Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hemşire aradı kuzum 19mayısta yapılacak aşı dedi.
Geçmiş olsun siz atlattınız yani 😊bakalım bizim nasıl geçecek. Calpol verdin mi
Cok sağol evet atlattik şükür 2gün huzursuz hafif ateşli geçti. Verdim aşı oldugu günün aksaminda atesi 37.6ya cikti bende daha cikmasin diye verdim bidaha gerek kalmadi. Simdi cok iyi huysuzluk falan gecti hep. Darisi basina 🤗😍😘

Cok sağol evet atlattik şükür 2gün huzursuz hafif ateşli geçti. Verdim aşı oldugu günün aksaminda atesi 37.6ya cikti bende daha cikmasin diye verdim bidaha gerek kalmadi. Simdi cok iyi huysuzluk falan gecti hep. Darisi basina 🤗😍😘
Ahh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimi

Ahh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimi
3gün demedi 1gün dedi bana ama ben zaten gitmeden banyo yaptirdim bu aksam yikiycam artik yikamadim asi oldu olali 🤷🏼‍♀️
Ateşten korkma vücut savaş veriyo o yüzden çikiyor kontrol altina alirsan yükselmiyo zaten nemli bez koydum alnina ayaklarina. Calpol verdim derken düstü.

Çiğ kaju da ekle listeye 😊 Kaşar peyniri de kilo aldırıyor diyenler vardı.
Teşekkür ederim 😍 Çiğ kaju krema gibi oluyor güzel
Yiyorum ama afedersin kabız yapiyor haftada 4 yesem yeterli olur sanırım 🤣🥰
Yaa hepsini bi avuç yiyebilirsin bitanemm bi avuç koy kaseye ye evet çiğ kaju kaşar peyniri kahvaltıda mutlaka ekle muz da aynı şekilde
Birde tok tutuyor hiç acıkmadım 🤣😍 yemek yemeyide unutturur kuru fasulye etli yapıyorum 2 protein bir arada 🙈

Teşekkür ederim 😍 Çiğ kaju krema gibi oluyor güzel

Yiyorum ama afedersin kabız yapiyor haftada 4 yesem yeterli olur sanırım 🤣🥰

Birde tok tutuyor hiç acıkmadım 🤣😍 yemek yemeyide unutturur kuru fasulye etli yapıyorum 2 protein bir arada 🙈
Aferemm kuzumaa

Jou Jou Prenses Başkan izinden gidiyorum son 3 ayda aklım başıma gelsede🙈🤣😍
Eşimde doğum sonrası istediğim pilates salonuna yazılma sözü aldım 2.yide şimdiden dogurmayi düşünüyorum daha çok sevesim geldi 🤣 haftada 3 spor yapsam 3 -5 doğururum

• Komik
Reactions: Jou
sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls Mumdelisi321 Mumdelisi321 fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly mutebessimm mutebessimm
alas67 alas67 sempatik_kiz sempatik_kiz
turkish-americano turkish-americano Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
BHCMELEK BHCMELEK Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Surrender Surrender yoncambenim yoncambenim S ssummer Jou Jou
20220804_071916.jpg

Jou Jou Prenses Başkan izinden gidiyorum son 3 ayda aklım başıma gelsede🙈🤣😍
Eşimde doğum sonrası istediğim pilates salonuna yazılma sözü aldım 2.yide şimdiden dogurmayi düşünüyorum daha çok sevesim geldi 🤣 haftada 3 spor yapsam 3 -5 doğururum
Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi 😂😂😂😂 hele bi bakk bebişii😂

Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi 😂😂😂😂 hele bi bakk bebişii😂
Kayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .
Ben anlaşabiliyorum 🙈🤣 annem kalamaz çalışıyor
İlk 3 ay benim için kritik 3 ayda anca alışırım 1 ay ağlarım kesin meme süt olayı gaziydi aşılarıydi derken 🤯

• Beğen
Reactions: Jou
Kayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .
Ben anlaşabiliyorum 🙈🤣 annem kalamaz çalışıyor
İlk 3 ay benim için kritik 3 ayda anca alışırım 1 ay ağlarım kesin meme süt olayı gaziydi aşılarıydi derken 🤯
Evett canımm ilk 3 ay zor geciyo aşılarıydı falann ben daha 2ayın aşısı edemedim haber bekliyorum resmenn 5bebe dolmadı sanırımm ya bian olsa bitse geçse atesiydi huysuzuydu oyyy gözümde büyüyo🤦‍♀️

X