• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeklerde yastık kullanımı..???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızım 13 aylık hala yastık kullanmıyoruz
çünkü yatağın bir yerinde yatmıyor ki uyurken sürekli yer değiştiriyor
ne zaman yastık kullanılıyor bende merak ediyorum

evet kendi fikrim üstelik doktorumada sordum ince yastıkta yatırabilirsin dedi 6.ayında etrafımdaki herkezde yatırıyo bi sakıncasıda yok biz nasıl yastıksız yatınca boynumuz ağrıyosa bebeklerinde ağrrıyodur
Yastıktan ziyade tümden meyil oluşturabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum...

ben de kullanmıyorum önerilmediğini bilmiyordum ama doğru yapmışım hem gerçekten yastık kayar kullanamaz üstelik bizim bile yastıksız yatmamız öneriliyor ben ce de en sağlıklısı bu...............

yastık kullanımını 2 yaşına kadar tavsiye etmiyorlar, hem bir arkadaşımız boynu ağrır, kendinizden pay biçin diyor. ancak ben bile incecik bir yastık kullanıyorum kendime, hatta yastıksız bile rahat yatabiliyorum(bazen daha rahat oluyorum hatta). öyle kalın kalın yastıklar hem çocukalrımızi, hem de bizim için sağlıklı değil...

Back