- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
sen 'benim eşim devamlı şikayet ediyor' ' 4 ay iş bulamadı, buldıugu bu işten de rahatsız, 4 ayda iş bulamazmıydı' gibi cumlarler yazdn.. ben yazdıklarımı buna istinaden yazdım.Ayrilmak mi siz iyimisiniz ? Esimi tabiki sevdigim icin evlendim seven sevilen insanlar elbette ister bir cocugu olsun ama istedigi gibi bir is bulamayip yorucu bir iste calismani bende istemem tabiki. Ama esim is bulamiyor calismiyor diyede bir kere ayrilmayi dusunmedim.. Bu bencillik bana göre. Sonucta beni alsin bana baksin diye evlenmedim. Sevdigim icin evlendim iyi gunde kotu gunde dedik.cocuk icin soylediklerinize hak veriyorum ama sizin esiniz calismayip veyahut istedigi gibi is bulamayip sevmedigi yorucu ve agir iste calisip cikmak isterse ayrilmayi mi dusunurdunuz diye de merak etmekteyim..
eger bir adam sürekli 1 ay calışıp 2 ay yatıyorsa ( su an iş bulmak zaten zorlu- ama evini gecindirecek adam taş taşır gene eve ekmek getirir o ayrı ) orada sorun var.
benim kocam -ben calışırken her zorluga gögüs gererken - SÜREKLİ sırf iş ona agır geliyor diye işten cıkıyorsa ( hastalıgı yoksa )
ben ona uzaktan bir bakarım.. sen acaba ne işe yarıyorsun derim. ve cocuk yapmam. hatta bir zaman koyarım. bu süreçte gene aynı ise ayrılırım.