Bebekle boşanmayı düşünme

Bakın ben ikiz bebek annesiyim eşim bana gece yardımcı olmaya çalışıyor ben yat uyu dinlen diyorum şuan ortam bunu gerektiriyor ..
Maddi konuda size söylese belli karşı çıkacaktınız adam napsın mecbur kalmış bi yerde gizlemeye....
Hemende aileyle göz dağı çekerim giderim yalnız kal filan...
Boşanın böyle biri neden yalnız kalsın ki sizde izlersiniz valla..

Zaten en sıradan alyanslar çift olarak şuan 5000 i geçer onu söyleyeyim.

Ama çok şükür sizin de durumunuz körü değil ki. Bırak adam vefa borcunu ödesin seamom.

Hatta altın bile bozdurursun gerekirse. Hiç sorun değil. Buna niye delirdin. Cebinde yoksa evdeki altını bozdurmak mantıklı değil mi ?

Eşim annesiz babasız büyümüş. Ona zamanında bir ekmek veren insanların dahi düğünlerine gittim. O gitmek istemediğinde ben zorladım.

Sen öncü ol bak o adam nasıl seni el üstünde tuta.

Zaten çoğu yerde de yazdım.Burası bakış açımı değiştirdi diye.Bir çare bulmak için yazdım.Yaptığım yanlışların farkındayım ama tamamıyle haksız olduğumu da düşünmüyorum.Evet olan oldu tamam deyip ben adım atayım ama bir de şu oldu.Yatak odasında kamera var.Dün evden gititkten sonra şeytan dürttü açtım.Anne babasıyla konuşuyor.Resmen oğullarına yok arabaya şerh koydur(araba benim üstüme)yok evden çıkışını ispatla.Evi terk etmek kusurmuş ki giderken de söyledim evi terketmiyorum sadece biraz yalnız kalalım deyip çıktım.Terkediyorum onun öncesinde edilmiş bir laftı.Yani arkamdan hemen böyle konuşmalar eşimin dinlemesi..O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Bi taraftan çocuğumun başka evi yadırgaması.Gece milyon kez uyanması.Bilmiyorum yani bilmiyorum.

Evet çok zor.O yüzden başta arabayı değiştirmeyelim dedim.Ben işe girince yaparız dedim.Bu kadar zorlanmayacaktık.
Amaaan lütfen aç sahibinden'e bak, o arabanın bugünkü fiyatı ne.
O gün alamasaydiniz seneye sen ise girince hiç alamazdınız cunku araba fiyatı roket gibi arttı.
Konuyu okudukça okudukca sinir oldum size. Hem adam evine koşsun, evde mutlu aile tablosu çizelim diyorsunuz hem de dırdır,kapris,aileye olayları taşıma...evde mutsuzluk yayiyorsunuz. Böyle yaparak aynı evi paylaştığıniz insani evden soğutuyorsunuz,haberiniz bile yok. Ben de olsam her şeyden sorun çıkaran biriyle evde dırdır dinlemek yerine fazla mesailerle çalışmak isterdim. En azından iş yerinde saygı görüyorsun

Bunlar için boşanmayı düşünüyorsun öylemi keşke o bebişi doğururkende bu kadar kolay Karar Vermeseydin alyans almış bilmem ne adam evine bakıyor çalışıyor Bencede boşanın çok sabretmişsin

Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.

Ev terk etmek benim için buyuk bir şey mesela. 7 bucuk yillik evliyim tahmin edersiniz ki bizim de anlasamadigimiz, tartistigimiz oluyordu.
Asla tartismadan sonra kafa dinleme şu bu diye annemlerin evine gitmedim hoş zaten yakinimda oturmuyorlar da yani olsa da gitmezdim. Eşimin annesi yakin, eşim de gitmedi.
Bu ev terk etmek bana gore boşanmaya yaklaşmak demek oluyor, basit degil yaptiginiz şey aslinda.
Boşanma fikrim olmadigi surece ben evi terk etmezdim, eşim terkederse bunu boşanma olabilir diye algilarim.

Kavganizi ailenizin ogrenmesi ve önünde olmasi zaten yanliş o da ayri bir durum.

Çocuğumu doğurmakla aldığım kararı sorgulamak kimsenin haddi değil evet beni eleştirebilirsiniz ama çocukla ilgili kimseye laf ettirmem.Ona ulaşmak için verdiğim çabayı Allah biliyor.

