Bebek Beslenmesi bebeklerde yastık kullanımı..???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

enyrose

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
2.026
4
116
Muğla
arkadaşlar kızım şu anda 7.5 aylık.uyurken henüz yastık kullanmıyoruz.acaba böyle rahat edebiliyormudur,yoksa yastık kullanmalımıyım.yada henüz erkenmi.? ikinci bebeğim olmasına rağmen tereddütte kaldım.bebeği olan arkadaşlar sizler nasıl yatırıyorsunuz ? bilgi verirseniz sevinirim....

merhaba,
bence artık yastık kullanmanın zamanı gelmiş daha rahat eder ve yatar.deneyerekde anlayabilirsin aslında yastıkla yatırdığında rahatmı değilmi görebilirsin.:))

kızım 16.ayın içinde ve yaklaşık 3 haftadır yastık kullanıyorum.. Sanki size henüz erken gibi geldi. En azından yaşını doldursun. Hatta bazı doktorlar 2 yaşa kadar önermiyor.

teşekkür ederim arkadaşlar.
dr.kontrolümüzde bunu doktorumuzada bir danışayım ben.kızım şimdilik halinden memnun gibi ama bakalım dr ne diyecek.
birde karyolanın içinde dört dönüyor.yastık koysam bile üstünde duracağından emin değilim.
eğer gerek yoksa bende rahatmıdır değilmidir diye düşünmem en azından.

:97:

benim kızımda 2 yaşında ve hala yastık kullanmıyor yastıkla yatırırsam da bir süre sonra kendini yastıktan kaydırıyor demek yastıksız daha rahat ediyor...

Yastık kullanmanın ne sakıncası varmış? Ben 15 günlükten beri çok ince bebe yastığı kullanıyorum. Şuan benimki de 7,5 aylık. İlk çocuğum 7 yaşında, onda da bebekken ince yastık kullanmıştık. Yanlış mı yapmışız?:44:

düzgün omirilik gelişimi için ilk aylarda kesinlikle yastık kullanmamalısın.

kusan bebekler icin ince bir yastik faydali olur baslangicta ama ince olmasi onemli. seninki artik bu devreyi asmis coktan boyle rahatsa gerek yok. benim bebegim 11 aylik ve biz kullanmiyoruz. yataginda surekli dondugu icin ne yarari ne zarari var gibime geliyor ama uykuya dalarken minik bir yastigi var onunla uyuyor sonra da yastik bir koseye kayiyor zaten

1 yaşına kadar önermemişti doktorumuz. Şimdi 14 aylık yeni yeni yastığa yatırmaya başladım ama bir arkadaşın dediği gibi yatağın içinde dört döndüğü için yastık bir süre sonra poposunda, sırtında ya da karnında oluyor. O zaman da rahat olduğunu sanmıyorum alıyorum. Pek istemiyor gibi

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.
biz bir müddet daha yastıksız yatıcaz galiba.çünkü bizim kız kesinlikle yastık üstünde kalmıyor.
şöyle 1 veya 1.5 yaşına gelince tekrar bir bakarız artık
.

bende kızımda yastık kullanmıyorum zaten benımkıde yatakta dort dondugu ıcın kendı ıstemıyorkı kenara ıtıyor.kızım 13 aylık buarada

ben de kullanmıyorum ve kullanmayı düşünmğyorum. en azından 1 yaşına kadar. böyle daha rahat ettiğini düşünüyorum ben. ama ince bebek yastığı kullanan arkadaşlarım var.

kızlar ben bebek yastığı kullanıyorum yastıksız olurmu hiç boynu ağrır dik asağı gelir zor olur fazla yüksek olmamalı tabikide ince olmalı biraz boynunu kaldırmalı

kızlar ben bebek yastığı kullanıyorum yastıksız olurmu hiç boynu ağrır dik asağı gelir zor olur fazla yüksek olmamalı tabikide ince olmalı biraz boynunu kaldırmalı

bebeğiniz kaç aylık acaba???

Bu senin kendi fikrin sanırım çünkü araştırmalar ve doktorlar tam tersini savunuyor.

evet kendi fikrim üstelik doktorumada sordum ince yastıkta yatırabilirsin dedi 6.ayında etrafımdaki herkezde yatırıyo bi sakıncasıda yok biz nasıl yastıksız yatınca boynumuz ağrıyosa bebeklerinde ağrrıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…