bebeklerde alt değiştirme

Sen paronoyak olmuşsun ya da bizimle dalga geçme peşindesin.eğer gerçekse vah o yavrucağa! ileride çok baskı kurarsın kızına o da nelere yol açar kimbilir?şimdiden normalleşmeye bak.

ya inanın memleketin şu halini bilip de bu konulara sakin kalmak mümkün değil

Biliyorum memleketçe tek derdimiz bunlar kaldı ama sizin gibi yorumculara ihtiyaç var değil mi? Kan beyninize sıçradı biliyorum ama nasıl olsa konu kapanır, siz de banlanmayın.

Cehalet ne kotu birsey! Belki 10 kere yazdim ama 100 kere daha yazarim. Eger fake konu ise bunu dusunup yazabilen pis zihniyetinizi .......

Bu şekilde evlat mı yetiştireceksiniz siz? Varsın zarına birşey olsun. Elvadınızı bu şekilde yetiştirmeyin. Bir zar beyinli daha kazandırmayın topluma..

Benim bebeğim daha iki haftalık, benim aklıma bu söylediğiniz hiç gelmemişti. Ama sizde Lohusa bi kadınsınız, bu dönemde insan biraz daha gereksiz ve saçma düşünebiliyor, sizin de Lohusalığınıza veriyorum

KV geçenlerde "Sende Kaynana olacaksın 20-25 sene sonra!" dedi. Oturdum. Hiç de utanmadım bu sefer ve hüngür hüngür ağladım.

Ben yavrucuğumdan ayrılma düşüncesine bile katlanamıyorum ki, nasıl evlendirip de ellere verecem?? evlenmesin hiç. Hep benim yanımda kalsın

tövbe bismillahh ben nelere duycamm yaaaa.
anne yavrusu için her türlü şeylerden korkar.. işte annedir o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…