• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerde alt değiştirme

. Anlayissizliginiz bu kadar normallestirmeyin. Gerci siz cok zekisiniz Internet, pc, telefon her eve herkesin cebine ayni anda girmedi bunu da dusunun. Bayana surekli kizlik zari onemli mi diye itam ederken bana burda internetten hc mi ogrenmedin demek cok sacma. Benim icin bir anlam ifade etmemis demek ki ben arastirmak ogrenmek icin zaman harcamamisim.
Önemsediğiniz zar demedim zaten, önemsemek veya zar kelimelerini kullanmadım bile.

İdrar deliği ile vajina ayrımınından bihaber olup, bunu bu derece normalleştirmenizden bahsettim. Bilmemiş olabilirsiniz ama bunu "aman ben de bunu bilmiyordum" edasıyla ifade etmenizin doğru olmadığını düşündüm. Sonuçta hem idrar yapan hem regl olan bir kadınsınız, bir insanın kendi anatomisinden bu derece uzak olması bence normal kabul edilmemesi gereken bir şey. Sonra görüyoruz idrar deliğinden cinsel ilişkiye girmeye çalışan çiftleri.

Yalnız söyle bir sey var okullarda bu ayrımı iyi anlatmıyorlar.. ben merak edip de açıp bakmamstm ne nedir diye, ayri yerler diye biliyodum o kadar. Ama bunu hocalarımız söylemiyordu bile, o yastaki cocuk elbet ogrenmistir diyorlardi. Hatta erkek ya da kadın biyolojisi derslerinde üstünkörü doğru düzgün bir sey anlatmadan karambole geçiyor. Bilmemesi cok normal insanların çünkü bir organ bütünlüğü yok orada erkeklerdeki gibi, parçalı bir organ kendisi.
Ayrı yerler diye bilmek zaten mesele, benim dediğim de bu. Okulda öğretilmesine bile gerek yok aslında, belli bir yaşa gelmiş insanlar kendileri bile görür, anlar yani. Sonuçta temizliğini yaparken bile insan fark edebilir.

Önemsediğiniz zar demedim zaten, önemsemek veya zar kelimelerini kullanmadım bile.

İdrar deliği ile vajina ayrımınından bihaber olup, bunu bu derece normalleştirmenizden bahsettim. Bilmemiş olabilirsiniz ama bunu "aman ben de bunu bilmiyordum" edasıyla ifade etmenizin doğru olmadığını düşündüm. Sonuçta hem idrar yapan hem regl olan bir kadınsınız, bir insanın kendi anatomisinden bu derece uzak olması bence normal kabul edilmemesi gereken bir şey. Sonra görüyoruz idrar deliğinden cinsel ilişkiye girmeye çalışan çiftleri.

Ayrı yerler diye bilmek zaten mesele, benim dediğim de bu. Okulda öğretilmesine bile gerek yok aslında, belli bir yaşa gelmiş insanlar kendileri bile görür, anlar yani. Sonuçta temizliğini yaparken bile insan fark edebilir.

Iste ayrı yerler oldugunu anlamak kolay değil. Ben cok defa denk geldim koca koca kadınlar evlenmisler cocukları olmuş ama hala aaa ayrı yerler mi diyebiliyorlar. Ben vücudumu merak etmistim de öyle biliyodum. Ama bu tarz konularla ilgilenmeyen insanlar ya da kendi cinsel organıyla ilgilenmeyi sevmeyen insanlar var. Mesela ben ayaklara bakamam bakmak istemem onun gibi.

Bilmiyo olmaları günümüzde gerçekten şaşılacak sey değil. Bundan sonra denk gelince de şaşırmayın diye söylüyorum :)

Bebeklerde kızlık zarı, bebekler kakasını ve çişini yaptığında içeri kaçıp rahmi iltihap kapmasın diye var biliyorum. Zar için değil acaba kv sert sildi kızımın canı acımış mıdır diye endişe etseniz daha iyi olur. Siz yinede kızınızın altını kendiniz depiştirin

Cok kotu seyler yazdilar,suclandim,igrenc aklima gelmeyen seyler okudum. Insanlarin hassas oldugu konular olablir ama ben de bebegimle.ilgili su an cok.hassasim.. aklima takilan.birseyi sordum, nelerle suclandim.. Ben.birsey demiyorum.o insanlara kendi kultur ve bilgilerine yetisemem ben.ne de olsa..
Anne olan ,hamile olan lohusa olan.anlar halimden heralde ancak..
Tanimadan etmeden ne de guzel yerlere caliyorlar insanlari. Dusundukleri gibi biri degilim.. sadece fazla.pimpirikliyim..
Size tesekkur ederim anlayisiniz icin.. mesajiniz iyi hissettrdi bi nebze..

anneyim ben, hem de 5 yaşında bir kız annesiyim, hamile de oldum lohusa da oldum, hiç kızımın kızlık zarı aklıma gelmedi (şu an bunu yazmaya bile elim gitmiyor) melek onlar daha yahu :( insanın nasıl aklına gelir kızlığı bozulur mu falan diye... ısrarla kabul etmiyorsunuz düşüncenizin normal olmadığını ama normal değil, burda yazanların yarıdan fazlası anneydi, en büyük tepkileri de annelerden aldınız, çünkü hiçbir anne 1 aylık bebeğinin kızlık zarını koruma çabasına girmez.

