How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek yapmaya karar verdim ve soluğu burada aldım:)

guvenli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
1
0
16
İstanbul
Herkese merhaba,

Nereden başlasam nasıl anlatsam hiç bilemiyorum.

Ben 1 yıl 4 aylık evliyim. Biraz geç evlendim kabul ediyorum ama şartlar bunu gerektirdi. Mayıs'ta 35 aşıma girdim.

Aranızda benden büyükler ve küçükler vardır elbette, hepinizden destek ve yardım bekliyorum. Umarım bunu benden esirgemezsiniz...

Başlıkta da belirttiğim gibi bebek yapmaya karar verdik. Hapım (yasmin kullanıyordum) bu akşam itibariyle bitiyor.

Sanırım ben geç'lerin insanıyım. Çünkü ilk jinekolojik muayemi de yarın akşam 17:00'da gerçekleştireceğim. (Bunu yazarken biraz utandım, insan bu kadar bekler mi, değil mi?)

Bebek yapmaya karar verdim vermesine de birçok korkum var. İçimde yeni bir dünya oluşmasından, vücudumun çatır çatır çatlamasından, şu an 70 kilo olmamı da göz önüne alıp hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde hareket edememekten ve kilo nedeniyle psikolojimin bozulmasından korkuyorum.

Alerjim olduğu için yeni eşyalar vs derken 70 kilo oldum. Umarım bebek dönemimde hayırlısıyla bu kilolardan da kurtulmuş olurum.

Dedim ya alerjik bünyeliyim diye, bünyem bana son kazığını da attı:) Kurdeşen döktüm...

Tam hapım bitecekken, tam bebek için karar vermişken ve tam da bir kadın doğumcu ile yol haritası çizecekken bunun olması kötü oldu...

Sizler neler hissettiniz? Bana nasıl yol gösterirsiniz?

Yardımlarınız ricası ile...

selamlar ben de 33 yaşındayım, yeni evliyim. umarım her şey yolunda gider hepimiz için, neler yapıyorsun hazırlık için folik asit gibi ilaçlar kullanmaya başladın mı ?

Herkese merhaba,

Nereden başlasam nasıl anlatsam hiç bilemiyorum.

Ben 1 yıl 4 aylık evliyim. Biraz geç evlendim kabul ediyorum ama şartlar bunu gerektirdi. Mayıs'ta 35 aşıma girdim.

Aranızda benden büyükler ve küçükler vardır elbette, hepinizden destek ve yardım bekliyorum. Umarım bunu benden esirgemezsiniz...

Başlıkta da belirttiğim gibi bebek yapmaya karar verdik. Hapım (yasmin kullanıyordum) bu akşam itibariyle bitiyor.

Sanırım ben geç'lerin insanıyım. Çünkü ilk jinekolojik muayemi de yarın akşam 17:00'da gerçekleştireceğim. (Bunu yazarken biraz utandım, insan bu kadar bekler mi, değil mi?)

Bebek yapmaya karar verdim vermesine de birçok korkum var. İçimde yeni bir dünya oluşmasından, vücudumun çatır çatır çatlamasından, şu an 70 kilo olmamı da göz önüne alıp hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde hareket edememekten ve kilo nedeniyle psikolojimin bozulmasından korkuyorum.

Alerjim olduğu için yeni eşyalar vs derken 70 kilo oldum. Umarım bebek dönemimde hayırlısıyla bu kilolardan da kurtulmuş olurum.

Dedim ya alerjik bünyeliyim diye, bünyem bana son kazığını da attı:) Kurdeşen döktüm...

Tam hapım bitecekken, tam bebek için karar vermişken ve tam da bir kadın doğumcu ile yol haritası çizecekken bunun olması kötü oldu...

Sizler neler hissettiniz? Bana nasıl yol gösterirsiniz?

Yardımlarınız ricası ile...

slm canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun keşke evlenir evlenmez hamile kalsaydın ben şu an 26 yaşındayım 2 kızım var 2 ay öncede ikiz bebeklerimi kaybettim yoksa gelecek ay onlarda doğacaktı 4 çocuğum olacaktı bende tam tersi herşeye çok erken başladım kilo konusuna gelince her hamileliğimde 27 30 kilo arasında aldım ama doğumdan sonra hemen geri verdim inşallah sende verirsin yeter ki iste allah herşeyi gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı evlatların olur inşallah

