Ayyy hepsi tamamda dinlenmek benim icin imkansız
Kizlar bide sekerli su icin bol bol onuda yeni tavsiye ettiler bna cidden cok etkili
Imkansiz benim bebegim hem mama hem bni emiyo 7 24 memede huylari bu bnce ebeye sordum oyle bisey olsa gelisimi sorun olurdu dedi boy kilo normlse takma kafanaKızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep
Aaa sekerli su mu tatlı yemek neysede şekerli suyu aklima hic gelmedi ve hiç sevmem şekerli su ya nekadsr içtinKizlar bide sekerli su icin bol bol onuda yeni tavsiye ettiler bna cidden cok etkili
Evettt doğru ister istemez genede dinlenemiyosun bende aynen dinlenmekte o gece gece uyuyim sütüm bi doluyo aktıkça akıyo resmenAyyy hepsi tamamda dinlenmek benim icin imkansızbebek uysa ev isi yemek isi var eşim çok faydasız
Benimkide arıyo ama kilo almış ve bebek sıcsktan susuyor hem susuyor susadığı içinde ister biara sonra acıkiyo artık kusma evresine dönüyo yaniiKızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep
Gunde 2 bardak sabah aksam 2 gundurvcok faydasi olduAaa sekerli su mu tatlı yemek neysede şekerli suyu aklima hic gelmedi ve hiç sevmem şekerli su ya nekadsr içtin
Bide incir suyu varmis onu daha yapmadim aydindan incir bekliyorum deneyim onuda oneririm faydasi olursaEvettt doğru ister istemez genede dinlenemiyosun bende aynen dinlenmekte o gece gece uyuyim sütüm bi doluyo aktıkça akıyo resmen
Incir reçeli var bende mesela o işe yararmı acepBide incir suyu varmis onu daha yapmadim aydindan incir bekliyorum deneyim onuda oneririm faydasi olursa
Iceyim ozaman ben bakalim sekeri nekadar koydunGunde 2 bardak sabah aksam 2 gundurvcok faydasi oldu
Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum bu
1 su bardagina 1 tatli kasigiIceyim ozaman ben bakalim sekeri nekadar koydun
Yorucu birşeySüt sağmaktan nefret ediyorummmm
Deneyeyim hemen1 su bardagina 1 tatli kasigi
Uyumadan once ic canim uykuda daha cok sut yapiyorDeneyeyim hemen
Benim sagmaya vaktim yok vallaYorucu birşey