- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- Konu Sahibi dejavu_one
Bakın zaten size evinize kapanın , çıkmayın diyenlerin bunu demesinin tek sebebi cevap veriş tarzınız.İnsanların bana çözüm diye yazdığı şeyler bama çözüm değil eziyet hanımefendi ben onu anlatıyorum agresifleşmiyorum kusura bakmayın da ben çocuğu al kucağa eşyaları al katla çık çocuğu koy yapamam her katta hele hiçbir özrü olmayan insanlar iki dk merdivene yürüyemiyor diye aman canımm diyemem yani. 10 aydır zaten sesimi çıkarmamışım ama karşımdaki sen ben fuzuli binmişim gibi bana ve başka bebekliye çemkiriyorsa bende hakkımı ararım bu kadar basit yani. Ben orada onunla hiçbir tartışmam olmadığı halde asansörden inice terbiyesiz sen tartışamazsın gelme bebek arabanla o zaman diyorsa bende ne kadar vicdanlısınız öyle başörtünüz öyle demiyor ama derim ki benim ailemde örtülü aşağılamam söz konusu değil. Avm ye gitmek zorunda olduğum için gidiyorum bazılarını keyfi kaçacak diye eve kapanamam maalesef biraz yürüsünlerde ayakları açılsın ben valla hiç asansör tercih etmedim ne efor harcanıyor ki merdiven de
Buradaki çoğu arkadaş sizi premses anne sendromuna yakalanmış diye düşündü.
Davanızda sonuna kadar haklısınız ama şekilcisiniz.
Vicdan kapalı-açık (böyle ayrımdan nefret ediyorum) fark etmez ki. Bunu söylediğiniz içinde çok tepki aldınız. Ben yüne diyorum biri kapalı olduğum için bana laf saysa anında dava ederim.
Karşınızda ki kişilerde sizin tavrınızdan ötürü laf etmişlerdir. Asansöre hiç binmiyorum ,bence de bebek arabalı , engelli ve yaşlı insanlar her durumda önceliklidir. Ama birisi karşımda böyle agresif davransa inat olsun diye binerim.