Herkese merhaba,
Nereden başlasam nasıl anlatsam hiç bilemiyorum.
Ben 1 yıl 4 aylık evliyim. Biraz geç evlendim kabul ediyorum ama şartlar bunu gerektirdi. Mayıs'ta 35 aşıma girdim.
Aranızda benden büyükler ve küçükler vardır elbette, hepinizden destek ve yardım bekliyorum. Umarım bunu benden esirgemezsiniz...
Başlıkta da belirttiğim gibi bebek yapmaya karar verdik. Hapım (yasmin kullanıyordum) bu akşam itibariyle bitiyor.
Sanırım ben geç'lerin insanıyım. Çünkü ilk jinekolojik muayemi de yarın akşam 17:00'da gerçekleştireceğim. (Bunu yazarken biraz utandım, insan bu kadar bekler mi, değil mi?)
Bebek yapmaya karar verdim vermesine de birçok korkum var. İçimde yeni bir dünya oluşmasından, vücudumun çatır çatır çatlamasından, şu an 70 kilo olmamı da göz önüne alıp hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde hareket edememekten ve kilo nedeniyle psikolojimin bozulmasından korkuyorum.
Alerjim olduğu için yeni eşyalar vs derken 70 kilo oldum. Umarım bebek dönemimde hayırlısıyla bu kilolardan da kurtulmuş olurum.
Dedim ya alerjik bünyeliyim diye, bünyem bana son kazığını da attı:) Kurdeşen döktüm...
Tam hapım bitecekken, tam bebek için karar vermişken ve tam da bir kadın doğumcu ile yol haritası çizecekken bunun olması kötü oldu...
Sizler neler hissettiniz? Bana nasıl yol gösterirsiniz?
Yardımlarınız ricası ile...