Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten onu bu konuda suçlamıyorum ama beklediğim şu olurdu bunlar şimdi konuşulacak şeyler değil.Doğumdan sonra ailesiyle barıştık.Annesinin çok yardımını gördüm.Annem ameliyat oldu geldi 1 ay benimle kaldı.Çok çok iyi ağırladım her yerde söyledi falan.Yani bunların üstüne hayal kırıklığı yaşadım.Peki konuya niye tam tersi şekilde yazdınız?
Ailesinin şerh koydur vs demesi de aileisini bağlar. Sonuçta siz boşanma amacıyla cikmissiniz, terkettiğini söylemişsiniz. Biri terkedilince biz de kk'da hemen yazıyoruz,aman şerh koydur,pişman olma diye . Ailesi de söylemiştir, zaten sevmediğiniz insanlar. Adam koydurmamis ama. Ailesi konuşmuş konuşmuş susmuş . Barissaniz da ailesine karşı mesafeli durursunuz bu olaydan,ama sırf eşi dostu öyle yorum yaptı diye adama niye kizdiniz? Boşanma söz konusuysa böyle şeyler olur
Niye kadın her turlu laf desin esıne adamlar hep saygılı olsun yanlıs bırsey soylemesın cifte standartCogu alintimda biraz sizi sucladim ama eşiniz dev yanliş yapmiş. Boyle bir olay yaşansa ben affedip barişsam bile babamin gözünde eşim bitmiştir o saatten sonra eski aile ilişkimiz olamaz. İnsan agzindan cikana biraz dikkat eder. Bu saatten sonra babaniz ona oğlum diyebilir mi? Derken ne kadar samimi olur.
Sanki hava almaya kendi basiniza cikamiyorsunuz ne alaka kizini al hava aldir.Bu kafada adama valla fikrim degisti hakediyordur esiniz de az degil.
Bi de ben ailemi aradım falan diye yazmadım ki.Tartıştık sonra babamı aradı.Annemle babam geldi Hatta ben dedim sen istemiyorsan gidersin çocuğumun düzeni bozulmasın dedim benim gidecek yerim yok dedi.Peki konuya niye tam tersi şekilde yazdınız?
Ailesinin şerh koydur vs demesi de aileisini bağlar. Sonuçta siz boşanma amacıyla cikmissiniz, terkettiğini söylemişsiniz. Biri terkedilince biz de kk'da hemen yazıyoruz,aman şerh koydur,pişman olma diye . Ailesi de söylemiştir, zaten sevmediğiniz insanlar. Adam koydurmamis ama. Ailesi konuşmuş konuşmuş susmuş . Barissaniz da ailesine karşı mesafeli durursunuz bu olaydan,ama sırf eşi dostu öyle yorum yaptı diye adama niye kizdiniz? Boşanma söz konusuysa böyle şeyler olur
Ben nasıl bir laf demişim?Kendimce haksız gördüğüm noktada da tartışamayacak mıyım eşimle?Babamı mı araması gerekirdi?Niye kadın her turlu laf desin esıne adamlar hep saygılı olsun yanlıs bırsey soylemesın cifte standart
Niye kadın her turlu laf desin esıne adamlar hep saygılı olsun yanlıs bırsey soylemesın cifte standart
Araba benim üstüme yaptı kaskodan dolayı.kendisinin puanı çok düşük.Ben lohusaydım adam gitti aldı kredi çekti o saatten sonra ne yapabilirdim?
Pardon ama boşanma laf geçtikten sonra ara bulmaya çalışmak yerine mal paylaşımı ne kadar doğru arkamdan?
Kredi puanı değil trafik ceza puanı.Yani kasko için onun üstüne olsaydı daha fazla ödeyecekti.Benim trafik cezam falan yok hiç.Puanı düşükse krediyi nasıl çekti? Sizin üstünüze olacak araca nasıl kredi çekti kendi başına?
