Baktı uçtu gidiyo daha kes dediKız 4 gün önce gittik çocuk 4 kilo idi 4 gün sonra dört buçuk kilo olmuş günde bi ölçek mama veriyorum sadece öncesinde ver demişti kilosunu görünce verme dedi manyak karı
Valla tam karadenizli fevri mi olur bilmiyorum ama delirtcek bizi belliBenim gibi fevri olur ozaman
Yani artık ne düşündüyseBaktı uçtu gidiyo daha kes dedi
Hahahhah ay allahımm gülecegim yoktuYani artık ne düşündüyse
Hazırlıklı ollValla tam karadenizli fevri mi olur bilmiyorum ama delirtcek bizi belli
Ay belki tartı mı yanlıştı ki 4 günde 500 gr nasıl almış 1 ölçek mamadanKız 4 gün önce gittik çocuk 4 kilo idi 4 gün sonra dört buçuk kilo olmuş günde bi ölçek mama veriyorum sadece öncesinde ver demişti kilosunu görünce verme dedi manyak karı
Bende şaşırdım ama büyük ihtimal diğer gittiğimiz de çocuk kıpır kıpırdı yanlış tartmış olabilirAy belki tartı mı yanlıştı ki 4 günde 500 gr nasıl almış 1 ölçek mamadan
Yani öyledir yaBende şaşırdım ama büyük ihtimal diğer gittiğimiz de çocuk kıpır kıpırdı yanlış tartmış olabilir
Ay alemsin yaBeklemedeyim
Gardımı aldım
Bende uykuyu ve düzeni unuttum neydi onlar
Yok çalışmıyorum valla bu bebeyle çalışmak şimdilik imkansız gibi bişey
Çiğ badem fındık aldım kuzum Çiğ kabak çekirdeği avokadoda aldirimBen sana dedim ama onu bunu yersen bebek değil sen kilo alırsınn kuruyemiş çok önemli beebk kilo alır avokado all ye mutlaka
Aynenn badem fındıkk cok hele cebizz mutlakaa hep ye tek yiyemiyosan bala bandır ye yada yoğurtla beraber ye ben hep onları yedim en cok aksamlayin 37 haftalıkken doğurdum 38790 kiloda doğdu 40 a bekleseydim 4buçuktan fazla olmuştu vallahi hep.protein şeyler yaÇiğ badem fındık aldım kuzum Çiğ kabak çekirdeği avokadoda aldirim
MaşAllah prensesimeAynenn badem fındıkk cok hele cebizz mutlakaa hep ye tek yiyemiyosan bala bandır ye yada yoğurtla beraber ye ben hep onları yedim en cok aksamlayin 37 haftalıkken doğurdum 38790 kiloda doğdu 40 a bekleseydim 4buçuktan fazla olmuştu vallahi hep.protein şeyler ya
Hahahah canım benimm protein al yeterMaşAllah prensesime
Değişik karışımlarla başladım bakalım
Kuzu bu badem fındığı kaç tane yiyim gündeHahahah canım benimm protein al yeter
Çiğ kaju da ekle listeyeÇiğ badem fındık aldım kuzum Çiğ kabak çekirdeği avokadoda aldirim
+MuzÇiğ kaju da ekle listeyeKaşar peyniri de kilo aldırıyor diyenler vardı.
Yaa hepsini bi avuç yiyebilirsin bitanemm bi avuç koy kaseye ye evet çiğ kaju kaşar peyniri kahvaltıda mutlaka ekle muz da aynı şekildeKuzu bu badem fındığı kaç tane yiyim günde
Cevizi 2 tane yiyorum ilk üç ay hergün 4 tane yiyordum omega içmeye başlayınca 2 ye düşürdüm