Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah Korumuş Yaaaa...
Neyse Umarım Sonuc Pozitif Olurda Değer Yani Mutfağı Mahvetmeye...
Rabbim Enkısa Zamanda Bebek Versin Canım...
O Zaman Sen Paylaşma Arkadasim Benim Paylaşimamada Saygi Göster Okuma Yorum Yapma Bu Kadar Basit Biz Burda Aile Gibiyiz Arkadasiz Ve Bu çok Normal Sende Bundan Sonra Benim Açtiğim Konulari Mahremdir Nasilsa Diye Okumazsin Es Gecersin Olur Biter Ok?..[/QUOT
öncelikle neden bu kadar sinirlendin anlamadım..........
sonraaa ben zaten bu kadar mahremimi kardeşimle bile paylaşmam
paylaşımına saygı göstermiyor falan değilim sadece fikrimi söyledim
asıl fikre saygı göstermeyen sensin
ne bu asabiyet anlamadım
canım valla verilmiş sadakanız varmış.... ama bi yandan da acaip komik ya:roflol::roflol: ay evet bunlarda bikere yapıcaz dince tamam daha durmak bilmiyolarr.. inşallah canım allah gönlüne göre verir..Şeniz
O Zaman Sen Paylaşma Arkadasim Benim Paylaşimamada Saygi Göster Okuma Yorum Yapma Bu Kadar Basit Biz Burda Aile Gibiyiz Arkadasiz Ve Bu çok Normal Sende Bundan Sonra Benim Açtiğim Konulari Mahremdir Nasilsa Diye Okumazsin Es Gecersin Olur Biter Ok?..[/QUOT
öncelikle neden bu kadar sinirlendin anlamadım..........
sonraaa ben zaten bu kadar mahremimi kardeşimle bile paylaşmam
paylaşımına saygı göstermiyor falan değilim sadece fikrimi söyledim
asıl fikre saygı göstermeyen sensin
ne bu asabiyet anlamadım
sen paylaşma arkadasım kimse sana paylaş demediki ben paylaştım ve gayette mutluyum.ayrıca asabi falan değilim arkadasım bende bundan sonra konularımı okumazsan rahatsız olacağın şeyleri engellemiş olursun demek istedim.ayrıca bebği leyleklerin getirmediğini herkes biliyo a.s.
:roflol::roflol:süpermişş yaa.ee olusa bi oğlunuz adınıda ateş koyarsınızz:roflol:kıs allah sizi netmesin ya siz değilde komşulara gelseydi duman siz evde yoksunuz diye itfaye falan çağırsalardıı:roflol:artık çarşaflara dolanıpp çıkardınız kapılara:roflol:.allah gönlüne göre versinn canımm umarım hamişsindirŞeniz
:roflol::roflol:süpermişş yaa.ee olusa bi oğlunuz adınıda ateş koyarsınızz:roflol:kıs allah sizi netmesin ya siz değilde komşulara gelseydi duman siz evde yoksunuz diye itfaye falan çağırsalardıı:roflol:artık çarşaflara dolanıpp çıkardınız kapılara:roflol:.allah gönlüne göre versinn canımm umarım hamişsindirŞeniz
ahhh bu bebişler sizin icin yapmadıgımız yok...
:roflol::roflol: çalışma azminize hayran kaldım..ilaç içer gibi yemeklerden önce 1 tane yemeklerden sonra 1 tanesırnaşık şeysırnaşık şey ay çok güldüm inşallah Rabbim emeğinizi boş çıkarmaz:teytey: