelmişti ama tek tek saat almam lazım eşim hiç uğraşmaz öyle şeylerle kaldı. her gittiğimde imrenerek bakıyorum valla ..

piroşçum saat süper bayıldım çok orjinal bişey acaba bursada bulabilirmiyim böyle yaptıracak biyer çok hoşuma gitti ya bne güzel düşünmüş arkadaşın

X