O kadar ben istemiyordum eşim aldı ben almayalım dedim yazdığınız araba sizin üstünüze mi? E sizin onayınız olmadan nasıl üstünüze alıyor arabayı. Almıyorum deseydiniz vaktinde almasaydınız. Konuya ayrıntı yazdıkça haklılığınız azalıyor. İlk mesajınızda adama seni terk ediyorum demiştiniz, şimdi terk etmiyorum dedim yazmışsınız. Eşiniz de bizim gibi hangisinin doğru olduğunu anlamamıştır. Terk etmiyorum deseniz bile kavga edip kafa dinlemeye yakınınızdaki babanızda kalmak gayet evi terk etmek. Eşinizin ailesi elbette ki oğullarından taraf olup boşanma durumunda ne yapması gerektiğini söyleyecekler. Burda bile konu boşanma üzerine. Öyle bir tepki vermişsiniz ki sanki boşanmaya dair hiçbir şey konuşulmadı, düşünülmedi eşinizin ailesi attı boşanma fikrini ortaya.

Cok saskinim esını gommedın bu sefer mutlu olun tabı mutlulukta Allahın verdıgı bır nimetttır masallah dıyeyım

Diyorum ya haksız olduğum yerlerin farkındayım.Bakış açımı değiştirdi burası.Eleştiri ise eleştirilmek için yazdım.

Araba benim üstüme yaptı kaskodan dolayı.kendisinin puanı çok düşük.Ben lohusaydım adam gitti aldı kredi çekti o saatten sonra ne yapabilirdim?

Kk da bosanin diyenler diye yaftaladiklari gruptanim ama sizin durumunuz bosanma değil. Bebek biraz büyüyünce çözülecek sorunlar . Kendinize vakit kalmıyor vs haklısınız ama onun gönül borcuda farklıdır. Size söylememiş tepkinizi tahmin etmiş olabilir . Hatalı ama bosanilacak bir durum değil . İnadından değil alyans gidecek parayı ayarlamak için ctesiyi doldurmuş olabilir size öyle demiştir. Ayrıca bunalinca alin bebeği çıkın kendinize aktivite bulun . Annenize de çok geçmiş olsun

Pardon ama boşanma laf geçtikten sonra ara bulmaya çalışmak yerine mal paylaşımı ne kadar doğru arkamdan?

Alyans konusunda o an telefonda alamam dıyememıstır esıme sorayım dıyememıstır yaptıgı iyiliklerin altında kalmak ıstememıs esınız bellı oda bunu beklemiyordu belkı sorsa yıne karsi cıkacaksınız dugun hediyesi dusunun artık.

Yalniz eşiniz de az değil. "Alın kizinizi" diye bir cumleyi eşim babama kursa, babamdan hiç duymadigi laflari duyar.
E benim babam da aldı götürdü beni.Hatta ben yine gitmiyordum babam gelmezsen bi daha evine gelmem dedi.Adamın zoruna gitti öyle laf duymak.

Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.
Peki konuya niye tam tersi şekilde yazdınız?
Ailesinin şerh koydur vs demesi de aileisini bağlar. Sonuçta siz boşanma amacıyla cikmissiniz, terkettiğini söylemişsiniz. Biri terkedilince biz de kk'da hemen yazıyoruz,aman şerh koydur,pişman olma diye . Ailesi de söylemiştir, zaten sevmediğiniz insanlar. Adam koydurmamis ama. Ailesi konuşmuş konuşmuş susmuş . Barissaniz da ailesine karşı mesafeli durursunuz bu olaydan,ama sırf eşi dostu öyle yorum yaptı diye adama niye kizdiniz? Boşanma söz konusuysa böyle şeyler olur

E benim babam da aldı götürdü beni.Hatta ben yine gitmiyordum babam gelmezsen bi daha evine gelmem dedi.Adamın zoruna gitti öyle laf duymak.

Cogu alintimda biraz sizi sucladim ama eşiniz dev yanliş yapmiş. Boyle bir olay yaşansa ben affedip barişsam bile babamin gözünde eşim bitmiştir o saatten sonra eski aile ilişkimiz olamaz. İnsan agzindan cikana biraz dikkat eder. Bu saatten sonra babaniz ona oğlum diyebilir mi? Derken ne kadar samimi olur.

Sanki hava almaya kendi basiniza cikamiyorsunuz ne alaka kizini al hava aldir. Bu kafada adama valla fikrim degisti hakediyordur esiniz de az degil.

Babanız ne demiş peki?
Çocuğunuzun evde bir düzeni vardır, çok istiyorsa kendi gitseydi.
Babasını arayıp eşini, çocuğunu evden göndermek çok aciz bir davranış. Adamım diye dolaşıyor birde böyleleri etrafta.

Kendi ailesiyle mal paylaşımı üzerine konuşmaları da çirkin. Siz evi terk etmemişsiniz, eşiniz göndermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…