Iste ayrı yerler oldugunu anlamak kolay değil. Ben cok defa denk geldim koca koca kadınlar evlenmisler cocukları olmuş ama hala aaa ayrı yerler mi diyebiliyorlar. Ben vücudumu merak etmistim de öyle biliyodum. Ama bu tarz konularla ilgilenmeyen insanlar ya da kendi cinsel organıyla ilgilenmeyi sevmeyen insanlar var. Mesela ben ayaklara bakamam bakmak istemem onun gibi.

Bilmiyo olmaları günümüzde gerçekten şaşılacak sey değil. Bundan sonra denk gelince de şaşırmayın diye söylüyorum :)
Şaşırmıyorum, senelerdir KK'da neler gördüm :)

Üzülüyorum sadece. Bilmemek ayrı bir dert, bilmemeyi bu kadar normalleştirmek ayrı bir dert.

Orayı silmemezlik yapmayın sakın bunun gibi saçmasapan bir mevzu yüzünden. Bakire kalsın diye enfeksiyon kaptırtacaksınız minicik çocuğa. Çocuk yapabildiğinize göre zarın nasıl zarar gördüğünü de biliyor olmalısınız, silmekle zarar mı görür. Neler duyacağım daha burada acaba?

Bu nasıl bir sapkınlıktır? Çocuk istismarının tavan yaptığı şu günlerde bir aylık bebeğin zarına kafayı yoran anneye inanamıyorum! O çocuğu şırayı okuyan sapıklara meze yapıyorsun! O çocuğun zarına kafayı takan cidden kendi annesi mi yoksa onu istismar edip korkan birinin yakınması mı ? Ne biçim insansınız? Çocuk yapacak kadar bedenini tanıyan bi kadın çocuğunun bedenini nasıl bilemez? Zar zar diye kafayı yediniz ya! Öf

Nasıl evlendin nasıl çocuk yaptın yahu sen. Bu kadar kara cahil olmayın okuyun biraz okuyun.

Yeter artik anladik hassas olunan seyler var konuyu oralara kadar getirdiniz de.. ben de bebegimle ilgili hassasim. Sapikca dusuncelerinizi kendinize saklayin...
Bu kadar seyi haketmiyorum.. Yok bilmem.neymisim de yok soyleymisim de ..Tanimiyosunuz etmiyosunuz..

Konunun.kapanmasi icin Kazen ve Mune ye mesaj attim.. cahilligin alasini buraya konu acarak yaptigimi anladim,hakaretler ustune hakaretler.... Konum kapansin.istiyorum mesaj attim fakat geri donus yok. Rahatsizlik.duyuyorum evet. Saptirildi hersey..umarim.konu kapanir kisa surede.. Kazen Kazen
Mune Mune

Bir tek sizin mi kızınız, evladiniz var? Her anne çocuğunun altını değiştiriyor. Herkes böyle hesap kitap yapsa kafayı yer millet. Bu ne ya bu nasıl evhamdir ://

kızlar vurmuşsunuz, ölmüş şimdi sıra marine edip pişirmeye geldi bence :27:

abartmayın yahu, biz ki aman zarına zarar gelmesin diye aynada inceleye inceleye bitiremeyen bir milletiz.. bu konudaki obsesiflikle kitap çıkartacak düzeye gelmişiz, konu sahibini öldürünce bitecek mi bu düzen? kadının derdi aman peçete çok ileri gider de ileride itin teki sen bakire değilsin der mi? yok yani şu forumdaki düzinelerce diktirme konusunu okumasak çok modern ve gelişmiş bir ülkede olduğumuza inanacaktım şu taşlamayı görünce :27:

konu sahibi, her işi bırak derhal bir psikiyatriste git.. sana da, evladına da yazık.. senin evladın zardan ibaret olmayacak hiçbir zaman, olur da ileride zarına göre evlilik kararı verecek bir hayvanla karşılaşırsa onu nasıl geri çevireceğini öğret kızına.. beyninin her organdan daha değerli olduğunu öğret.. zar dediğin soğanda da var, ama beyin yok..

Bu nasıl bir sapkınlıktır? Çocuk istismarının tavan yaptığı şu günlerde bir aylık bebeğin zarına kafayı yoran anneye inanamıyorum! O çocuğu şırayı okuyan sapıklara meze yapıyorsun! O çocuğun zarına kafayı takan cidden kendi annesi mi yoksa onu istismar edip korkan birinin yakınması mı ? Ne biçim insansınız? Çocuk yapacak kadar bedenini tanıyan bi kadın çocuğunun bedenini nasıl bilemez? Zar zar diye kafayı yediniz ya! Öf
Benimde aklıma geldi bu
Burayı okuyan sapıkların aklına düşecek !
Başlıkta korkunç soruda korkunç !!

Destek alın siz. Destek şart yoksa her dakika bu düşüncelerle çocuğa hayatı zindan edersiniz. Lohusalık değil bu başka bir şey... Geçmişte neler yaşadınız bilmiyorum ama kötü düşünceler...

Back
X