Zaten en sıradan alyanslar çift olarak şuan 5000 i geçer onu söyleyeyim.Demedim mi sanıyorsun?Sorman gerekirdi ama olan oldu artık ama lütfen farkına var dedim.Bana pişman değilim yine olsa yine yaparım dedi.Peki dedim sonuçta açık Çek vermişsin ki durumları aşırı iyi.Ya dedim 15 20 binlik yüzük beğenirlerse ne yapacaksın?Çocuğun altınlarını bozar yine alırım dedi.Çileden çıkmam bundan sonra oldu.
Zaten çoğu yerde de yazdım.Burası bakış açımı değiştirdi diye.Bir çare bulmak için yazdım.Yaptığım yanlışların farkındayım ama tamamıyle haksız olduğumu da düşünmüyorum.Evet olan oldu tamam deyip ben adım atayım ama bir de şu oldu.Yatak odasında kamera var.Dün evden gititkten sonra şeytan dürttü açtım.Anne babasıyla konuşuyor.Resmen oğullarına yok arabaya şerh koydur(araba benim üstüme)yok evden çıkışını ispatla.Evi terk etmek kusurmuş ki giderken de söyledim evi terketmiyorum sadece biraz yalnız kalalım deyip çıktım.Terkediyorum onun öncesinde edilmiş bir laftı.Yani arkamdan hemen böyle konuşmalar eşimin dinlemesi..O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Bi taraftan çocuğumun başka evi yadırgaması.Gece milyon kez uyanması.Bilmiyorum yani bilmiyorum.Zaten en sıradan alyanslar çift olarak şuan 5000 i geçer onu söyleyeyim.
Ama çok şükür sizin de durumunuz körü değil ki. Bırak adam vefa borcunu ödesin seamom.
Hatta altın bile bozdurursun gerekirse. Hiç sorun değil. Buna niye delirdin. Cebinde yoksa evdeki altını bozdurmak mantıklı değil mi ?
Eşim annesiz babasız büyümüş. Ona zamanında bir ekmek veren insanların dahi düğünlerine gittim. O gitmek istemediğinde ben zorladım.
Sen öncü ol bak o adam nasıl seni el üstünde tuta.
Amaaan lütfen aç sahibinden'e bak, o arabanın bugünkü fiyatı ne.Evet çok zor.O yüzden başta arabayı değiştirmeyelim dedim.Ben işe girince yaparız dedim.Bu kadar zorlanmayacaktık.
Bunlar için boşanmayı düşünüyorsun öylemi keşke o bebişi doğururkende bu kadar kolay Karar Vermeseydin alyans almış bilmem ne adam evine bakıyor çalışıyor Bencede boşanın çok sabretmişsinNe yapacağımı bilemez durumdayım..
Eşimle severek evlendik.Gayet güzel giden de bir evliliğimiz vardı.Ama çocuk olduktan sonra kavga gürültü eksik olmadı.Öyle somut bir şey de yok.Çok yardımcıdır bebek konusunda ama..
Ben geçen sene hamilelikten bu sene de bebeğim yaşını doldursun diye çalışmıyorum.Çok faal bir hayatım vardı.2 senedir evde yaşam sürüyorum.Yazın büyük bir araba aldık.Onun kredisi ev kredisi işte diğer masraflar derken aylık giderimiz fazla.Ben özel sektörde öğretmenim eşim devlette.Özel derslerim var.İşe de dönmek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.Eşim de yetişmek için özel dersler falan çok yoğun çalışıyor.Şöyle ki pzt den perşembeye kadar sabah 8 de çıkıyor akşam 11 de geliyor.Cuma da 5 ile 11 arası çalışıyor yine.
Haftasonumuzu boşaltalım dedik bari 2 gün dolu dolu vakit geçirelim diye.Yaptık da..Ben çok yoruluyordum bunalıyordum tüm gün bebekle ama aşmıştım.Bu sene sabredelim dedim.
Eşimin dayısı var.Zamanında buna çok yardımı olmuş.İlk bisikleti ilk bilgisayarı İşte üniversite iken para yardımları falan olmuş.Oğlunun nikahı var.Ben kv den öğrendim eşime söyledim.Yani oğlu bunu aramadı bile.Eşim de benden habersiz bunu aramış ne istersen yaparım demiş manevi borcum var sana demiş.O da abi alyanslarımızı alır mısın demiş.Bakıyoruz beğenince sana söylerim demiş bizimki de tamam demiş.Tabi ben duyunca çok sinirlendim.Ben neyim dedim.Bana neden sormuyorsun dedim.O da bu konu tartışmaya kapalı dedi.Ya zaten maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz şimdi bu nerden çıktı dedim.Hadi bu seni ilgilendirir ama benimle konuşman gerekiyordu dedim tartıştık.Bir haftadır da konuşmuyorduk.Dün evdeyken yine tartıştık.Sonra ne öğrendim.Boşalttığımız cmt günü için de ders almış.5 ile 9 arası yok yine.Kıramamış falan filan.E sen onları kıramadın ama evin huzuru kaçıyor farkında mısın dedim.İnadına aldım dedi.Bu son damla oldu.Bu nasıl evlilik?Haftada bir mi birlikte akşam yemeği yiyebileceğiz?Ben tek başıma bu çocuğu büyüteceksem sen niye varsın diye uzadı gitti.Babam da sen bu akşam burda kalma gel bize gidelim kafanı dinle dedi.Çok yakınız onlarla.Dün gece babamlarda kaldım.Bir kez bile aramadı.Dün de evden çıkarken gözünaydın seni terkediyorum bundan sonra istediğin kadar derse gidebilir istediğine istediğini takabilirsin dedim.
