Aaaaa ciddimi kızzzzz bende dicektim almira hanim da yaşamıyosam yok oyle bişediirrKız korkutma anneleri ben öyle bişi yaşamadım ki :))
Aaaaa ciddimi kızzzzz bende dicektim almira hanim da yaşamıyosam yok oyle bişediirr
Yaaaaaa evettt benimki buarada yatakta benle uyumak istiyo bide emerken bana bi sarılışı var anlatamamm kurban olurum ona bana ben vücutmen yoruluyorum buseferSadece sana daha düşkün oluyo kucağıma aldımmı yapışıyo yakama uyusada bırakmıyor
Yaaaaaa evettt benimki buarada yatakta benle uyumak istiyo bide emerken bana bi sarılışı var anlatamamm kurban olurum ona bana ben vücutmen yoruluyorum busefer
Gecen gece uyumadı 12 de uyuyodu 12bucukta uyandı gene busefer aldım yanima emdi o gittigi gibi bende bi gitmişim çok yorulmuştum eşim aldı koydu yatağına yanima bi baktım yok sıcradım yerimdenn ödüm koptu ezdikmi naptık kızı diye
Ayyy benimkide oyle demeye çalısıyo bende annemm diye seslenirim hep oyyy erken konuscaklar bunlar kızzzAhahaha o yorgunlukla uyuyunca tabi ne olduğunu anlamıyorsun ya sen bugün başıma geleni bi bilsen inanamazsın. Kaç saat ağladım bugünburnunu temizledim, açtı o an birde baya ağladı aldım kucağıma sakinleştiriyorum sustu sonra birden annemmm dedi çok netti. Sürekli annem diye seviyorum onu. İnanamadım. Sonda oturdum deli gibi ağladım. Zaten normalde ağlarken de anne diye ağlıyor
Ayyy benimkide oyle demeye çalısıyo bende annemm diye seslenirim hep oyyy erken konuscaklar bunlar kızzz
Tabiii çene var bizde kızzz kocam diyo eyvah yandık bu kız erken konuşcak cacacaca ikiniz beynimi edersiniz dediOyy yerim ben bu minikleri ya valla erken konuşacaklar sürekli konuşuyoruz tabi en sonuna dayanamayıp dile gelecekler :)) bi cevap vermeleri lazım yani sonuçta kız milleti ahahsbdjsj
Güç bnde değil kuzum annelik hissindeOoo vallaha kızz maşaallahh ne güçlü bi annesin
Tabi öyle canımm allah yavrularımızı başımızdan eksik etmesinGüç bnde değil kuzum annelik hissindesende annemin artık sen d en gücü bulacaksın kendinde. Tamamen içgüdüsel
Kahverengi emzik al istersen aventide bizimkide tutamıyo maalesef ağzınamı sıgmay anlamadımkiYa benim kız hala avent emziğe alışamadı çok zor tutuyo bi iki çekip atıyo fln. Var mı öneriniz ya
Kahverengi emzik ne canım adı mı bu .Kahverengi emzik al istersen aventide bizimkide tutamıyo maalesef ağzınamı sıgmay anlamadımki
EvettKahverengi emzik ne canım adı mı bu .
Hee bibs emzik mi dion kuzum
Evet canoHee bibs emzik mi dion kuzum
Tutuyoo kız kaca aldım hatırlamıyorum ama alıyo ağzınaAman o da çok pahalı kız begaranti de değil ki anacım tutacak mı . Damaklısını mı aldın sen
çok haklılar ama ya başka yerde uyanıp ağlamakta