Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hemşire aradı kuzum 19mayısta yapılacak aşı dedi.
Geçmiş olsun siz atlattınız yani bakalım bizim nasıl geçecek. Calpol verdin mi
Cok sağol evet atlattik şükür 2gün huzursuz hafif ateşli geçti. Verdim aşı oldugu günün aksaminda atesi 37.6ya cikti bende daha cikmasin diye verdim bidaha gerek kalmadi. Simdi cok iyi huysuzluk falan gecti hep. Darisi basina

Ahh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimi

Ahh inş bizde rahat geçiririz kuzum ya. Ateşten korkuyorum işte . Tetikte olcaz artık. 3gün banyo yok biliyordun dimi
3gün demedi 1gün dedi bana ama ben zaten gitmeden banyo yaptirdim bu aksam yikiycam artik yikamadim asi oldu olali
Ateşten korkma vücut savaş veriyo o yüzden çikiyor kontrol altina alirsan yükselmiyo zaten nemli bez koydum alnina ayaklarina. Calpol verdim derken düstü.

Çiğ kaju da ekle listeye Kaşar peyniri de kilo aldırıyor diyenler vardı.
Teşekkür ederim Çiğ kaju krema gibi oluyor güzel
Yiyorum ama afedersin kabız yapiyor haftada 4 yesem yeterli olur sanırım
Yaa hepsini bi avuç yiyebilirsin bitanemm bi avuç koy kaseye ye evet çiğ kaju kaşar peyniri kahvaltıda mutlaka ekle muz da aynı şekilde
Birde tok tutuyor hiç acıkmadım yemek yemeyide unutturur kuru fasulye etli yapıyorum 2 protein bir arada

Aferemm kuzumaa

Jou Prenses Başkan izinden gidiyorum son 3 ayda aklım başıma gelsede
Eşimde doğum sonrası istediğim pilates salonuna yazılma sözü aldım 2.yide şimdiden dogurmayi düşünüyorum daha çok sevesim geldi haftada 3 spor yapsam 3 -5 doğururum

Reactions: Jou
Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi hele bi bakk bebişii

Kizzz hele bi doğurda 2 ciye isticenmi hele bi bakk bebişii
Kayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .
Ben anlaşabiliyorum annem kalamaz çalışıyor
İlk 3 ay benim için kritik 3 ayda anca alışırım 1 ay ağlarım kesin meme süt olayı gaziydi aşılarıydi derken

Reactions: Jou
Kayinvalidem 3 ay kalsa kolay olur .
Ben anlaşabiliyorum annem kalamaz çalışıyor
İlk 3 ay benim için kritik 3 ayda anca alışırım 1 ay ağlarım kesin meme süt olayı gaziydi aşılarıydi derken
Evett canımm ilk 3 ay zor geciyo aşılarıydı falann ben daha 2ayın aşısı edemedim haber bekliyorum resmenn 5bebe dolmadı sanırımm ya bian olsa bitse geçse atesiydi huysuzuydu oyyy gözümde büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…