Bebekle boşanmayı düşünme

allah baska dert vermesin.

Zaten onu bu konuda suçlamıyorum ama beklediğim şu olurdu bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil.Doğumdan sonra ailesiyle barıştık.Annesinin çok yardımını gördüm.Annem ameliyat oldu geldi 1 ay benimle kaldı.Çok çok iyi ağırladım her yerde söyledi falan.Yani bunların üstüne hayal kırıklığı yaşadım.

Niye kadın her turlu laf desin esıne adamlar hep saygılı olsun yanlıs bırsey soylemesın cifte standart

Bi de ben ailemi aradım falan diye yazmadım ki.Tartıştık sonra babamı aradı.Annemle babam geldi Hatta ben dedim sen istemiyorsan gidersin çocuğumun düzeni bozulmasın dedim benim gidecek yerim yok dedi.

Niye kadın her turlu laf desin esıne adamlar hep saygılı olsun yanlıs bırsey soylemesın cifte standart

Tartisma kendi aralarin yasaniyor. Olayi taşirip babasini arayip "kizinizi alın" demek ne demek farkinda misiniz hiç? Tartişilsa da herseyin bir siniri var.
Siz hiç arayip gelin oglunuzu alin diyen bir kadin ve ardindan oglunu almaya gelen aile duydunuz mu? Ne demek bu?

Araba benim üstüme yaptı kaskodan dolayı.kendisinin puanı çok düşük.Ben lohusaydım adam gitti aldı kredi çekti o saatten sonra ne yapabilirdim?

Puanı düşükse krediyi nasıl çekti? Sizin üstünüze olacak araca nasıl kredi çekti kendi başına?

Pardon ama boşanma laf geçtikten sonra ara bulmaya çalışmak yerine mal paylaşımı ne kadar doğru arkamdan?

Karı-koca siz çabalayacaksınız aranız düzelsin diye yoksa anneniz, babanız, kayınvalide, kayınpeder ara bulmak zorunda değil. Burda eşim evi terk etti yazanlara biz de aynı akılları veriyoruz. Buna bozulmanızı anlarım ama eşinizin suçu ne bu durumda, yine fatura niye ona kesildi anlamadım? Ailesinin söyledikleri onları bağlar

Kredi puanı değil trafik ceza puanı.Yani kasko için onun üstüne olsaydı daha fazla ödeyecekti.Benim trafik cezam falan yok hiç.

eş ailesinin söylediklerine takılma konu sahibi
sen kaynımın ve eltimin ne yaptığını bir bilsen ...
resmen eşimin boşanıp annesinin yanına gidip annesine bakmasını onunla yaşamasını istiyorlar öyle diyeyim bu sayede kendi evlilikleri kurtulacak çünkü
kapınızı kapattığınızda dışarda kalan herkes dış kapının mandalıdır kim olursa olsun...
bu gibi olaylarda kimin ne olduğunu anlarsın aslında bir yandan iyi , deprem iyidir sallanır yıkılan yıkılır kalan sağlar sizindir
ters düşebilirsiniz kavga edebilirsiniz ama evin içinde kalın ve dışarıya yansıtmayın ve hemen parlamayın

büyükler iyi olsa boşanma kararı verseniz bile bu yuvanın kurtulması için elimizden gelen yapabileceğimiz birşey var mı der , bunu demeyen aksi davranış sergileyenlerin de kendi sorunu aslında sizin değil

Nasil konu sahibi haksiz bulunuyor anlamiyorum.

Evet Adam dogum calisiyor, ama bu sirada kadinda Yan gelip yatmiyor, evin ve cocugun tüm sorumlulugu kadinda. Ikisi esit sekilde aileye katkida bulunuyor.

Bu pahalilikda daha kendisini arayip Abi evleniyorum bile demeyen Adama alyans alacak, esine danismayacak Birde maddi yönden yetisebilmek icin ek is alip aile vaktinden calacak, ama suclu kadin.

Hmm, tmm peki cnm

Ay allah razı olsun ya.Herkes yazdı yok şımarıklık yok eşşek gibi çalışıyor.E ben napıyorum?Evin temizliği yemeği çocuğun yemeği bakımı banyosu cartı curtu.Bir yandan da anneme yetişmeye çalışıyorum.Özel ders de veriyorum eve bir asgari ücret kadar para getiriyorum.Ama benim yaptıklarım görünmüyor.

Bi de ben ailemi aradım falan diye yazmadım ki.Tartıştık sonra babamı aradı.Annemle babam geldi Hatta ben dedim sen istemiyorsan gidersin çocuğumun düzeni bozulmasın dedim benim gidecek yerim yok dedi.

Ve Hala Adam hakli diyen tayfa Burda.

Dayinin oglu icin yuvasini yikan karisini evden kovan Adam, ve Hala suclu kadin.

Çocuğumu doğurmakla aldığım kararı sorgulamak kimsenin haddi değil evet beni eleştirebilirsiniz ama çocukla ilgili kimseye laf ettirmem.Ona ulaşmak için verdiğim çabayı Allah biliyor.
Kararınızı sorgulamadım bebeğinizi babasız büyütmek için çabanızı sorguladım algılarınıza açın

Bak o özel dersi gormemisim bile.

Bu konuya tepkin cok büyük olmali, o kadar olmali ki sende onun ailesini arayip oglunuz dayisinin ogluna yüzük almak icin Beni evden atti demelisin.

Oh valla Su erkekler istedikleri gibi kadinin ailesini karistirdim, ama es ailesi hic birseyi duymasin.

Adamin terbiyesizligi Beni o kadar Gerdi ki, Bana yapilmis gibi sinirliyim Su an.

Kararınızı sorgulamadım bebeğinizi babasız büyütmek için çabanızı sorguladım algılarınıza açın
Benim böyle bir çabam yok.Olsaydı buraya da konu açmazdım.Bence siz açın.

Bence de terket adamı.
O daha iyilerine layık.
Kendisine vakti zamanında iyilik yapan birisine yardım etmek istemiş, size de daha söyleme fırsatı bulamadan siz açmışsınız zaten konuyu.
Büyütülmeyecek olayı nerelere taşımışsınız, yazık

Benim böyle bir çabam yok.Olsaydı buraya da konu açmazdım.Bence s
Çok dar düşünceli ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Yüzeysel birisin bence boşan ve eşini kendinden kurtar adamın manevi borçlu hisetiği kişiye borcunu öderken burnundan getirmişsin ne diyim umarım anlarsın

Yazdıklarımı düzgün okusaydınız konunun borç olmadığını anlardınız.Neyse siz de öyle anlayın çok sıkıntı değil.

Adam
Kadini
Bebegile
Evden
Atmis

Ama canim Adam cok hakli

Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.
Adam
Kadini
Bebegile
Evden
Atmis

Ama canim Adam cok hakli
Evde atmış derken kolundan tutmuş dışarı mı atmış.
Yoksa s.. git lan babanın evine mi demiş ?
konu sahibesi tartışmış ve babasının evine gitmiş.
Ha eğer eşi babasını aramış gelin kızınızı alın demişse o raddeye gelene kadar birbirlerine ne dediler ?
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Karşısında ben haklıyım diye cıyaklayan hiç bir kadını hiç bir adam da çekmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…