Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep

Kızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep
Imkansiz benim bebegim hem mama hem bni emiyo 7 24 memede huylari bu bnce ebeye sordum oyle bisey olsa gelisimi sorun olurdu dedi boy kilo normlse takma kafana

Kizlar bide sekerli su icin bol bol onuda yeni tavsiye ettiler bna cidden cok etkili
Aaa sekerli su mu tatlı yemek neysede şekerli suyu aklima hic gelmedi ve hiç sevmem şekerli su ya nekadsr içtin

Ayyy hepsi tamamda dinlenmek benim icin imkansız bebek uysa ev isi yemek isi var eşim çok faydasız
Evettt doğru ister istemez genede dinlenemiyosun bende aynen dinlenmekte o gece gece uyuyim sütüm bi doluyo aktıkça akıyo resmen

Benimkide arıyo ama kilo almış ve bebek sıcsktan susuyor hem susuyor susadığı içinde ister biara sonra acıkiyo artık kusma evresine dönüyo yanii

Aaa sekerli su mu tatlı yemek neysede şekerli suyu aklima hic gelmedi ve hiç sevmem şekerli su ya nekadsr içtin
Gunde 2 bardak sabah aksam 2 gundurvcok faydasi oldu

Reactions: Jou
Evettt doğru ister istemez genede dinlenemiyosun bende aynen dinlenmekte o gece gece uyuyim sütüm bi doluyo aktıkça akıyo resmen
Bide incir suyu varmis onu daha yapmadim aydindan incir bekliyorum deneyim onuda oneririm faydasi olursa

Reactions: Jou
Bol bol su içiyorum kizlar bende
Humana gunde bir bardak
Rezene 1 bardak
Yemekde cok önemli yemeyi azalttigim an sütüm azalıyor
Ablamda sütünü yaglandir bebeği daha iyi besler dedi ceviz badem köfte vs

Bana da öyle yutkunma sesi gelmiyordu bende endise ediyordum
2 hafta önce esimle konuştuk surekli memede doymuyor mu sonra kontrolden sonra rahatladık
Bebis emerken memede rahat rahat mı emiyor sakin sakin mi sakince keyifle emiyorsa benimki gb meme kurdu olmuştur
Çişini kontrol et bide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…