Bebekle alışveriş merkezi ve asansör kavgası..

Biri de laf atmış ben cezalıyken.
Size sizin savunmanızla cevap vereyim;
Bebekli annelere yardımcı olmak, saygı duymak, kendi rahatınızdan feragat etmek zorunda değilsiniz, doğru.
Çünkü bencillik ve vicdansızlık moda.

O halde biz bebekli anneler de size saygı duymak, sizi düşünmek zorunda değiliz. Rahatsız oluyorsanız evinizde oturun. Toplu taşıma değil taksi kullanın. Bebek arabası görünce kaçın.

Siz sinirinizi ordaki insanlardan cikartmıssiniz, hoş olmamış bence. Biz de cocuk yok ve hep yuruyen merdivenleri kullaniriz. Ama yilda bir iki o kadar yorgun oluyoruz ki taa avmin yarisini donmemek icin asansoru tercih ediyoruz. Empati yapiyorum da ben asansordeyken biri sizin gibi konussa kendimi cok kötü hissederdim. Sonucta cocugu olmayan, hasta olmayan, sakat olmayan binemez diye bir ibare yok önünde. Bazen bizlerde cok yorgun olabiliyoruz. Misal Avmin 5.katindan otoparka yuruyen merdivenle inmek (sirf bi hastalik durumu yok diye) cok yorucu olur gercekten. Neticede sizi itikleyen, onunuze gecen kimse olmamış. Af edersiniz ama siz saygı beklerken saygısızlık yapmışsınız bence. Ben de hastayken otobusde ayakta cok gittim, dayanamadigim zamanlarda yere çömeldim oýle gittim. ama kimseye duyurarak hasta insanlara kimsenin saygisi yok diye soylenmedim. Kimse bana yer vermek zorunda degil neticede. Kimsenin o an icinde bulundugu durumu kimse bilemez. Eger toplu tasimayi (bu asansorde dahil) kullaniyorsak, insanlara uyum saglamak zorundayiz, saglayamiyorsakta cozumu kendimiz uretebilmeyiz diye dusumuyorum.

Çok affedersiniz ama insanların göbeğinden yağından size ne? İnsanların şişman ve sevişiyor olmasından size ne? Bunun bu konuyla alakası ne tam olarak? Çocuklu insanlara öncelikli olan alanlara alırken annelerle yağ sevişme me alaka?
Cidden insanlar delirmiş. Haddi olan olmayan konulara yazıyorlar.
Bir insanın doğum kilosunu verememesi ancak eşinin derdi olabilir. Yada iki şişman çiftin sevişmesini hayal etmeniz sizin ahlaksızlığınızla alakalı.
Çocuk bebek görünce aklına sevişme gelen tiplerde bende mide bulantısı yapıyor.
Hayır ne alaka cidden. Dönün bir daha bir okuyun yazdığınızı bu çirkinlikle yaşamak zor olmuyor mu? Yazdığınızı okudum bu ne çirkin ruh dedim gerçekten.
Anneniz keşke biraz da terbiye verebilseymiş size

Kul hakkı mul hakkı komik diyologlara girmişsiniz
Ne gereği var?
Kapatın arabayı çocuğu kucağınıza alın madem
İlla arabayla asansöre binecem diye kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok üstüne üstlük bide tartışmaya giriyorsunuz
Bende rahatsız oluyorum bebekli çiftlerden açıkcası
Her yerdeler ya
Meyhane tarzı bir yere gittik geçen akşam
Bebek arabasıyla gelmişler
Bide dışarı oturuyorlar
Sigara içiyoruz ters ters bakıyorlar
Rahatsız ediyorlar
Dışarda oturmayın yani
Dışarda sigara içmek için oturuyoruz
Avm lerde gezmek herkesin hakkı tabi orası ayrı ama bebeklisiniz diye herkes size dikkat etmek zorunda değil
Kavga çıkarıp milleti germeyin lütfen!!

Valla nerden buluyorsunuz bravo!!
Anne olunca anlamış demek konu sahibi

KAPALI KIZLARA GELENE KADAR ÇOK HAKLIYDINIZ. YALNIZ O 'DİP NOT' OLMADI. ZİRA KUL HAKKI YALNIZCA KAPALI KADINLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL. TÜM İNSANLIK İÇİN. SİZİN YAŞADIĞINIZ SORUNLARI BİZ DE HER AVM GİTTİĞİMİZDE YAŞIYORDUK. NİHAYET ÇOCUK BÜYÜDÜ DE GEREK KALMADI.

Valla bütün Avrupa’yı gezdim asansör için kavga eden görmedim
Küçümseme değil bu eleştiri!!!
Medeni insanlar yapıcak birşeu yok
Kavga eden bağırıp çağıran trafikte korna çalan deliren tipler yok
Acayip sabırlılar ve saygılılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…