Evettt banyosunu ederkende açıyo kızzz açma kukunu diyorum şaplatıyorum orasını hahahaha bi gülmekAyni yeminle kız hemennbi isve cilve görmen lazım
Sana da çok geçmiş olsun. Benimki mastite dönüşmeden yırttım canım ben Allahtan. Mastite dönüştükten sonra ateş vs de yapiyormuş sanırım antibiyotikle geçiren çok kişi var. Memeyi tam boşalttırmadan emzirmemeyi bırakmamak çok önemliymiş gerçekten. Yürüyüşe gidicez diye yarıda kesmiştim emzirmeyi o yüzden oldu benim deAyy geçmiş olsun vallahi çok fena bişey ya bana Doğumdan daha zor gelmişti inan
Aynı beni tarif ettin kız bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım maalesefSana da çok geçmiş olsun. Benimki mastite dönüşmeden yırttım canım ben Allahtan. Mastite dönüştükten sonra ateş vs de yapiyormuş sanırım antibiyotikle geçiren çok kişi var. Memeyi tam boşalttırmadan emzirmemeyi bırakmamak çok önemliymiş gerçekten. Yürüyüşe gidicez diye yarıda kesmiştim emzirmeyi o yüzden oldu benim de
Bi 24 ay emzirdin bi 24 ay daha memelerine kuvvet jou
Hahaha 4 ay emzirmeyi birakmiştım ne güzel dinleniyodum hee sar baştanBi 24 ay emzirdin bi 24 ay daha memelerine kuvvet jou
Yaaa evett epey oldu açalı baktım pek kimse oralı olmadı bende duraksadımJou bu ne güzel bi konu olmuş böyle hepsini okuyamadım ama baş sayfada gezindim biraz öğrenecek çok şeyim varmış benim
Daha doğum yapmadım ama takibe alayım bende bilgi bilgidir.Yaaa evett epey oldu açalı baktım pek kimse oralı olmadı bende duraksadım
Birsürü var sayfa sayfalarda atmışım bende unuttum neler attığımıDaha doğum yapmadım ama takibe alayım bende bilgi bilgidir.
Henüz belli değil 34 hastalığım daha doktor bişey söylemedi daha
Heee ilk gebe demiiHenüz belli değil 34 hastalığım daha doktor bişey söylemedi daha
Evet diyet grubunda konuşmuştuk tüp bebiş zor oldu ama oldu şükürHeee ilk gebe demii
Çok pardon kuzum yaaa bende unutkanlık var çünküEvet diyet grubunda konuşmuştuk tüp bebiş zor oldu ama oldu şükür
Ne demek hiç sorun değil estağfurullahÇok pardon kuzum yaaa bende unutkanlık var çünküşimdi hatırladım rabbim.nasip etti çok şükür
Kızz evett vallahi öyleNe demek hiç sorun değil estağfurullahinsanlık hali o kadar kişi oluyor ki burada herkes karışıyor birbirine