Merhaba arkadaşım ben de bu temmuz ayımda 3. yılımı doldurdum evliliğimde. Evlendiğim ilk günden beri yasmin hapıyla korundum. Bizde 2013 yılı ile bebek sahibi olmaya karar verdik. Ben de uzun zamandır pasif olarak takip ediyordum bu forumu, ancak senin gibi bebeğe karar verince soluğu burada aldım. 29 yaşındayım ben de 30umda doğurmak istiyorum kısmetse... Ben de salı günü başlamam gereken ilacıma folik plus la devam ediyorum :) 3 ay boyunca günde 3 defa içicem..yani artık ilaç (yasmin) yok :) Hayırlısı bakalım. Rabbim inşallah tüm bebiş isteyenlere verir. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Rabbım gonlunuze göre versin inşallah bu uzun soluklu süreçte herşey gönlünüzce olur umarım..
başlarda ınsan karar verince acabalarla karşı karşıya kalıyor basarabılırmıyım becerebilirmiyim mutlu olurmuyum diyorsunuz ve bir bakmışsınız kendinizi bu yolda buluyorsunuz..
bende 1 yılımı doldurmaya yakın düşünmeye başladım hayırlısıyla olsun istedik veee düşündük
ben ilk etapta doktora gittim ve muayne oldum herseyın yolunda oldugunu gebelik için bi engelin olmadıgını söyledi akıntımı oldguunu ve bunun ıcın fitil verdi kullandım.folık asıt verdı düşünmeye basladık folık asıt kullandım mayısta dusunduk bı folbıolı gunde bır tane kullandın bu surecte bence stresten uzak durmak gercekten cok ama cok onemlı hatta en buyuk etken diyebilirim kafanız rahat olmalı hiç birşeye takılmamalısınız olacak olmayacak naısl olucak gibi sorularla ınsan strese gırıyor vee gercekten bu guzel surec sancılı olabılıyor

kılo konusuna gelınce doktorunuzun kontrolü dahılınde beslenmenıze dıkkat edebılırsınızz ve kontrollu kılo alabılırsınız en azından doktorunuzun sıze sukadar kıloyu gecmeyın dıye muahkakk belırtecektır sızde mınımum kılyla gebelegınızıı tamam layabılırsınız ama bu bunyeylede alakalı gebelıkte cok ıstahlı olmak ıstahtan kesılmek bu tur faktorler var buyuzden sımdıden bu soruna takılmayın derım ben gercekten karar verdıysenız ona sahıp olacagınızın hayalını kurun ve bu anın keyfını esınızle cıkarın.yumurtlaama donemlernıı takıp edın gercekten ıse yarıyor ve ogunlerde gırın ılıskıye ama genel anlamddada beraberlıgınız duzenlı olmalı

bu surecteee rabbım gonlunuze gore versın ınsallah yar ve yardımcınız olsun kısa zamanda hayırlı haberlerınızı alalım ınsallah

Merhaba arkadaşım ben de bu temmuz ayımda 3. yılımı doldurdum evliliğimde. Evlendiğim ilk günden beri yasmin hapıyla korundum. Bizde 2013 yılı ile bebek sahibi olmaya karar verdik. Ben de uzun zamandır pasif olarak takip ediyordum bu forumu, ancak senin gibi bebeğe karar verince soluğu burada aldım. 29 yaşındayım ben de 30umda doğurmak istiyorum kısmetse... Ben de salı günü başlamam gereken ilacıma folik plus la devam ediyorum :) 3 ay boyunca günde 3 defa içicem..yani artık ilaç (yasmin) yok :) Hayırlısı bakalım. Rabbim inşallah tüm bebiş isteyenlere verir. Hakkımızda hayırlısı olsun.

rabbim sizinde gönlünüze göre verir inşallah bebişleriniziii kucaklarınıza almayıda nasıp eder umarım

merhaba güvenli :)arkadaşım bence hiç bişe için geç diil kendini sakın anneliğe geç kaldım diye yıpratma..her şeyin bir zamanı var senin içinde en uygun zamanı rabbim belirliycek ben 28 yaşındayım ve 1.5 ay önce bebeğimi kaybettim (karnımda öldü ve kürtaj olmak durumunda kaldım) olmayınca olmuyor yani Allah o bebeği nasip etmicekse etmiyor yada en uygun zamanı bekliyor bilemiyorum.sen 35 yaşında olduğunu söylemişsin bende tam bundan bahsetmek istiyorum yakın bi akrabam 35 yaşında çok cici tatlımı tatlı sağlıklı bi bebek dünyaya getirdi sen beslenmene dikkat et stresten uzak durmaya çalış ve sakın yaşını takma lütfen Allah en kısa ve hayırlı zamanda kucağını doldurur inşallah...

Back