-
- Konu Sahibi tugceozdemir24
Emzikli uyusun 3e kadar yolu war.. ben yanında uyuyarak alıştırmıştım sallamadan uyumayı.. 1 hafta olmadan alışıyor hem öğlen hem akşam uykusu.. inş sizinkide alışırArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Inşallah valla bakalım denicez biseyler:)Emzikli uyusun 3e kadar yolu war.. ben yanında uyuyarak alıştırmıştım sallamadan uyumayı.. 1 hafta olmadan alışıyor hem öğlen hem akşam uykusu.. inş sizinkide alışır
Yazınızı görünce yazmak istedim 1.5 yaşından sonra yanımızda yattı yerde yatağı da vardı ama çıkıyordu yanımabeşiğinde rahat edemiyordu odasını onun boyuna uygun yaptık yani yatağı çok yüksek değil düşse bile canı yanacak kadar yüksek değil mesela 30 cm filan odasına stickerler aldım yapıştırdım rengarenk bi oda oldu oyuncakları filan herşeyi odasında olan herşey onun eşyası benimsiyor benim diye daha çabuk alışma süresi hızlanıyor ben ilk bir hafta gündüzleri başladım gece hiç uyanmadı ben çok kalkıp baktım ilk gece zor oldu benim için ama rahat etti düzene girdi bizim odadayken çıt sese uyanırdı şükür iyiyiz fikir olsun diye yazmak istedim
Allah yardımcın olsun inşallah alışır ama dediğim gibi ilk gündüzleri başlayıp bi süre sonra gece de yatırırsın daha kolay olur onun için ayrılmak bende uyuyana kadar yanında duruyorum uyuyunca çıkıyorum onu da alın yanınıza yataklar gösterin hangisini alalım sana hangisinde uyumak istersin odanda diye seçenek sunun belki işe yararteşekkür ederim ama odasın da neler var stickerlar oyuncakları bi dünya
peluşları mesela bütün çizgi karakterlerini aldık nerdeyse cıvıl cıvıl bir oda
halısına varana kadar ama çok hastalandı diye yanıma aldım küçükken odasında
yatıyordu beşiğinde yani hastalıkta bırakamadım diye alıştı ya koluma yada biyerime
uyku sırasında bile dokunuyor falan bakalım şimdi arabalı yatak falan almayı düşünüyorum
belki çok severse yatar kısmet artık yaz gelince bana sıkıntı geçen yaz odasındaydı mesela cam falan açılmaz
ya o yanımdayken napıcam bilmem....
Allah yardımcın olsun inşallah alışır ama dediğim gibi ilk gündüzleri başlayıp bi süre sonra gece de yatırırsın daha kolay olur onun için ayrılmak bende uyuyana kadar yanında duruyorum uyuyunca çıkıyorum onu da alın yanınıza yataklar gösterin hangisini alalım sana hangisinde uyumak istersin odanda diye seçenek sunun belki işe yarar
Bizim ki de çok seviyor arabaları ister gibi sanki olabilir biz de büyük yatak aldık rahat yatsın diye 100’200 cm istersen özelden atarım resmini ev gibi olanlar var ya montessori ye benziyor onlardan beşikte rahat edemiyorlar herhalde bizim ki de öyle yaptı yatakları rahat değil sanırım ondan3 yaşında seçmeyi bilirmi acaba arabaları çok sevdiği için
arabalı yatak dedim ama bakalım onuda denerim tabi
büyük ihtimalle bizim yatak rahat diye orda uyumayı seviyor
kendi yatağını büyüyen karyoladan çevirdim hem dar hemde altı
düşüyor nedense yatak koyulan parça varya ondan istemiyor sanırım
bakalım artık kısmet...
Bizim ki de çok seviyor arabaları ister gibi sanki olabilir biz de büyük yatak aldık rahat yatsın diye 100’200 cm istersen özelden atarım resmini ev gibi olanlar var ya montessori ye benziyor onlardan beşikte rahat edemiyorlar herhalde bizim ki de öyle yaptı yatakları rahat değil sanırım ondan
Odanın büyüklüğüne bağlı küçük odada hantal durabilir süsleyince filan hoş oluyor rahatlığına rahat eşim ben oğlum çıkıyoruz sağlam bşy olmadı normal tek kişilik yatak özel ölçü ztn odaya görede ayarlanabilir ama em fazla 7-8yaşına kadar yatar diye düşünüyorum ilerde sıkılabilir büyüdükçe o zmn da bi oda takımı olur ztn sevsin diye ucuz yollu yaptık bizdeeevet o modelleri gördüm rahatmı onlar şık duruyormu odada
ben ne bilim değişik baza olabilir arabalı yatak olabilir diye düşündüm hep
büyük ihtimalle yatağını sevmediğinden yoksa odasını çok seviyor. ve bazen yatırıyorum
uyuyunca gece uyanıyor ve aşırı sinirleniyor ağlıyor
Odanın büyüklüğüne bağlı küçük odada hantal durabilir süsleyince filan hoş oluyor rahatlığına rahat eşim ben oğlum çıkıyoruz sağlam bşy olmadı normal tek kişilik yatak özel ölçü ztn odaya görede ayarlanabilir ama em fazla 7-8yaşına kadar yatar diye düşünüyorum ilerde sıkılabilir büyüdükçe o zmn da bi oda takımı olur ztn sevsin diye ucuz yollu yaptık bizde
2 yasina gelince sallamadim sirtini sivazladim uyudu simdi uc hala oyle uyuyorArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
tracy hogg kolikle ilgili de bir çok detaylı açıklama yaptı.Şş pat yöntemi gerçekten etkili oluyor ortam zifiri olmasa da karanlık olmalı.. Ama kolikse ne yapsanız kâr etmiyor..
Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden