- 4 Kasım 2020
- 1.604
- 1.949
- 29
Allah kolaylık versin valla çalışan anneler nasıl yapıyor bilmiyorumoo iyi o zmn . Bn de ücretsiz izin alcam ondan önce heyet fln bulabilirsem düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin valla çalışan anneler nasıl yapıyor bilmiyorumoo iyi o zmn . Bn de ücretsiz izin alcam ondan önce heyet fln bulabilirsem düşünüyorum
Ona bende düşünmüyor değilimAllah kolaylık versin valla çalışan anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Hemşire aradı kuzum 19mayısta yapılacak aşı dedi.Boncuk000 Nasılsin canim? Aşı sorununuz halloldu mu?
Biz aşıları olduk 2gün önce huysuzluk ateş Şimdi geçti şükür
İşte yapamıyorlar bnm gibi kafayı yiyorlar geneldeAllah kolaylık versin valla çalışan anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Cok sağol evet atlattik şükür 2gün huzursuz hafif ateşli geçti. Verdim aşı oldugu günün aksaminda atesi 37.6ya cikti bende daha cikmasin diye verdim bidaha gerek kalmadi. Simdi cok iyi huysuzluk falan gecti hep. Darisi basinaHemşire aradı kuzum 19mayısta yapılacak aşı dedi.
Geçmiş olsun siz atlattınız yani bakalım bizim nasıl geçecek. Calpol verdin mi
Ahh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimiCok sağol evet atlattik şükür 2gün huzursuz hafif ateşli geçti. Verdim aşı oldugu günün aksaminda atesi 37.6ya cikti bende daha cikmasin diye verdim bidaha gerek kalmadi. Simdi cok iyi huysuzluk falan gecti hep. Darisi basina
3gün demedi 1gün dedi bana ama ben zaten gitmeden banyo yaptirdim bu aksam yikiycam artik yikamadim asi oldu olaliAhh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimi
Teşekkür ederim Çiğ kaju krema gibi oluyor güzelÇiğ kaju da ekle listeye Kaşar peyniri de kilo aldırıyor diyenler vardı.
Yiyorum ama afedersin kabız yapiyor haftada 4 yesem yeterli olur sanırım
Birde tok tutuyor hiç acıkmadım yemek yemeyide unutturur kuru fasulye etli yapıyorum 2 protein bir aradaYaa hepsini bi avuç yiyebilirsin bitanemm bi avuç koy kaseye ye evet çiğ kaju kaşar peyniri kahvaltıda mutlaka ekle muz da aynı şekilde
Aferemm kuzumaaTeşekkür ederim Çiğ kaju krema gibi oluyor güzel
Yiyorum ama afedersin kabız yapiyor haftada 4 yesem yeterli olur sanırım
Birde tok tutuyor hiç acıkmadım yemek yemeyide unutturur kuru fasulye etli yapıyorum 2 protein bir arada
Jou Prenses Başkan izinden gidiyorum son 3 ayda aklım başıma gelsedeAferemm kuzumaa
Minnoşummm
Ayyyy yapıcaktım bunu ben aklımdan çıktıı resmenn yerimm seniii kurtarıcımmsweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim S ssummer Jou Eki Görüntüle 3112308
Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi hele bi bakk bebişiiJou Prenses Başkan izinden gidiyorum son 3 ayda aklım başıma gelsede
Eşimde doğum sonrası istediğim pilates salonuna yazılma sözü aldım 2.yide şimdiden dogurmayi düşünüyorum daha çok sevesim geldi haftada 3 spor yapsam 3 -5 doğururum
Kayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi hele bi bakk bebişii
Hareketlenme arttıkça kilo alımı düşüyor demek kisweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim S ssummer Jou Eki Görüntüle 3112308
Evett canımm ilk 3 ay zor geciyo aşılarıydı falann ben daha 2ayın aşısı edemedim haber bekliyorum resmenn 5bebe dolmadı sanırımm ya bian olsa bitse geçse atesiydi huysuzuydu oyyy gözümde büyüyoKayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .
Ben anlaşabiliyorum annem kalamaz çalışıyor
İlk 3 ay benim için kritik 3 ayda anca alışırım 1 ay ağlarım kesin meme süt olayı gaziydi aşılarıydi derken
He kızz büyüdükçe zayıflıyolar ya zaten bide boy uzayınca göstermiyoHareketlenme arttıkça kilo alımı düşüyor demek ki