- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- Konu Sahibi dejavu_one
Valla canım böyle sığ beyinli, ergen tiplere söylenecek kelime bulamıyorum artık.
Çocuğum yok, cidden üzülüyorum, Metro da avmlerde herkeslerden önce atlayan sağlam gençlere. Müsade edin ölmezsiniz yürüyen merdivenleri kullanınca.
Kimse meraklı değil asansör için tartışma yaratmaya.
He birisi de yazmış haftasonu avm'ye gitmeyin diye. Oldu paşam ya sen isteyeceksin çocuğu olan insanlar gitmeyecek. Sen eksik kal asansörden. Vicdansızlık.
Öf ben bu konuda daha fazla kalırsam ban yerim
Ben saat 1 e kadar çalışıyorum ama eşim tüm gün çalışıyor arabamız var ama eşimde haliyle o geldiğinde oğlumun yemek ve uyku saati haftaiçi çıkamıyorum fakat eşim yine şartları zorluyor öğle tatilinde beni bırakırken ikimizde aynı kampüsteyiz mesai saatinde biraz geç gitmeyi göze alarak bizi ihtiyaçlar için götürüyor ki gezme keyif onlar zaten yok. Ama sırf gezmeye gelen evde oturduğu koltuktan kalkan rahatça gelen insanlar bana avm ye gelmeyi çok görüyor. O zaman tecrit odasına falan kapatsınlar bizi çocuğumuz büyüyene kadar insan yüzü görmeyelim cafelerde oturmayalım hava almayalım canımızın istediği yemeği yemeyelim ama o insan aman yürümesin merdivene yazık ayacıklarına kontesler. Aman aman dikkatli yaz cımbızla çekip alıp saldırıyorlar hala ben inin demişim gibi saldırmışım gibi konuşuluyor