- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
daha çok yeni ewlisiniz hemen boşanma lafını agzınıza alıp çok dillendirmeyin derim ben.bende eşimi yola getirmek için söyledigimde barışmak için ugraştı ama düzelmedi...sonramı 9 sene aynı senin anlattıgın gibi bir eşiim vvardı önce aile arkadaş kuzen falan falan en son bendim.komşu için bile benle kavga edip beni suçlar başkalarını pofpoflardı...hiç degişmedi daha beter oldu salak küfürü bile aramızda ettigimiz en basit küfür kaldı ki isimlerimizi söylemez sıfatlarla seslennirdik.neyse daha beter olduk ve bitti.tavvsiyem naçizane
hatalarını siz söyleyerek gösteremiyorsunuz malesef zamana bırakıp ailesi için laf söylemeyin bırakın yengesi daha beterini yaptıgında kendisi görsün...yada siz de eşinize çaktırmadan yengenizin yaptıgına benzer tavırları ona yapın ama çaktırmayınnn.tatlı dilinizi kullanıp sessiz kalırsanız siz kazanırsınız ben söyleyip dillendirdim durum ortada erkekler çok saf oluyorlar kullanabilene akıllı bayanlara benim tarzım degildi kimseyi kullanmak ama erkekler öyle düşünmüyor
ben de kullanamam.alavere dalavere hiç yapamam. öyle yapanlara da hep özendim zaten.benim kartlarım hep açıktır.alındığım kırıldığım şeyleri söylerim yada belli ederim.yengesine o kadar hayranki!mesela benden kek istedi.gerçekten kekim kabarır taşar tadı da muhteşem olur.onu beğenmedi.iki gün sonra fırında 10 dakika durmuş kekei dilim dilim ayıla bayıla yedi yani.gel de kırılma