Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ay napsam nasıl alıştırıyon sen kız 😢tiyo ver 😅😅 bu bakıyor süt çıkıyormu içinden çıkmadığını anlayınca direk atıyor 😂😂😂😂
Benimki de aynı o atıyor ben veriyordum bir kaç kez zorla almıştı sonra öğürdü hatta bir iki kere kustu. Şimdi de hiç yormuyor beni direkt çiğniyor bildiğin 😂😂

Benimki de aynı o atıyor ben veriyordum bir kaç kez zorla almıştı sonra öğürdü hatta bir iki kere kustu. Şimdi de hiç yormuyor beni direkt çiğniyor bildiğin 😂😂
Yaa kolay olmuş o benimki alamayınca bi sinir krizi ne giriyor gör bi çıldırırsın daha bir aylıktı yani 😂😂😂
En sonunda eşim sinir hastası edicen çocuğu bırak dedi öyle bıraktık alamayınca aşırı sinir oluyordu resmen krize giriyordu 😂😂😂

Yaa kolay olmuş o benimki alamayınca bi sinir krizi ne giriyor gör bi çıldırırsın daha bir aylıktı yani 😂😂😂
En sonunda eşim sinir hastası edicen çocuğu bırak dedi öyle bıraktık alamayınca aşırı sinir oluyordu resmen krize giriyordu 😂😂😂
Benimki de başta biberon sanıyordu ağzını kocaman açmalar garip garip ses çıkarmalar😂😂
Yok kız günde bi tane mama veriyorum yatarken sadece o da 100 ml ama daha kırkı yeni çıktı bunun 😢
Benimki de 33 günlükken 90 cc ye başlamıştı 😂

Ay napsam nasıl alıştırıyon sen kız 😢tiyo ver 😅😅 bu bakıyor süt çıkıyormu içinden çıkmadığını anlayınca direk atıyor 😂😂😂😂
Hep durmuyo yaa aslında acıkınca alıyo ağzınaa bazende tok işine gelince 😄 benimkide oyle yapıyo hemen atıyo öğkk diyo😄

Yarin yağar burayada🤣
Yarında dışarıdayi
Benimki yanıma yatırınca saatlerce uyuyor yeni keşfettim ama kendi yatağında daha az. Gündüz dediğin gibi çok nadir uyuyor .Düzen derken ev rezalet içinde çöp eve döncez artık 😂
Eğer çalışıyorsan yanına alıştırma kuzum çünkü senin ayrılıp işe gitmen zor olur . Düzen fln o ne yA bilmiyorum anlamını 🤣😅🙈o biçim durumdayım

Eğer çalışıyorsan yanına alıştırma kuzum çünkü senin ayrılıp işe gitmen zor olur . Düzen fln o ne yA bilmiyorum anlamını 🤣😅🙈o biçim durumdayım
Bende uykuyu ve düzeni unuttum neydi onlar 🤣🤣
Yok çalışmıyorum valla bu bebeyle çalışmak şimdilik imkansız gibi bişey

Gittim kuzu kilosu haftasına göre az çıktı:KK43:
Proteinle Çiğ kuruyemis ye dedi .
Birde kum dökmüşüm bol su iç dedi
Kiloyuda bebek değil ben almışım hemde 3 kilo :KK43:
Ben sana dedim ama onu bunu yersen bebek değil sen kilo alırsınn kuruyemiş çok önemli beebk kilo alır avokado all ye mutlaka

X