Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Reactions: Jou
Yaaa beceremiyorum ben bunu öf gece uyutup yan besige yatiriyorum, uyaniyo salliyorum uyuyo bi sekilde ama sabaha karşı 3.00 gibi uyanıp emzirip yatagina koyunca uyanip uykusu dağılıyo sonra 5.00, 07.00... derken hep yanyanayız. Uyudugum yer o kadar dar bir alandan ibaret oluyor ki belimin ağrısına uyanıyorum çoğu zaman. Bi gün o yataktan aşağı düşeceğime o kadar eminim ki

Reactions: Jou
Aşırı akıllandılar . Benim kız kıyafet giyme konusunda aşırı sıkıntı ya yaşayan varmı evi yıkıyor valla
Yok, önceleri yeni doğan döneminde alt değiştirirken aynı sıkıntıyı yaşıyordum ama şimdi sıkıntı yaratmıyor Allahtan.

O değil de benim kızım çok alıngan. Sabah mememi çekiştiriyodu, dün zaten bi kanal tıkanıklığı problemi yaşamıştım hassasiyeti hala devam ediyodu o yüzden bu sabahta cekistirirken bir anda yumruk geçirdi tam ağrıyan kısmıma o esnada öfff öykü yaaa dedim yalnızca. Amannn bir çığlıkkk bir kendini yırtma sanırsın ona ben yumruk attım. Memeye koyuyorum yok almıyor sikayet eder gibi mırıl mırıll sesler... sanki bir şey yapmışım gibi yok kızımlar, yok özür dilemeler, canım cicim pohpohlamalar... Başkasının kucağında yapsa bu çığlığı naptı acaba çocuğuma der insan 3. Kez başıma geldi bu

Ben beşige koysamda uyanıyor gundüzleri ama akşam oyle etmiyo

Kız aynı benimki de herşeye ağlıyor ya sanki büyükler gibi bizimki de meme ağızdan çıkınca vuruyor bana
O bahsettiğin çığlıklar üst değişirken oluyor bende evi yıkıyor resmen alt deişirken sorun yok .arada bi sağ göğsünü ben çok çektim mastitten

Sıcak duş, emzirme, sağma makinesi, masaj hiçbiri fayda etmedi. En son sıcak su torbasını koyup da uyudum anca öyle geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…