- 20 Ağustos 2015
- 6.529
- 15.732
- 248
- Konu Sahibi lightpinklady
herkesin üremesi gerektiğini düşünmüyorum derken bundan bahsediyorum tam olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemsediğiniz zar demedim zaten, önemsemek veya zar kelimelerini kullanmadım bile.. Anlayissizliginiz bu kadar normallestirmeyin. Gerci siz cok zekisiniz Internet, pc, telefon her eve herkesin cebine ayni anda girmedi bunu da dusunun. Bayana surekli kizlik zari onemli mi diye itam ederken bana burda internetten hc mi ogrenmedin demek cok sacma. Benim icin bir anlam ifade etmemis demek ki ben arastirmak ogrenmek icin zaman harcamamisim.
Ayrı yerler diye bilmek zaten mesele, benim dediğim de bu. Okulda öğretilmesine bile gerek yok aslında, belli bir yaşa gelmiş insanlar kendileri bile görür, anlar yani. Sonuçta temizliğini yaparken bile insan fark edebilir.Yalnız söyle bir sey var okullarda bu ayrımı iyi anlatmıyorlar.. ben merak edip de açıp bakmamstm ne nedir diye, ayri yerler diye biliyodum o kadar. Ama bunu hocalarımız söylemiyordu bile, o yastaki cocuk elbet ogrenmistir diyorlardi. Hatta erkek ya da kadın biyolojisi derslerinde üstünkörü doğru düzgün bir sey anlatmadan karambole geçiyor. Bilmemesi cok normal insanların çünkü bir organ bütünlüğü yok orada erkeklerdeki gibi, parçalı bir organ kendisi.
Önemsediğiniz zar demedim zaten, önemsemek veya zar kelimelerini kullanmadım bile.
İdrar deliği ile vajina ayrımınından bihaber olup, bunu bu derece normalleştirmenizden bahsettim. Bilmemiş olabilirsiniz ama bunu "aman ben de bunu bilmiyordum" edasıyla ifade etmenizin doğru olmadığını düşündüm. Sonuçta hem idrar yapan hem regl olan bir kadınsınız, bir insanın kendi anatomisinden bu derece uzak olması bence normal kabul edilmemesi gereken bir şey. Sonra görüyoruz idrar deliğinden cinsel ilişkiye girmeye çalışan çiftleri.
Ayrı yerler diye bilmek zaten mesele, benim dediğim de bu. Okulda öğretilmesine bile gerek yok aslında, belli bir yaşa gelmiş insanlar kendileri bile görür, anlar yani. Sonuçta temizliğini yaparken bile insan fark edebilir.
Cok kotu seyler yazdilar,suclandim,igrenc aklima gelmeyen seyler okudum. Insanlarin hassas oldugu konular olablir ama ben de bebegimle.ilgili su an cok.hassasim.. aklima takilan.birseyi sordum, nelerle suclandim.. Ben.birsey demiyorum.o insanlara kendi kultur ve bilgilerine yetisemem ben.ne de olsa..
Anne olan ,hamile olan lohusa olan.anlar halimden heralde ancak..
Tanimadan etmeden ne de guzel yerlere caliyorlar insanlari. Dusundukleri gibi biri degilim.. sadece fazla.pimpirikliyim..
Size tesekkur ederim anlayisiniz icin.. mesajiniz iyi hissettrdi bi nebze..
Şaşırmıyorum, senelerdir KK'da neler gördüm :)Iste ayrı yerler oldugunu anlamak kolay değil. Ben cok defa denk geldim koca koca kadınlar evlenmisler cocukları olmuş ama hala aaa ayrı yerler mi diyebiliyorlar. Ben vücudumu merak etmistim de öyle biliyodum. Ama bu tarz konularla ilgilenmeyen insanlar ya da kendi cinsel organıyla ilgilenmeyi sevmeyen insanlar var. Mesela ben ayaklara bakamam bakmak istemem onun gibi.
Bilmiyo olmaları günümüzde gerçekten şaşılacak sey değil. Bundan sonra denk gelince de şaşırmayın diye söylüyorum :)
Benimde aklıma geldi buBu nasıl bir sapkınlıktır? Çocuk istismarının tavan yaptığı şu günlerde bir aylık bebeğin zarına kafayı yoran anneye inanamıyorum! O çocuğu şırayı okuyan sapıklara meze yapıyorsun! O çocuğun zarına kafayı takan cidden kendi annesi mi yoksa onu istismar edip korkan birinin yakınması mı ? Ne biçim insansınız? Çocuk yapacak kadar bedenini tanıyan bi kadın çocuğunun bedenini nasıl bilemez? Zar zar diye kafayı yediniz ya! Öf