Aynenn biz nasıl başka yatağa geçip uykumuz kaçıyo aynı bebüklerede hak verelimçok haklılar ama ya başka yerde uyanıp ağlamaktatedirgin edici
Bence insan yavrulari daha hayvan yavrulari gibi bi sure annesinin koynunda uyumali ama yapamayiz guvenlikten dolayi:)
Evett 6 ay sonrası için olmadıBence insan yavrulari daha hayvan yavrulari gibi bi sure annesinin koynunda uyumali ama yapamayiz guvenlikten dolayi:)
Kız ben beşik almadım direk yatak aldım çocuğa ikeadan aynı odadayız ama bizim yatağı daha çok seviyor tabi sabah namazı uyanıp aramıza sızmayı başarıyor
Çok akıllılarr kızzzKız ben beşik almadım direk yatak aldım çocuğa ikeadan aynı odadayız ama bizim yatağı daha çok seviyor tabi sabah namazı uyanıp aramıza sızmayı başarıyor
Aşırı akıllandılar . Benim kız kıyafet giyme konusunda aşırı sıkıntı ya yaşayan varmı evi yıkıyor vallaÇok akıllılarr kızzz
Aaaa daha erken değilmi kız nasil kıyafetAşırı akıllandılar . Benim kız kıyafet giyme konusunda aşırı sıkıntı ya yaşayan varmı evi yıkıyor valla
Yaaa beceremiyorum ben bunu öf
Yok, önceleri yeni doğan döneminde alt değiştirirken aynı sıkıntıyı yaşıyordum ama şimdi sıkıntı yaratmıyor Allahtan.Aşırı akıllandılar . Benim kız kıyafet giyme konusunda aşırı sıkıntı ya yaşayan varmı evi yıkıyor valla
Ay pardon senin 1büyük kızın vardıAşırı akıllandılar . Benim kız kıyafet giyme konusunda aşırı sıkıntı ya yaşayan varmı evi yıkıyor valla
Ben beşige koysamda uyanıyor gundüzleri ama akşam oyle etmiyoYaaa beceremiyorum ben bunu öfgece uyutup yan besige yatiriyorum, uyaniyo salliyorum uyuyo bi sekilde ama sabaha karşı 3.00 gibi uyanıp emzirip yatagina koyunca uyanip uykusu dağılıyo sonra 5.00, 07.00... derken hep yanyanayız. Uyudugum yer o kadar dar bir alandan ibaret oluyor ki belimin ağrısına uyanıyorum çoğu zaman. Bi gün o yataktan aşağı düşeceğime o kadar eminim ki
Hayır hayatım benim ilk çocuğum daha 3 aylık ve kıyafet giymek istemiyor dkjdjdjdAy pardon senin 1büyük kızın vardı
Kız aynı benimki de herşeye ağlıyor ya sanki büyükler gibi bizimki de meme ağızdan çıkınca vuruyor banaYok, önceleri yeni doğan döneminde alt değiştirirken aynı sıkıntıyı yaşıyordum ama şimdi sıkıntı yaratmıyor Allahtan.
O değil de benim kızım çok alıngan. Sabah mememi çekiştiriyodu, dün zaten bi kanal tıkanıklığı problemi yaşamıştım hassasiyeti hala devam ediyodu o yüzden bu sabahta cekistirirken bir anda yumruk geçirdi tam ağrıyan kısmıma o esnada öfff öykü yaaa dedim yalnızca. Amannn bir çığlıkkk bir kendini yırtma sanırsın ona ben yumruk attım. Memeye koyuyorum yok almıyor sikayet eder gibi mırıl mırıll sesler... sanki bir şey yapmışım gibi yok kızımlar, yok özür dilemeler, canım cicim pohpohlamalar... Başkasının kucağında yapsa bu çığlığı naptı acaba çocuğuma der insan3. Kez başıma geldi bu
Anamm kız ciddimi benim devreler yandıHayır hayatım benim ilk çocuğum daha 3 aylık ve kıyafet giymek istemiyor dkjdjdjd
Hayır hayatım benim ilk çocuğum daha 3 aylık ve kıyafet giymek istemiyor dkjdjdjd
Benimki soyarken bayılıyo kızzBenimkide soyarsam sorun yok giydirirken başlıyor ağlamaya
Sıcak duş, emzirme, sağma makinesi, masaj hiçbiri fayda etmedi. En son sıcak su torbasını koyup da uyudum anca öyle geçti.Kız aynı benimki de herşeye ağlıyor ya sanki büyükler gibi bizimki de meme ağızdan çıkınca vuruyor bana
O bahsettiğin çığlıklar üst değişirken oluyor bende evi yıkıyor resmen alt deişirken sorun yok .arada bi sağ göğsünü ben çok çektim mastitten
Benimki soyarken bayılıyo kızzhele bezi çikarıyorum hemen bacaklar havada
Ayy geçmiş olsun vallahi çok fena bişey ya bana Doğumdan daha zor gelmişti inanSıcak duş, emzirme, sağma makinesi, masaj hiçbiri fayda etmedi. En son sıcak su torbasını koyup da uyudum anca öyle geçti.
Ay noluyor anlamıyorum yaBenimkide soyarsam sorun yok giydirirken başlıyor ağlamaya