- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi dejavu_one
Çekilmeyen olursa ayaklarını eziyorum hahahahha günümüz prenses anneleri ve dayanılmaz tripleri
"Mecburen" ayak ezmek yerine rica etseniz mesela daha etkili olmaz mı
Peki bir insana kapalısın bilmem ne diyerek saldırmak ?
Sizce bu da normal mi ? Ayrıca avm ye gezmeye gidiyoruz değil mi ?
Kimsenin bir acelesi olduğunu sanmıyorum. Ben haksız demedim ama çok agresif. Dediğim gibi biri bana örtün üzerinden laf söylese anında mahkemeye veririm ki yapmışlığımda var.
Çocuklu olmak zor bir durumdur eminim ama çocuğum var diyerekte sürekli bir çemkirme hali bana göre çok saçma.
İnan 90’lı yılların sonuydu. Muhafazakar hatta baya tutucu bir ortamda büyüdüm bir öğretmenimiz vardı açıktı. Bir amca vardı burada cahilin teki. O öğretmene laf atar kızardı. Ben de küçüktüm üzülürdüm derdim ki artık büyüsek şu cahiller göçse gitse de hoşgörüyle güzel güzel yaşasak. Ama yok her devrin her görüşün bi cahili mevcut.Şu başörtüsü mevzusu kıyamete kadar kapanmayacak sanırım.
Olmaz çünkü asansörler, yollar, toplu taşımalar falan filan hepsi bebekli annelerin hakkı. Onlardan arta kalan zamanlarda da biz de ucundan kıyısından faydalanmalıyız işte.
Çekilmeyen olursa ayaklarını eziyorum hahahahha günümüz prenses anneleri ve dayanılmaz tripleri
Valla Velvette’cim benim ayak parmağım birkaç yıl önce kırıldı hala ara ara zonklar ağrır. Kasten bir insan ayağıma tekerlek sürse bir de o parmağa gelirse eyvah yani eyvah!..Valla ya
En güzel çözüm yolu iletişimdir
Karşındaki iletişimden anlamayan bir ayıysa o zaman yeriyle cevabı verilir ancak böyle direkt tavır koymak, ayak ezmek falan resmen başka insanın fiziksel bütünlüğüne müdahale bu, kişisel alan diye bir şey var okurken şok oldum kendine bunu hak görmüş bir de
Hele gençlere deli oluyorum, bebek arabamla girerken çekilmeyen olursa ayaklarını eziyorum ‘mecburen’.
İşin ilginci asansör falan da kullanmıyorum ben çok yavaş çünkü kim bekleyecek onu ama "nihah ayak eziyorum" mesajı beni şok etti
o zaman eşinize bırakın akşam çıkın alışverişe dediğim gibi siz haklısınız ama insanlar anlamaz herkes önce kendini düşünüyor sinir olmamak adına çözümleri kendiniz üreteceksiniz yoksa her seferinde birileri ile yüz göz olursunuzOğlum kanguru da durmuyor, kucakta gezdirmek zor arabayı katlasam elimizde arabayı mı tutalım çocuğu mu? katla aç çocuğu koy, kat değiştirirken tekrar katla aç sizce zulüm değil mi? internetten alamıyorum çünkü bedenleri herzaman uymuyor ben baya küçük beden giyiyorum ve bazı mağazaların bedenleri oluyor onlarda her üründe değil. Oğluma da görerek almam gerekiyor bazı markalar büyük bazıları küçük geliyor internetten alınca ve zaten belirttim gezmeye değil işimizi halletmek için gidiyoruz mecburen yani. Bebeğime bakacak hiçkimse yok eşim de akşama kadar çalışıyor.
İnan 90’lı yılların sonuydu. Muhafazakar hatta baya tutucu bir ortamda büyüdüm bir öğretmenimiz vardı açıktı. Bir amca vardı burada cahilin teki. O öğretmene laf atar kızardı. Ben de küçüktüm üzülürdüm derdim ki artık büyüsek şu cahiller göçse gitse de hoşgörüyle güzel güzel yaşasak. Ama yok her devrin her görüşün bi cahili mevcut.
Örtülerine bi şey dememiş ki, kendinizi dindar sanıyorsunuz ama kul hakkından bihabersiniz anlamında demiş. Ayrıca avm asansörlerinde engelli, yaşlı, hamileler, çocuklular önceliklidir.Peki bir insana kapalısın bilmem ne diyerek saldırmak ?
Sizce bu da normal mi ? Ayrıca avm ye gezmeye gidiyoruz değil mi ?
Kimsenin bir acelesi olduğunu sanmıyorum. Ben haksız demedim ama çok agresif. Dediğim gibi biri bana örtün üzerinden laf söylese anında mahkemeye veririm ki yapmışlığımda var.
Çocuklu olmak zor bir durumdur eminim ama çocuğum var diyerekte sürekli bir çemkirme hali bana göre çok saçma.
Edep ve seviye önemli bir konular ,çocuklarımıza toplum kurallarını sosyal hayatı anlatırken insan yetiştirmek için en önemli örnek biziz ,bencil olup hep öncelik istememek lazım ....15 dk yürüseniz ne olur?
Yürüyen merdivenler yürümeye üşenen tembeller için zaten.
Neden bu acele?
Avm de gideceğiniz yere 15 dk sonra giderseniz noluyor yani?
Yürümek, rahat bozulması mı? O zaman her yere tekerlekli sandalyeyle gidin.
Bencilliğin dibine dibine vuracak kadar arsız olmak ne kötü, çevrenize acıdım
Örtülerine bi şey dememiş ki, kendinizi dindar sanıyorsunuz ama kul hakkından bihabersiniz anlamında demiş. Ayrıca avm asansörlerinde engelli, yaşlı, hamileler, çocuklular önceliklidir.Eki Görüntüle 2286478
Edep ve seviye önemli bir konular ,çocuklarımıza toplum kurallarını sosyal hayatı anlatırken insan yetiştirmek için en önemli örnek biziz ,bencil olup hep öncelik istememek lazım ....
Senden tatlı olmasınİki kapalı diye bahsetmiş ya direkt olarak...
Bu arada profıldekı o kedının burnunu yerım o ne tatlı oyle
Senden tatlı olmasın