- 4 Ağustos 2021
- 1.357
- 1.887
- 30
Dinlenmek biraz zor olsa da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinlenmek biraz zor olsa da
Aynen bol su ve sık emzirmek her zaman etkili oluyor ve tabi ki stresden uzak durmak bebekkk
Duymuştum öyle bir şey ama ne kadar doğru bilmiyorum. Aranmasına bakma hepsinde var bence o. Aç olsa sürekli ağlar diye düşünüyorumKızlar sütün olup da gıdasız olma gibi bir ihtimali var mi? Yani sütün olup da bebeğe yaramaması gibi birsey olabilir mi? Bebegim emip doyduğu halde aranıyor hep
Benim kuzenime de içirdiler yeni doğum yaptığında aşırı hemde. İkizleri vardı emzirdi hep sütü çok olduKizlar bide sekerli su icin bol bol onuda yeni tavsiye ettiler bna cidden cok etkili
Aynen sutü çogaltiyor ciddi anlamda insallah boyle devam eder gec bulduguma uzuldumBenim kuzenime de içirdiler yeni doğum yaptığında aşırı hemde. İkizleri vardı emzirdi hep sütü çok oldu
Aynen sutü çogaltiyor ciddi anlamda insallah boyle devam eder gec bulduguma uzuldum
Evet gerçektende öyle en önemliside strestAynen bol su ve sık emzirmek her zaman etkili oluyor ve tabi ki stresden uzak durmak bebekkk
Biraz zor biz kadinlar herşey yapıyozDinlenmek biraz zor olsa da
Ben sağmiyorum bile uğraşılmaz yaBenim sagmaya vaktim yok valla keske olsa dinlenir biraz vücudum
Zaten uykuda sütüm daha cok oluyo aktıkçs akıyoGe
Uyumadan once ic canim uykuda daha cok sut yapiyor
Oyy canım yaHemde nasıl yaa. Parmak izlerim çıktı artık göğsümde:)
KesinlikleBende deniyim bari bol sutten zarar gelmez
Ben dun yaptırdım canımm dünden beri ateşi kontrol ediyorum hiç olmadı gece hep yanıbaşımdaydı sürekli kontrol ettim saat başı agrısıda olmadı ebbekten bebeğe degişiyo hiç korkulcak bise yokmus bacagında şişlik var biraz o zaten normalmiş 3tane vuruluyo 2bacağa bir kola enson vuruşunda çok yaktı kucağima alınca sakinleşti bende tedirgindim ama birşey yokmuş ateşi çiktığı gibi calpon vercektim hala devam kontrol etmeye yarına kadar bu gecede aynı şekilde etcem 48 saat içerisinde olurmuş yada olmazmıs görecezKızlar sordum mu hatırlamıyorum ama bebisimin 2. Ay asısı yaklasıyor. Aşıyı yaptıranlar ates falan yaptı mı aceba bir an once atlatmak istiyorum cok üzülcem yaa
Kızlar sordum mu hatırlamıyorum ama bebisimin 2. Ay asısı yaklasıyor. Aşıyı yaptıranlar ates falan yaptı mı aceba bir an once atlatmak istiyorum cok üzülcem yaa
Uss kıyamam kuzuya bende aglamasına dayanamıyorumBen dun yaptırdım canımm dünden beri ateşi kontrol ediyorum hiç olmadı gece hep yanıbaşımdaydı sürekli kontrol ettim saat başı agrısıda olmadı ebbekten bebeğe degişiyo hiç korkulcak bise yokmus bacagında şişlik var biraz o zaten normalmiş 3tane vuruluyo 2bacağa bir kola enson vuruşunda çok yaktı kucağima alınca sakinleşti bende tedirgindim ama birşey yokmuş ateşi çiktığı gibi calpon vercektim hala devam kontrol etmeye yarına kadar bu gecede aynı şekilde etcem 48 saat içerisinde olurmuş yada olmazmıs görecez
Gozler aktı heptenn ağlamaktan sesi kısıldı yaUss kıyamam kuzuya bende aglamasına dayanamıyorum
Aahhhh 5numara ne kadar da hayal
Hayaller ve hayatlar zengin olsak bulurudk bi temizlikci nedir yani akşama kadar dinlenAahhhh 5numara ne kadar da hayal