- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
S ssummer aynen yunsev in dediği gibi yapmıştım. Huzursuzluğunu alsın diye 1 kere calpol verdik 1 çay kaşığı.. 2. Ye gerek duymadık (6 saatte 1 veriliyor)10 gün önce falan yaptirdim
Ates olmadı huysuzdu biraz 1 çay kaşığı calpol verdim 6 saatte bir belkide olacaktı önden verdiğim icin olmadı
Asi olurken bi için gidiyor hayirlisi ile hemencik olsun bitsin inşallah
Ahh ulen Ahh paranın gözü kör olsunHayaller ve hayatlarzengin olsak bulurudk bi temizlikci nedir yani akşama kadar dinlen
Hemde ne körAhh ulen Ahh paranın gözü kör olsun
Kız bn bi temizlik için bayan almaya başladım onun da fiyatlar uçtuHemde ne kör
Abooo uçmazmı ahh ahh dünya battıKız bn bi temizlik için bayan almaya başladım onun da fiyatlar uçtuelimi attığım yer kopuyo
Ama çok rahatlatıyordur seni o bile müthiş bir şey.. Bende bulabilsem keşke güvenilir temiz..Kız bn bi temizlik için bayan almaya başladım onun da fiyatlar uçtuelimi attığım yer kopuyo
Abooo uçmazmı ahh ahh dünya battı
İnş bulursun kuzum ya gerçekten gerekiyor yetişilmiyor e dağınık evde insanda stres gerginlik yapıyo. Ama işte düzgün yapan birini bulmak çok zor bi de bunlar artık iyice ticaret gibi olmuş boş günleri de yol fln. Kadın defterine bakıyo önce ona göre tarih belirliyoruz flnAma çok rahatlatıyordur seni o bile müthiş bir şey.. Bende bulabilsem keşke güvenilir temiz..
Evet gerçekten defterleri var. Hatta extra yerlere gitmiyorlar. Rutinim var diyorlar.İnş bulursun kuzum ya gerçekten gerekiyor yetişilmiyor e dağınık evde insanda stres gerginlik yapıyo. Ama işte düzgün yapan birini bulmak çok zor bi de bunlar artık iyice ticaret gibi olmuş boş günleri de yol fln. Kadın defterine bakıyo önce ona göre tarih belirliyoruz fln
Evet çoğu tek günlük bi kerelik fln almıyo. Sen nerdesin orda fiyatlar nasıl kuzumEvet gerçekten defterleri var. Hatta extra yerlere gitmiyorlar. Rutinim var diyorlar.
Fethiyedeyim ben bir ara 400-600 leri duydum ama tam net piyasayı bilmiyorum. Hamileyken almak istemedim. Ama şimdi çok ihtiyaç gerçekten..Evet çoğu tek günlük bi kerelik fln almıyo. Sen nerdesin orda fiyatlar nasıl kuzum
Ooo orası daha fena bn en son 350verdim şu an 450yapmış tek kişi geliyo amaFethiyedeyim ben bir ara 400-600 leri duydum ama tam net piyasayı bilmiyorum. Hamileyken almak istemedim. Ama şimdi çok ihtiyaç gerçekten..
Kesinliklebatsın bu dünya gerçek oldu dion yani
Canoomm gittinmiKızlar napaysiniz be ses verin yawwwbiz birazdan dr kontrolüne gitcez
Gittik canım. Rota ilk dozu yaptırdık aradan çıktı iyi oldu.Canoomm gittinmi
Ayy vallahi ne yi ettinizzz nasıl dı peki huysuzmuyduGittik canım. Rota ilk dozu yaptırdık aradan çıktı iyi oldu.
Damlayı verirken azıcık ağladı ama dr umuz sağ olsun şarkı söylerken severken resmen şebeklikler yaparak hepsini yutturduAyy vallahi ne yi ettinizzz nasıl dı peki huysuzmuydu
Ayyyne güzel etmiş kızzzDamlayı verirken azıcık ağladı ama dr umuz sağ olsun şarkı söylerken severken resmen şebeklikler yaparak hepsini yutturdu
Kız niye burda kimse yok beAyyyne güzel etmiş kızzz