Karı-koca siz çabalayacaksınız aranız düzelsin diye yoksa anneniz, babanız, kayınvalide, kayınpeder ara bulmak zorunda değil. Burda eşim evi terk etti yazanlara biz de aynı akılları veriyoruz. Buna bozulmanızı anlarım ama eşinizin suçu ne bu durumda, yine fatura niye ona kesildi anlamadım? Ailesinin söyledikleri onları bağlar
Ay allah razı olsun ya.Herkes yazdı yok şımarıklık yok eşşek gibi çalışıyor.E ben napıyorum?Evin temizliği yemeği çocuğun yemeği bakımı banyosu cartı curtu.Bir yandan da anneme yetişmeye çalışıyorum.Özel ders de veriyorum eve bir asgari ücret kadar para getiriyorum.Ama benim yaptıklarım görünmüyor.Nasil konu sahibi haksiz bulunuyor anlamiyorum.
Evet Adam dogum calisiyor, ama bu sirada kadinda Yan gelip yatmiyor, evin ve cocugun tüm sorumlulugu kadinda. Ikisi esit sekilde aileye katkida bulunuyor.
Bu pahalilikda daha kendisini arayip Abi evleniyorum bile demeyen Adama alyans alacak, esine danismayacak Birde maddi yönden yetisebilmek icin ek is alip aile vaktinden calacak, ama suclu kadin.
Hmm, tmm peki cnm
Bi de ben ailemi aradım falan diye yazmadım ki.Tartıştık sonra babamı aradı.Annemle babam geldi Hatta ben dedim sen istemiyorsan gidersin çocuğumun düzeni bozulmasın dedim benim gidecek yerim yok dedi.
Kararınızı sorgulamadım bebeğinizi babasız büyütmek için çabanızı sorguladım algılarınıza açınÇocuğumu doğurmakla aldığım kararı sorgulamak kimsenin haddi değil evet beni eleştirebilirsiniz ama çocukla ilgili kimseye laf ettirmem.Ona ulaşmak için verdiğim çabayı Allah biliyor.
Ay allah razı olsun ya.Herkes yazdı yok şımarıklık yok eşşek gibi çalışıyor.E ben napıyorum?Evin temizliği yemeği çocuğun yemeği bakımı banyosu cartı curtu.Bir yandan da anneme yetişmeye çalışıyorum.Özel ders de veriyorum eve bir asgari ücret kadar para getiriyorum.Ama benim yaptıklarım görünmüyor.
Benim böyle bir çabam yok.Olsaydı buraya da konu açmazdım.Bence siz açın.Kararınızı sorgulamadım bebeğinizi babasız büyütmek için çabanızı sorguladım algılarınıza açın
Çok dar düşünceli ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Yüzeysel birisin bence boşan ve eşini kendinden kurtar adamın manevi borçlu hisetiği kişiye borcunu öderken burnundan getirmişsin ne diyim umarım anlarsınBenim böyle bir çabam yok.Olsaydı buraya da konu açmazdım.Bence s
Yazdıklarımı düzgün okusaydınız konunun borç olmadığını anlardınız.Neyse siz de öyle anlayın çok sıkıntı değil.Çok dar düşünceli ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Yüzeysel birisin bence boşan ve eşini kendinden kurtar adamın manevi borçlu hisetiği kişiye borcunu öderken burnundan getirmişsin ne diyim umarım anlarsın
Bence de terket adamı.
O daha iyilerine layık.
Kendisine vakti zamanında iyilik yapan birisine yardım etmek istemiş, size de daha söyleme fırsatı bulamadan siz açmışsınız zaten konuyu.
Büyütülmeyecek olayı nerelere taşımışsınız, yazık
Çok dar düşünceli ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla Yüzeysel birisin bence boşan ve eşini kendinden kurtar adamın manevi borçlu hisetiği kişiye borcunu öderken burnundan getirmişsin ne diyim umarım anlarsın
Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.Peki konuya niye tam tersi şekilde yazdınız?
Evde atmış derken kolundan tutmuş dışarı mı atmış.Adam
Kadini
Bebegile
Evden
Atmis
Ama canim Adam cok hakli