Çok yorgun hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Dışardan bakan gözlere ihtiyacım var.Bu evlilik nereye gider?Bu nedenlerle çocuğumu babasız büyütmeye hakkım var mı?Bi el atın bana kızlar…
Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.Amaaan lütfen aç sahibinden'e bak, o arabanın bugünkü fiyatı ne.
O gün alamasaydiniz seneye sen ise girince hiç alamazdınız cunku araba fiyatı roket gibi arttı.
Konuyu okudukça okudukca sinir oldum size. Hem adam evine koşsun, evde mutlu aile tablosu çizelim diyorsunuz hem de dırdır,kapris,aileye olayları taşıma...evde mutsuzluk yayiyorsunuz. Böyle yaparak aynı evi paylaştığıniz insani evden soğutuyorsunuz,haberiniz bile yok. Ben de olsam her şeyden sorun çıkaran biriyle evde dırdır dinlemek yerine fazla mesailerle çalışmak isterdim. En azından iş yerinde saygı görüyorsun
Zaten çoğu yerde de yazdım.Burası bakış açımı değiştirdi diye.Bir çare bulmak için yazdım.Yaptığım yanlışların farkındayım ama tamamıyle haksız olduğumu da düşünmüyorum.Evet olan oldu tamam deyip ben adım atayım ama bir de şu oldu.Yatak odasında kamera var.Dün evden gititkten sonra şeytan dürttü açtım.Anne babasıyla konuşuyor.Resmen oğullarına yok arabaya şerh koydur(araba benim üstüme)yok evden çıkışını ispatla.Evi terk etmek kusurmuş ki giderken de söyledim evi terketmiyorum sadece biraz yalnız kalalım deyip çıktım.Terkediyorum onun öncesinde edilmiş bir laftı.Yani arkamdan hemen böyle konuşmalar eşimin dinlemesi..O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Bi taraftan çocuğumun başka evi yadırgaması.Gece milyon kez uyanması.Bilmiyorum yani bilmiyorum.
Çocuğumu doğurmakla aldığım kararı sorgulamak kimsenin haddi değil evet beni eleştirebilirsiniz ama çocukla ilgili kimseye laf ettirmem.Ona ulaşmak için verdiğim çabayı Allah biliyor.Bunlar için boşanmayı düşünüyorsun öylemi keşke o bebişi doğururkende bu kadar kolay Karar Vermeseydin alyans almış bilmem ne adam evine bakıyor çalışıyor Bencede boşanın çok sabretmişsin
Zaten çoğu yerde de yazdım.Burası bakış açımı değiştirdi diye.Bir çare bulmak için yazdım.Yaptığım yanlışların farkındayım ama tamamıyle haksız olduğumu da düşünmüyorum.Evet olan oldu tamam deyip ben adım atayım ama bir de şu oldu.Yatak odasında kamera var.Dün evden gititkten sonra şeytan dürttü açtım.Anne babasıyla konuşuyor.Resmen oğullarına yok arabaya şerh koydur(araba benim üstüme)yok evden çıkışını ispatla.Evi terk etmek kusurmuş ki giderken de söyledim evi terketmiyorum sadece biraz yalnız kalalım deyip çıktım.Terkediyorum onun öncesinde edilmiş bir laftı.Yani arkamdan hemen böyle konuşmalar eşimin dinlemesi..O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Bi taraftan çocuğumun başka evi yadırgaması.Gece milyon kez uyanması.Bilmiyorum yani bilmiyorum.
Cok saskinim esını gommedın bu sefer mutlu olun tabı mutlulukta Allahın verdıgı bır nimetttır masallah dıyeyımBoşanınca mutlu olur musun ? Bence asla olmazsın. Çünkü benim eşim de , seninki de sadece en iyisini yapmaya çalışıyor. Biz mesela artık haftada 1 gün biz günü yaptık. Birlikte geziyoruz, yemek yiyoruz ve eve geliyoruz. Sorunlarımız olunca oturup konuşuyoruz. Burada ki olayları okuyunca kimse sana hak vermezÇünkü sorunun çözülmeyecek gibi değil.
