Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep
Duymuştum öyle bir şey ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aranmasına bakma hepsinde var bence o. Aç olsa sürekli ağlar diye düşünüyorum

Kızlar sordum mu hatırlamıyorum ama bebisimin 2. Ay asısı yaklasıyor. Aşıyı yaptıranlar ates falan yaptı mı aceba bir an once atlatmak istiyorum cok üzülcem yaa😁

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar sordum mu hatırlamıyorum ama bebisimin 2. Ay asısı yaklasıyor. Aşıyı yaptıranlar ates falan yaptı mı aceba bir an once atlatmak istiyorum cok üzülcem yaa😁
Ben dun yaptırdım canımm dünden beri ateşi kontrol ediyorum hiç olmadı gece hep yanıbaşımdaydı sürekli kontrol ettim saat başı agrısıda olmadı ebbekten bebeğe degişiyo hiç korkulcak bise yokmus bacagında şişlik var biraz o zaten normalmiş 3tane vuruluyo 2bacağa bir kola enson vuruşunda çok yaktı kucağima alınca sakinleşti bende tedirgindim ama birşey yokmuş ateşi çiktığı gibi calpon vercektim hala devam kontrol etmeye yarına kadar bu gecede aynı şekilde etcem 48 saat içerisinde olurmuş yada olmazmıs görecez 🥰

10 gün önce falan yaptirdim
Ates olmadı huysuzdu biraz 1 çay kaşığı calpol verdim 6 saatte bir belkide olacaktı önden verdiğim icin olmadı
Asi olurken bi için gidiyor hayirlisi ile hemencik olsun bitsin inşallah 🙏

Ben dun yaptırdım canımm dünden beri ateşi kontrol ediyorum hiç olmadı gece hep yanıbaşımdaydı sürekli kontrol ettim saat başı agrısıda olmadı ebbekten bebeğe degişiyo hiç korkulcak bise yokmus bacagında şişlik var biraz o zaten normalmiş 3tane vuruluyo 2bacağa bir kola enson vuruşunda çok yaktı kucağima alınca sakinleşti bende tedirgindim ama birşey yokmuş ateşi çiktığı gibi calpon vercektim hala devam kontrol etmeye yarına kadar bu gecede aynı şekilde etcem 48 saat içerisinde olurmuş yada olmazmıs görecez 🥰
Uss kıyamam kuzuya bende aglamasına dayanamıyorum 🥹

• Üzgünüm
Reactions: Jou
X