Burda kimse pek aktif değill aşkomm ondan herkes haziran annelerindeKız niye burda kimse yok be
Oraya da yazdım.Burda kimse pek aktif değill aşkomm ondan herkes haziran annelerinde
GördümOraya da yazdım..
Bittim ya yarın misafir gelecek dünden beri ikram fırsat buldukça hazırlıpm . Evi süpürecem daha .Gördüm
Benim ev poh götürüyo fırdat olmuyo ya kocada evde buhafta biri evde oldumu iş edemiyorum yaBittim ya yarın misafir gelecek dünden beri ikram fırsat buldukça hazırlıpm . Evi süpürecem daha .
Hahah dün kızım biraz uyumakta zorlandı yumruğu devamlı ağzında olunca acaba diş mi çıkarıyo dihe korkup damaklarını kontrol ettim
İnş geç çıkar dişler ya ne kadar geç o kadar sağlam
Hee kızzzİnş geç çıkar dişler ya ne kadar geç o kadar sağlam
Bende bakıyorumm benimkide dişleri patlayacak sankii baya beyaz diş etleriiHahah dün kızım biraz uyumakta zorlandı yumruğu devamlı ağzında olunca acaba diş mi çıkarıyo dihe korkup damaklarını kontrol ettimbaktım sağ ve sol üst göz dişlerinin yerisi belli beyaz beyaz dedim eyvah buralardan diş patlayacak heralde sonra düşününce ilk çıkan dişler gözümün önümde canlandı en ortalardakiler cıkıyodu en önce diyerekten stresim geçti. Aman iyi bari daha 6 ay biz de bebeklerimiz de rahatız. O diş dönemleri çok zor oluyormuş sanırım
Belli olmaz valla yeğenimin ilk önce üst ön dişler çıktı. Geçen burda biri yazmış köpek dişleri çıkmış önceHahah dün kızım biraz uyumakta zorlandı yumruğu devamlı ağzında olunca acaba diş mi çıkarıyo dihe korkup damaklarını kontrol ettimbaktım sağ ve sol üst göz dişlerinin yerisi belli beyaz beyaz dedim eyvah buralardan diş patlayacak heralde sonra düşününce ilk çıkan dişler gözümün önümde canlandı en ortalardakiler cıkıyodu en önce diyerekten stresim geçti. Aman iyi bari daha 6 ay biz de bebeklerimiz de rahatız. O diş dönemleri çok zor oluyormuş sanırım
Benim kız kardesimin 4 aylıkken disi cıkmıstı ne anlatıyorsunuz hahajjsjss
Vucut yoruluyo cano benimde buara halim yokKızlar ya ben çok halsizim sanki bayılıcam her an hiç gücüm de yok . Ne zamandır böyleyim. Böyle olan var mı nedendir ya da bi fikri olan. İlk doğumumda böyle olmamıştım .
Kiz maşaallahhh hahahhaBenim kız kardesimin 4 aylıkken disi cıkmıstı ne anlatıyorsunuz hahajjsjss
Asil 4 ayına hazırliklı ol 1 ay uyku yok uyku gerilemesi yaşıycaz
Ahh kuzum bn ilk kızımı günlerce sıfır uykuyla büyüttüm ve o uykusuz halimle işe gittim sabah . Napalım sağlık olsun dicez oturcaz yerimizeAsil 4 ayına hazırliklı ol 1 ay uyku yok uyku gerilemesi yaşıycaz
Ooo vallaha kızz maşaallahh ne güçlü bi annesinAhh kuzum bn ilk kızımı günlerce sıfır uykuyla büyüttüm ve o uykusuz halimle işe gittim sabah . Napalım sağlık olsun dicez oturcaz yerimize