kızlar konu yanlış yerdemi bilmiyorum ama.eşim doktor ve hastane eve yakın öğle yemeğine gelecem hastanenin yemeği güzel değil falan dedi neyse geldi öğle yemeğine değil meger başka şey için gelmiş:))akşam nöbetciydi ve eve gelmicekti e bebek istiyoruz diye hiçbigünü boş geçmiyoz maşallah:))neyse bende kızartma yaptım yanına çay kahvaltılık falan neyse dedim yemeğini yede ondan sonra yok tutturdu yemekten önce bende kızartmayı tavadan aldım çayıda yeni koymuştum ocağa eşimde hadi hadi derken kafa kalmadı tabi kızartmayı kapatacagıma çayı kapatmışım bizimde yatak odasıyla mutfak arası baya çok neyse tam yapacakken siyah dumanlar gelmeye başladı çok kötüydü meger tavadaki yağ bitmiş mutfak dolabına kadar sıçramış ateş az kalsın ev yanıyomuş.mutfak tavan fayanslar aklnıza gelebilecek hersey simsiyah is olmuştu eşim tavanı boyattı halıyı yıkamaya verdik.fayansları silmek falan derken kaç günü aldı bebek yapalım derken evi yakacaktık valla.o günü hiç unutmucamm:))aman değer inşallah çektiğim eziyete 3 gün kaldı adetime bakalımmm.