valla ayıp ayıp ....:roflol::roflol::roflol::roflol:+18 e tıklarken utanmıoda sırnaşık şey
kızlar konu yanlış yerdemi bilmiyorum ama.eşim doktor ve hastane eve yakın öğle yemeğine gelecem hastanenin yemeği güzel değil falan dedi neyse geldi öğle yemeğine değil meger başka şey için gelmiş:))akşam nöbetciydi ve eve gelmicekti e bebek istiyoruz diye hiçbigünü boş geçmiyoz maşallah:))neyse bende kızartma yaptım yanına çay kahvaltılık falan neyse dedim yemeğini yede ondan sonra yok tutturdu yemekten önce bende kızartmayı tavadan aldım çayıda yeni koymuştum ocağa eşimde hadi hadi derken kafa kalmadı tabi kızartmayı kapatacagıma çayı kapatmışım bizimde yatak odasıyla mutfak arası baya çok neyse tam yapacakken siyah dumanlar gelmeye başladı çok kötüydü meger tavadaki yağ bitmiş mutfak dolabına kadar sıçramış ateş az kalsın ev yanıyomuş.mutfak tavan fayanslar aklnıza gelebilecek hersey simsiyah is olmuştu eşim tavanı boyattı halıyı yıkamaya verdik.fayansları silmek falan derken kaç günü aldı bebek yapalım derken evi yakacaktık valla.o günü hiç unutmucamm:))aman değer inşallah çektiğim eziyete 3 gün kaldı adetime bakalımmm.
ya ayıp yaa hıcmı utanmıyosunuzz yaptık falan .. dunyanın sonu gelmıs herkes özelını ınternet sıtelerınde yayınlar olmus..
ya arkadaşlar o zaman girip okumayın rahatsız ediyorsa. hem ne kadar ayıp karşıdaki insanları böyle ahlaksız gibi değerlendirmek onların ahlak anlayışını eleştirmek. burası sanal bi ortam ve bazen insanlar yaşadıkları eğlenceli komik şeyleri yazıyor. burda herkes tebessüm edip iyi dileklerinde bulunmuş bebek konusunda. kimse belden aşağıya vurmuyor.asıl garip olan burayı girip okuyup insanların özel hayatlarını ahlaklarını inançlarını eleştirmek. madem rahatsız oluyosun sende tepkini okumayarak koy. a.s.
insallah cekdiginiz eziyetlere deger,güzel haberler verirsin:Saruboceq:kızlar konu yanlış yerdemi bilmiyorum ama.eşim doktor ve hastane eve yakın öğle yemeğine gelecem hastanenin yemeği güzel değil falan dedi neyse geldi öğle yemeğine değil meger başka şey için gelmiş:))akşam nöbetciydi ve eve gelmicekti e bebek istiyoruz diye hiçbigünü boş geçmiyoz maşallah:))neyse bende kızartma yaptım yanına çay kahvaltılık falan neyse dedim yemeğini yede ondan sonra yok tutturdu yemekten önce bende kızartmayı tavadan aldım çayıda yeni koymuştum ocağa eşimde hadi hadi derken kafa kalmadı tabi kızartmayı kapatacagıma çayı kapatmışım bizimde yatak odasıyla mutfak arası baya çok neyse tam yapacakken siyah dumanlar gelmeye başladı çok kötüydü meger tavadaki yağ bitmiş mutfak dolabına kadar sıçramış ateş az kalsın ev yanıyomuş.mutfak tavan fayanslar aklnıza gelebilecek hersey simsiyah is olmuştu eşim tavanı boyattı halıyı yıkamaya verdik.fayansları silmek falan derken kaç günü aldı bebek yapalım derken evi yakacaktık valla.o günü hiç unutmucamm:))aman değer inşallah çektiğim eziyete 3 gün kaldı adetime bakalımmm.
kızlar konu yanlış yerdemi bilmiyorum ama.eşim doktor ve hastane eve yakın öğle yemeğine gelecem hastanenin yemeği güzel değil falan dedi neyse geldi öğle yemeğine değil meger başka şey için gelmiş:))akşam nöbetciydi ve eve gelmicekti e bebek istiyoruz diye hiçbigünü boş geçmiyoz maşallah:))neyse bende kızartma yaptım yanına çay kahvaltılık falan neyse dedim yemeğini yede ondan sonra yok tutturdu yemekten önce bende kızartmayı tavadan aldım çayıda yeni koymuştum ocağa eşimde hadi hadi derken kafa kalmadı tabi kızartmayı kapatacagıma çayı kapatmışım bizimde yatak odasıyla mutfak arası baya çok neyse tam yapacakken siyah dumanlar gelmeye başladı çok kötüydü meger tavadaki yağ bitmiş mutfak dolabına kadar sıçramış ateş az kalsın ev yanıyomuş.mutfak tavan fayanslar aklnıza gelebilecek hersey simsiyah is olmuştu eşim tavanı boyattı halıyı yıkamaya verdik.fayansları silmek falan derken kaç günü aldı bebek yapalım derken evi yakacaktık valla.o günü hiç unutmucamm:))aman değer inşallah çektiğim eziyete 3 gün kaldı adetime bakalımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?