Bebekle boşanmayı düşünme

Ayrıca normalde ben de çalışan biriyim.11 e kadar ders verdiğim günler de oldu.Ama hep eve geldiğimde telefonu bırakıp eee bugün nasıldı diye sohbet eden biri oldum.
Bu ısteklerını kavga ederek tavır yaparak soguk davranarak ısteme acık acık samımı guzelce konus bazı olaylardan ders alınca ıkı taraf gecınmeye nıyetı de varsa zamanla cozulur evlad olunca herseyı ıkı defa daha dusunmek gerekır onemlı ciddi bır probleminiz yok cokta takma cozulur

Ben sizi haksız buldum.Evde durmaktan eşinize sarmışsınız gibi geldi.O da cumartesi evde yatmayı saatlerce ders vermeye tercih eder muhtemelen ama hem kredi ödeyelim,hem evde vakit geçirelimle olmuyor maalesef ki siz de çalışmıyormuşsunuz.Çalışmak için yurt dışına gidip aylarca gelemeyen babalar var.Adam sağda solda keyif çatmıyor.Baba olarak yapması gerekeni yapıyor.Eşinize destek olmalısınız.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Sonuna kadar haklısınız.

İki senedir faal hayatını bırakıp evde çocuk bakan ve evet gerçekten bunalan iş hayatını özleyen ve tek maaş ile geçinen, eşi nöbet usulü çalışan, bir gece evde olmayıp ertesi gün akşam 5-6 da kalkan ve dediğiniz gibi çocuğu resmen tek başına büyüten biri olarak ben sizin abarttiginizi düşündüm.

Çocuğunuz çok mu küçük bilmiyorum benim kızım 15 aylık oldu ve bana arkadaş resmen.
Onunla ilgilenmek, birşeyler öğretmek, zaten kafamı yeterince oyalıyor.
Ve arkadaşlarında dediği gibi eşimin bizim için çalıştığını biliyorum.
İnatlaşmaya başlamissiniz bı noktada ve bunu ısrarla sürdürüyorsunuz..Kime ne faydası var?
Sakin olun fevri karar ve sözlerden kaçının.
Sen çok çalışıyorsun ve seni terk ediyorum diyorsunuz..
İnatlaşma devam eder Geri dönülmez bı yola girer ama çokta pişman olursunuz.
Çocuk büyüsün biraz sabredin. Kreş zamanı gelir sizde rahatlarsıniz.

Zaten burda yazılan çoğu yorumdan sonra hatalarımı farkettim.Bebeğim 8 aylık ve doğduğundan beri tekim.Annemin hastalığı da arttırdı bendeki bunalımı ne diyelim düzelir inşallah.

Zaten burda yazılan çoğu yorumdan sonra hatalarımı farkettim.Bebeğim 8 aylık ve doğduğundan beri tekim.Annemin hastalığı da arttırdı bendeki bunalımı ne diyelim düzelir inşallah.

Sağlıkla büyüsün minik, annenize de acil şifalar diliyorum.
Çocuk size de arkadaş olacak geleli yazın bir bakmışsıniz gün bitmiş.
Şunuda belirtmek isterim ki bende sizin gibi ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim ilgileneceksin diye tartışma yaptığım zamanlar oldu. Hala bile Çalışmadığı haftasonlari dışarı çıksa dönüşte susarak hiç konusmayarak ona tepkimi gosterebiliyorum.
Kİzimda babaya düşkün eve gelip onunla oynadığını iksinin mutlu mutlu gülüşlerini izlemek sinirimi alıyor.
Sizin minikte büyüsün hele bı dillensin evinizin neşesi geri döner Allah'ın izniyle..
biraz sakin ve yapıcı olun eşiniz de bunu görsün oda inadını kırar sanıyorum.

Yapıcı yorumunuz için öok teşekkür ederim.

Bu arada kırdım seni.
Kusura bakma.
Lakin eşin haklı.

Ben sizi haksız buldum,evlilikte bazen zorlu dönemeçler olabilir manevi olarak borçlu hissedip dayısına böyle bir jest yapmış bında bi şey yok ve bu açılmayı kapatmak İçin daha fazla çalışıyor emin olun çoğu insan böyle yaşıyor herkes memur öğretmen bile değil benim eşim 7 yıldır gece 10 da geliyor komşumun eşi 3 ayda bir geliyor şehir dışında çalışıyor sizinki en azından geçici bir süreç anlayışlı olmanız lazım

Ben sizin bu tarz bir konu açacağınızı tahmin ettim çünkü önceki konumuzda esinizin yine bir samimi olduğunuz ailenin çocuğuna bedava özel ders verip bir de pahalı bir hediye almak istemişti sanırım.
Siz esinizin bu ayarsiz para harcamasina ve düşüncesiz davranmasına kiziyorsunuz

Daha haklı bir yorum görmedim.Gerçekten kızdığım şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…