Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 M -Murphy Sade frappe Sade frappe Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly
turkish-americano turkish-americano Boncuk000 Boncuk000 Elsa355 Elsa355
BHCMELEK BHCMELEK @Paniksu yoncambenim yoncambenim S ssummer YunSev YunSev

Screenshot_20220913-141639_Instagram.jpg

Hahah dün kızım biraz uyumakta zorlandı yumruğu devamlı ağzında olunca acaba diş mi çıkarıyo dihe korkup damaklarını kontrol ettim 😂 baktım sağ ve sol üst göz dişlerinin yerisi belli beyaz beyaz dedim eyvah buralardan diş patlayacak heralde 😁 sonra düşününce ilk çıkan dişler gözümün önümde canlandı en ortalardakiler cıkıyodu en önce diyerekten stresim geçti. Aman iyi bari daha 6 ay biz de bebeklerimiz de rahatız. O diş dönemleri çok zor oluyormuş sanırım

• Beğen
Reactions: Jou
Hahah dün kızım biraz uyumakta zorlandı yumruğu devamlı ağzında olunca acaba diş mi çıkarıyo dihe korkup damaklarını kontrol ettim 😂 baktım sağ ve sol üst göz dişlerinin yerisi belli beyaz beyaz dedim eyvah buralardan diş patlayacak heralde 😁 sonra düşününce ilk çıkan dişler gözümün önümde canlandı en ortalardakiler cıkıyodu en önce diyerekten stresim geçti. Aman iyi bari daha 6 ay biz de bebeklerimiz de rahatız. O diş dönemleri çok zor oluyormuş sanırım
Bende bakıyorumm benimkide dişleri patlayacak sankii baya beyaz diş etlerii

Belli olmaz valla yeğenimin ilk önce üst ön dişler çıktı. Geçen burda biri yazmış köpek dişleri çıkmış önce 😂

Kızlar ya ben çok halsizim sanki bayılıcam her an hiç gücüm de yok . Ne zamandır böyleyim. Böyle olan var mı nedendir ya da bi fikri olan. İlk doğumumda böyle olmamıştım .

Asil 4 ayına hazırliklı ol 1 ay uyku yok uyku gerilemesi yaşıycaz😅😅
Ahh kuzum bn ilk kızımı günlerce sıfır uykuyla büyüttüm ve o uykusuz halimle işe gittim sabah . Napalım sağlık olsun dicez oturcaz yerimize 😅🤣

• Komik
Reactions: Jou
X