Diyorum ya haksız olduğum yerlerin farkındayım.Bakış açımı değiştirdi burası.Eleştiri ise eleştirilmek için yazdım.Ev terk etmek benim için buyuk bir şey mesela. 7 bucuk yillik evliyim tahmin edersiniz ki bizim de anlasamadigimiz, tartistigimiz oluyordu.
Asla tartismadan sonra kafa dinleme şu bu diye annemlerin evine gitmedim hoş zaten yakinimda oturmuyorlar da yani olsa da gitmezdim. Eşimin annesi yakin, eşim de gitmedi.
Bu ev terk etmek bana gore boşanmaya yaklaşmak demek oluyor, basit degil yaptiginiz şey aslinda.
Boşanma fikrim olmadigi surece ben evi terk etmezdim, eşim terkederse bunu boşanma olabilir diye algilarim.
Kavganizi ailenizin ogrenmesi ve önünde olmasi zaten yanliş o da ayri bir durum.
Araba benim üstüme yaptı kaskodan dolayı.kendisinin puanı çok düşük.Ben lohusaydım adam gitti aldı kredi çekti o saatten sonra ne yapabilirdim?O kadar ben istemiyordum eşim aldı ben almayalım dedim yazdığınız araba sizin üstünüze mi? E sizin onayınız olmadan nasıl üstünüze alıyor arabayı. Almıyorum deseydiniz vaktinde almasaydınız. Konuya ayrıntı yazdıkça haklılığınız azalıyor. İlk mesajınızda adama seni terk ediyorum demiştiniz, şimdi terk etmiyorum dedim yazmışsınız. Eşiniz de bizim gibi hangisinin doğru olduğunu anlamamıştır. Terk etmiyorum deseniz bile kavga edip kafa dinlemeye yakınınızdaki babanızda kalmak gayet evi terk etmek. Eşinizin ailesi elbette ki oğullarından taraf olup boşanma durumunda ne yapması gerektiğini söyleyecekler. Burda bile konu boşanma üzerine. Öyle bir tepki vermişsiniz ki sanki boşanmaya dair hiçbir şey konuşulmadı, düşünülmedi eşinizin ailesi attı boşanma fikrini ortaya.
Pardon ama boşanma laf geçtikten sonra ara bulmaya çalışmak yerine mal paylaşımı ne kadar doğru arkamdan?O kadar ben istemiyordum eşim aldı ben almayalım dedim yazdığınız araba sizin üstünüze mi? E sizin onayınız olmadan nasıl üstünüze alıyor arabayı. Almıyorum deseydiniz vaktinde almasaydınız. Konuya ayrıntı yazdıkça haklılığınız azalıyor. İlk mesajınızda adama seni terk ediyorum demiştiniz, şimdi terk etmiyorum dedim yazmışsınız. Eşiniz de bizim gibi hangisinin doğru olduğunu anlamamıştır. Terk etmiyorum deseniz bile kavga edip kafa dinlemeye yakınınızdaki babanızda kalmak gayet evi terk etmek. Eşinizin ailesi elbette ki oğullarından taraf olup boşanma durumunda ne yapması gerektiğini söyleyecekler. Burda bile konu boşanma üzerine. Öyle bir tepki vermişsiniz ki sanki boşanmaya dair hiçbir şey konuşulmadı, düşünülmedi eşinizin ailesi attı boşanma fikrini ortaya.
Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.
E benim babam da aldı götürdü beni.Hatta ben yine gitmiyordum babam gelmezsen bi daha evine gelmem dedi.Adamın zoruna gitti öyle laf duymak.Yalniz eşiniz de az değil. "Alın kizinizi" diye bir cumleyi eşim babama kursa, babamdan hiç duymadigi laflari duyar.
Peki konuya niye tam tersi şekilde yazdınız?Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.
Ailesinin şerh koydur vs demesi de aileisini bağlar. Sonuçta siz boşanma amacıyla cikmissiniz, terkettiğini söylemişsiniz. Biri terkedilince biz de kk'da hemen yazıyoruz,aman şerh koydur,pişman olma diye . Ailesi de söylemiştir, zaten sevmediğiniz insanlar. Adam koydurmamis ama. Ailesi konuşmuş konuşmuş susmuş . Barissaniz da ailesine karşı mesafeli durursunuz bu olaydan,ama sırf eşi dostu öyle yorum yaptı diye adama niye kizdiniz? Boşanma söz konusuysa böyle şeyler olurKonu uzadı gitti.Babam da sen bu akşam burda kalma gel bize gidelim kafanı dinle dedi.Çok yakınız onlarla.Dün gece babamlarda kaldım.Bir kez bile aramadı.Dün de evden çıkarken gözünaydın seni terkediyorum bundan sonra istediğin kadar derse gidebilir istediğine istediğini takabilirsin dedim.
E benim babam da aldı götürdü beni.Hatta ben yine gitmiyordum babam gelmezsen bi daha evine gelmem dedi.Adamın zoruna gitti öyle laf duymak.
Babanız ne demiş peki?Aileye olayları ben taşımadım.O babamı arayıp alın kızınızı da biraz hava alsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?