Yaaa teşekkür ederiimmmEvet güzel bir konu olmuş.
Paylaşım için teşekkürler
Ben de çocuk gelişimi mezunuyum ama bazı şeyler teorik ve pratikte çok farklıYaaa teşekkür ederiimmm
Yorumunuz için beni bile mutlu etti
Arada böyle paylaşımlar gaz sorunları olanları bile paylaşımlar etmek istiyorumm
Hertürlüsüne konuşabileceğimiz
Çocuk olmadiğımız bile bazı şeyleri bilmiyor olabiliyoruz enazından bilgilendirmeler olsun dedimbenim çocuğum yok ama bölümünü okuduğum için biliyorum çoğu şeyleri
Olurmuu kızz oyle seyyBen de çocuk gelişimi mezunuyum ama bazı şeyler teorik ve pratikte çok farklı
Okurken yapmam dediğim bazı şeyleri bebeğim olunca yaptım. Ayakta sallamam dedim salladım. Tv'ye kesinlikle karşıyım hiiç izletmem dedim. Biraz da olsa izlettim
Benim şuan da 6 yaşında ve 5 aylık bebeğim var
İlkinde çok acemiydim şimdi ise neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum
Ha hala yanlışlarım, unuttukları oluyordur tabiki
Çenem düştü kusura bakmayın
Canım benim olurmu öyle şey aşk olsunDünden beri yazacağım unutuyorum kusura bakmayın
Bebekli olunca her şey bir kenarda kalıyorelimden geldiğince sayfayı takip edeceğim
Merhaba Canım daha 40 günlük bebek daha çok erken kapanması için ben en başta onun resmini atmıştım ilk msjımda resmini görebilirsinizMerhaba arkadaşlar..10 gün sonra 2 aya girecek olan bi kız bebeğim var.
40 günlükken arka bıngıldağında çökük olduğunu farkettik.Herkes normaldir düzelir doktora gerek yok desede kafama takılıyor sürekli.Var mı bebeği aynı durumda olup kendi kendine düzelen?
Gördüm canım.. Netten de görmüştüm.Ama sorumun cevabı bu değil.Merhaba Canım daha 40 günlük bebek daha çok erken kapanması için ben en başta onun resmini atmıştım ilk msjımda resmini görebilirsinizama genede atıyim size
Eki Görüntüle 2905151
Yaa sanırımm doktora görünmesi gerekGördüm canım.. Netten de görmüştüm.Ama sorumun cevabı bu değil.
Arka bıngıldağında çökük var.Neden olmuş bu?Erken kapandığı anlamına mı geliyor?